Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, ψάχνω κινητό του οποίου η κάμερα να επιτρέπει τις εξής δύο λειτουργίες:

1ον) Όταν είναι ανοιχτός ο φακός - το βοηθητικό φως να μπορεί να τραβάει φωτογραφίες και να μην κλείνει ο φακός - το βοηθητικό φως.

2ον) Όταν θέλω να φωτογραφήσω ένα έγγραφο, να κεντράρει αυτόματα και να βγάζει καθαρά τα γράμματα και όχι θολά και "κουνημένα".

Έχετε υπόψιν ποιά χαρακτηριστικά να ελέγχω στα υποψήφια προς αγορά κινητά ώστε η κάμερά τους να πληρεί τα παραπάνω κριτήρια;

Επίσης έχετε να προτείνετε κάποιο/α/ κινητό/ά με τα παραπάνω χαρακτηριστικά; 

Δημοσ.

Νομίζω αυτά πρέπει να τα έχει η εφαρμογή της κάμερας και όχι το κινητό.

Αυτό. Τώρα για τη χρήση που λες, σου προτεινω android λόγω της πληθώρας Camera Apps που σού είναι απαραίτητη για να κάνεις αυτό που θες όπως είπε και ο μουσάτος αποπάνω. Βέβαια, το να μας πεις πόσα λεφτά δίνεις ψιλοβοηθάει κομματάκι παραπάνω.

Δημοσ.

Τα γράμματα βγαίνουν θολά και κουνημένα γιατί δεν εχει επαρκές φως η κάμερα ρίχνει ταχύτητα για να πάρει σωστή έκθεση το χέρι σου τρέμει / κουνιέται και βγαίνει χάλια. Για να διορθωθεί ρίξε φως με λάμπα όταν θες να βγάλεις έγγραφα. Ή βάλε φλας. Το moto G3 που έχω βγάζει σούπερ φωτογραφίες , το p9lite του φίλου μου επίσης και ένα iPhone 5s πάλι σούπερ για αυτά που θες. Τώρα δεν μας λες budget που είναι το βασικό

Δημοσ.

Νομίζω αυτά πρέπει να τα έχει η εφαρμογή της κάμερας και όχι το κινητό.

Αυτό. Τώρα για τη χρήση που λες, σου προτεινω android λόγω της πληθώρας Camera Apps που σού είναι απαραίτητη για να κάνεις αυτό που θες όπως είπε και ο μουσάτος αποπάνω. Βέβαια, το να μας πεις πόσα λεφτά δίνεις ψιλοβοηθάει κομματάκι παραπάνω.

Τι εννοείτε όταν λέτε η εφαρμογή της κάμερας;

Είχα το SAMSUNG Galaxy S Duos 2 Black - (GT-S7582) http://www.skroutz.gr/s/4255800/Samsung-Galaxy-S-Duos-2-4GB.html το οποίο για τη δουλειά που το ήθελα τράβαγε τέλεια, δηλαδή επέτρεπε τη φωτογράφηση με ανοιχτό το βοηθητικό φως και επίσης κέντραρε από μόνο του και τράβαγε τέλεια τα έγγραφα που με ενδιέφεραν. Δυστυχώς στο συγκεκριμένο κινητό απ' ότι μου είπαν από Service της Samsung κάηκε η μητρική πλακέτα του (όταν το ανοίγω κολλάει στο logo της Samsung) και έτσι αυτές τις μέρες χρησιμοποιώ το Samsung J5 2015 ενός φίλου μου, το οποίο J5 δεν επιτρέπει τη φωτογράφιση με ανοιχτό φακό και δεν κεντράρει με αποτέλεσμα τα γράμματα να φαίνονται θολά.

Όσον αφορά το budget μου: θα ήθελα να δώσω όσο το δυνατόν λιγότερα, γιατί το SAMSUNG Galaxy S Duos 2 Black - (GT-S7582) το είχα πάρει 199 ευρώ και ενώ το είχα χρησιμοποιήσει ελάχιστα, μου είπαν ότι κάηκε η μητρική πλακέτα του και δεν επιδιορθώνεται ούτε αντικαθίσταται.

Τα γράμματα βγαίνουν θολά και κουνημένα γιατί δεν εχει επαρκές φως η κάμερα ρίχνει ταχύτητα για να πάρει σωστή έκθεση το χέρι σου τρέμει / κουνιέται και βγαίνει χάλια. Για να διορθωθεί ρίξε φως με λάμπα όταν θες να βγάλεις έγγραφα. Ή βάλε φλας. Το moto G3 που έχω βγάζει σούπερ φωτογραφίες , το p9lite του φίλου μου επίσης και ένα iPhone 5s πάλι σούπερ για αυτά που θες. Τώρα δεν μας λες budget που είναι το βασικό

Όσον αφορά το φωτισμό δεν θέλω να χρησιμοποιήσω το φλας αλλά να είναι ανοιχτός ο φακός πριν να τραβήξω τη φωτογραφία και να μην κλείνει ο φακός όταν ανοίγω την κάμερα όπως συμβαίνει με το J5. Το χέρι μου δεν έτρεμε όταν τράβαγα με το J5. Οι συνθήκες ήταν ίδιες όπως και με το SAMSUNG Galaxy S Duos 2 Black - (GT-S7582).

Δημοσ.

Η ποιο εύκολη λύση είναι να έχει το κινητο φακό και να το έχεις μόνιμα ανοιχτό

Δημοσ.

Η ποιο εύκολη λύση είναι να έχει το κινητο φακό και να το έχεις μόνιμα ανοιχτό

Συμφωνώ, αλλά στο J5 ο φακός κλείνει όταν ανοίγω την κάμερα προκειμένου να βγάλω φωτογραφία. Γι' αυτό ψάχνω ένα κινητό που να επιτρέπει να είναι ανοιχτός ο φακός όταν ανοίγω και την κάμερα.

Δημοσ.

Δοκίμασε με άλλη εφαρμογή κάμερας, Η ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΦΛΑΣ

Όταν άνοιξης την εφαρμογή της κάμερας ο φακός σβήνει αυτοματα

Και το φλας αναβοσβήνει εκείνος το θελει μόνιμα χωρίς να αναβοσβήνει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...