Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θυμαμαι που λεγαμε οταν βγηκε η 1070 οτι πλεον τις 980Ti θα τις πουλανε στις αγγελιες με 300 ευρω. Εχει σχεδον χρονο που εχει βγει η 1070 και στις αγγελιες δεν εχω δει με 300 ευρω Ti

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν υπήρχαν 2D/ 3D accelerators σε μια κάρτα το 1994.

Ισως δεν στα ειπαν τοσο καλα φιλος, voodoo rush αγορασμενη μαρτη του 95, 56000 δρχ. Στα καπακια carmageddon 3dfx, pandemonium, descent και οτι αλλο ειχε 3dfx patch η opengl (quake etc)

• Like 1
Δημοσ.

ηδη το ησοπ εριξε 50ε κατω τις 1070-1080 ;)

Παντως την δικια μου ποιο ακριβα την πουλαει απο τους υπολοιπους.

Δημοσ.

Αν ο χρόνος είναι χρήμα... πως και τον σπαταλας σε Video games;πληρώνεσαι γιαυτο ;

Ναι αμε πληρώνομαι σε ηρεμια και χαρα , ώστε να αποδίδω καλυτερα στην δουλεια μου μετα από 1-2 ωρες χαρας. Με απλα  λογια και κατανοητά για τους νοήμον , Ενας ανθρωπος για να μπορει να αποδώσει και στην δουλεια του πρεπει η διάθεση του και η ψυχικη υγεια να είναι σε καλη κατασταση , πραγμα που ορισμένοι το εχουν ητε με Βιντεο παιχνίδια , ητε με γυμναστικη , ητε με συλλογή γραματοσημμων ητε με ότι ευχαριστη τον καθενα .

Αν ο χρόνος είναι χρήμα... πως και τον σπαταλας σε Video games;πληρώνεσαι γιαυτο ;

Για να μπορω να γινω πιο κατανοητος , σκεφτείτε την δικη σας δουλεια, λοιπον όταν ο χρονος που αφιερώνεται εκτος δουλειας σας προσφερει χαρα , την επομενη μερα δεν ειστε καλυτερος στην δουλεια σας ? Οποτε αυτος ο χρονος μεταφράζεται και σε χρημα .

Κατά επέκταση λοιπον και εφόσον εμπεδώσουμε και δεχτούμε ότι ο χρονος απολαυσης και χαρας μας κανει παντου καλυτερους , τοτε μπορούμε να καταλάβουμε αυτόματα ότι το να κανουμε σημερα αυτό που μας ευχαριστεί είναι πολύ καλυτερο από το να το αναβαλουμε για αυριο διοτι χανουμε χρονο.... και ο χρονος είναι ότι πολυτιμοτερο υπαρχει .....

Και για να το κανω ακομα πιο εύπεπτο , σκεφτείτε ότι πολυτιμότερο υπαρχει ότι και να είναι αυτό  πχ μια καρτα γραφικων που ειχε 1.000 ευρο και εσεις περιμενατε 1 χρονο και την πειρατε 100 ευρο .... ωραια,  τωρα λοιπον σκεφτείτε να μην εχετε χρονο να την απολαυσετε γιατι κατι άλλο προέκυψε, αλλα ακομα και χρονος να υπαρχει , εχει χαθεί ενας ολόκληρος χρονος  μιας απόλαυσης που χασατε .... τωρα αν αξιζε η όχι είναι δικη σας επιλογή ..... Εμενα η γνωμη μου είναι όχι δεν το αξίζει . 

ΦΙλικα :)

• Like 3
Δημοσ.

Εξαιρετικά νέα μπράβο πολύ μεγάλη πτώση μέσα σε μια μέρα. Αντε να έρθουν και οι Ryzen να πέσουν και τις Intel οι τιμές και να πέρνει ο κόσμος τούμπανο υπολογιστή σε φυσιολογικές τιμές. Οι μνήμες έχουν αρχίσει να ανεβαίνουν και δεν ξέρω γιατί όπως και οι ssd.

Screenshot_20170304_032500.png

Screenshot_20170304_032454.png

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...