maximusgr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Έχω σύνδεση wind και σκοπεύω να πάω ταξίδι στη Γερμανία αλλά είναι incognito οπότε δε θέλω με τίποτα να προδοθώ. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής: Εάν με καλέσουν από Ελλάδα και δεν έχω σήμα ή δεν το προλάβω, θα ακουστεί το γερμανικό μήνυμα τηλεφωνητή; Και αν ναι ξέρετε κάποιον τρόπο να μη συμβεί αυτό;
ziaba Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 κανε εκτροπή πχ στο σταθερό του σπιτιού σου και βάλε την μαμά σου να το σηκώνει και να λέει ότι κοιμάσαι ή είσαι τουαλέτα τεσπα μια δικαιολογία ρε παιδί
maximusgr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Η εκτροπή λειτουργεί αν αργήσω και αν δεν έχω σήμα; Αν γίνει εκτροπή και δεν το σηκώνει κανείς το σταθερό τί γίνεται; Βγαίνει πάλι ο γερμανικός τηλεφωνητής;
ziaba Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Η εκτροπή λειτουργεί αν αργήσω και αν δεν έχω σήμα; Αν γίνει εκτροπή και δεν το σηκώνει κανείς το σταθερό τί γίνεται; Βγαίνει πάλι ο γερμανικός τηλεφωνητής; όλες οι κλείσεις θα πηγαίνουν κατευθείαν στον αριθμό που έχεις κάνει την εκτροπή δεν μπλέκει με Γερμανία
maximusgr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 όλες οι κλείσεις θα πηγαίνουν κατευθείαν στον αριθμό που έχεις κάνει την εκτροπή δεν μπλέκει με Γερμανία Σ'ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σου.
NikosKallithea Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Σ'ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σου. Δηλαδη δεν θέλεις καθόλου εισερχόμενες κλήσεις στο κινητό σου, και αν σε πάρει πχ αυτός με τον οποίον είσαι incognito πως θα του απαντησεις
maximusgr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δηλαδη δεν θέλεις καθόλου εισερχόμενες κλήσεις στο κινητό σου, και αν σε πάρει πχ αυτός με τον οποίον είσαι incognito πως θα του απαντησεις Φυσικά και θέλω. Απλά δε θέλω σε περίπτωση που δεν το προλάβω ή αν δεν έχω σήμα να βγει γερμανικός τηλεφωνητής και καρφωθώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα