Προς το περιεχόμενο

Μια βοήθεια .... please!!!

Stavropoulos Akis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγκατέστησα το παιχνίδι Stronghold αλλά για κάποιο λόγο δεν μου έτρεχε σωστά. Οταν πήγα να κάνω unistall δεν μου έκανε τίποτε, και επίσης δεν μπορούσα να το απεγκαταστήσω ούτε από το add/remove programs.

Ετσι λοιπόν πήγα και έκανα delete όλο το φάκελο του παιχνιδιού.

Όταν πάω να το ξαναεγκαταστήσω δεν μου βγάζει την επιλογή install διότι θεωρεί οτι το πρόγραμμα είναι εγκατεστημένο, και όταν κάνω το setup manualy μου ξεκινάει το unistall το οποίο όπως σας είπα και πριν δεν κάνει τίποτε. Τα windows που έχω είναι XP home.

Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος ρε παιδιά......??????

Δημοσ.

tha pas start/run kai tha grapseis regedit

ekei tha breis logika sto local machine to onoma tis etairias kai meta to paixnidi ..

afou patiseis pano sto tag ayto tha patiseis delete gia na to sviseis...

Δημοσ.

εγω σε τετοιες περιπτωσεις κανω ξανα ινσταλ το παιγνιδι και μετα (αν εχει προβ η εγκατασταση) το κανω απεγκατασταση

Δημοσ.

Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν με αφήνει να κάνω ξανά install και το unistall δεν λειτουργεί ούτε μέσο του παιχνιδιού ούτε από το add/remove programs.

Πήγα και το έσβησα από το registry όπως μου είπε ο φίλος 3dvirus αλλά εξακολουθεί να θεωρεί οτι το game είναι εγκατεστημένο.

Πιστεύω άν καταφέρω να το διαγράψω από το add/remove programs θα διορθωθεί. Ξέρει κανεί όμως πως θα το διαγράψω από εκεί???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...