Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω σύνδεση wind και σκοπεύω να πάω ταξίδι στη Γερμανία αλλά είναι incognito οπότε δε θέλω με τίποτα να προδοθώ.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής: Εάν με καλέσουν από Ελλάδα και δεν έχω σήμα ή δεν το προλάβω, θα ακουστεί το γερμανικό μήνυμα τηλεφωνητή; Και αν ναι ξέρετε κάποιον τρόπο να μη συμβεί αυτό; 

Δημοσ.

κανε εκτροπή πχ στο σταθερό του σπιτιού σου και βάλε την μαμά σου να το σηκώνει και να λέει ότι κοιμάσαι ή είσαι τουαλέτα τεσπα μια δικαιολογία ρε παιδί

Δημοσ.

Η εκτροπή λειτουργεί αν αργήσω και αν δεν έχω σήμα; 

Αν γίνει εκτροπή και δεν το σηκώνει κανείς το σταθερό τί γίνεται; Βγαίνει πάλι ο γερμανικός τηλεφωνητής; 

Δημοσ.

Η εκτροπή λειτουργεί αν αργήσω και αν δεν έχω σήμα; 

Αν γίνει εκτροπή και δεν το σηκώνει κανείς το σταθερό τί γίνεται; Βγαίνει πάλι ο γερμανικός τηλεφωνητής; 

όλες οι κλείσεις θα πηγαίνουν κατευθείαν στον αριθμό που έχεις κάνει την εκτροπή δεν μπλέκει με Γερμανία

Δημοσ.

όλες οι κλείσεις θα πηγαίνουν κατευθείαν στον αριθμό που έχεις κάνει την εκτροπή δεν μπλέκει με Γερμανία

Σ'ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σου. 

Δημοσ.

Σ'ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σου. 

Δηλαδη δεν θέλεις καθόλου εισερχόμενες κλήσεις στο κινητό σου, και αν σε πάρει πχ αυτός με τον οποίον είσαι incognito πως θα του απαντησεις

Δημοσ.

Δηλαδη δεν θέλεις καθόλου εισερχόμενες κλήσεις στο κινητό σου, και αν σε πάρει πχ αυτός με τον οποίον είσαι incognito πως θα του απαντησεις

Φυσικά και θέλω. Απλά δε θέλω σε περίπτωση που δεν το προλάβω ή αν δεν έχω σήμα να βγει γερμανικός τηλεφωνητής και καρφωθώ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...