eleni-me Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Γειά σας!Στήν αρχή δε μπορούσα να καταλάβω πώς μπορώ να μεταφέρω από αρχείο του υπολογιστή μου τους υπότιτλους στη τηλεόραση.Τελικά τα κατάφερα.....Λύθηκε αυτό Τώρα αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα..Διαπίστωσα ότι οι ταινίες(γιατί έχω περάσει τρείς...) μου κολλάνε-δηλαδή σταματούν να παίζουν από ένα σημείο και έπειτα... Να σημειώσω ότι τις κατεβάζω από το popcorn time.... Κάποιος-οι που να γνωρίζουν γιατί μου κολλάνε;;;;;Και να μου προτείνουν λύσεις;;;;; Αυτά.......
eleni-me Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 'Η να γράψει κάποιος από πού κατεβάζει ταινίες που να μη κολλάνε.......
micos000 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Μάλλον δεν αφήνεις να κατέβει ολόκληρη η ταινία.
eleni-me Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Μάλλον δεν αφήνεις να κατέβει ολόκληρη η ταινία. Γειά σου,και σε ευχαριστώ πού μου απάντησες! Λοιπόν,πατώντας downloading στο popcorn time μου κατεβαίνει όλη η ταινία σε ένα φάκελο του ποπκορν τάιμ...Είναι ολόκληρη γιατί μπάινοντας στη ταινία βλέπω ολόκληρη τη ταινία και είναι πρπ 600MB... Εσείς από πού κατεβάζετε ταινίες;;;;;
micos000 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Μήπως να άλλαζες στικάκι; Αν όντως κατεβαίνουν ολόκληρες τότε ο ένοχος ίσως είναι το αποθηκευτικό μέσο. Εμείς κατεβάζουμε απ' όπου βρούμε και δεν μπορούμε να πιάσουμε τέτοια συζήτηση εδώ επειδή απαγορεύεται. Πάντως 600ΜΒ μου φαίνονται λίγα. Θα έπρεπε να ήταν τουλάχιστον 700. 1
eleni-me Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Μήπως να άλλαζες στικάκι; Αν όντως κατεβαίνουν ολόκληρες τότε ο ένοχος ίσως είναι το αποθηκευτικό μέσο. Εμείς κατεβάζουμε απ' όπου βρούμε και δεν μπορούμε να πιάσουμε τέτοια συζήτηση εδώ επειδή απαγορεύεται. Πάντως 600ΜΒ μου φαίνονται λίγα. Θα έπρεπε να ήταν τουλάχιστον 700. Ναι από 600-800MB είναι και οι τρείς ταινίες που κατέβασα(εξαρτάται από την ώρα, η μία είναι 1μιση και η άλλη 2 ώρες πρπ...)...100% είναι ολόκληρες.....Θα πάρω άλλο στικάκι έχεις δίκιο... Πάντως δοκίμασα να τις περάσω σε επανεγράψιμο dvd και ούτε πάλι κατάφερα κι ας δέχεται το dvd μου τη μορφή avi δε μου τις περνάει...Αλλά νομίζω η καλύτερη λύση είναι το usb...
micos000 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Πέρα από όλα τ' άλλα θα ήθελα να κατεβάσεις το mediainfo (δωρεάν είναι), να το εγκαταστήσεις, να το τρέξεις, στην 1η εκτέλεση θα σου ζητήσει κάποιες ρυθμίσεις, βάλε την προβολή σε κείμενο. Μετά φόρτωσε μια ταινία που δεν παίζει και κάνε αντιγραφή όλες τις πληροφορίες και επικόλληση σε επόμενο μήνυμα να δω λίγο τι στοιχεία έχει.
Nirides Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Γειά σου,και σε ευχαριστώ πού μου απάντησες! Λοιπόν,πατώντας downloading στο popcorn time μου κατεβαίνει όλη η ταινία σε ένα φάκελο του ποπκορν τάιμ...Είναι ολόκληρη γιατί μπάινοντας στη ταινία βλέπω ολόκληρη τη ταινία και είναι πρπ 600MB... Εσείς από πού κατεβάζετε ταινίες;;;;; Τι 600 mb μονο το μεγεθος ολοκληρης ταινιας ? δεν θα βλεπεται απο πλευρας ποιοτητας χωρια τον ηχο Μια αξιοπρεπης ποιοτητα => ΕΙΚΟΝΑ + ΗΧΟΣ πρεπει να ειναι τουλαχιστον στα 1280x720 αναλυση 16:9 (mkv η x264 φορματ - 5 mbps τουλαχιστον ) αυτο μεταφραζεται σε μεγεθος αρχειου μεταξυ 2-3 η 4 GB αναλογως αν βαλουμε μεσα και το Dolby Digital Τα blu ray εχουν αναλυσεις 1080p , HD ηχο 30 mbps , με μεγεθος 25 ως 50 GB Στο google γραψε mtorrent forums community μπες μεσα εκει και θα σε κατατοπισουν πληρως
micos000 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Τι 600 mb μονο το μεγεθος ολοκληρης ταινιας ? δεν θα βλεπεται απο πλευρας ποιοτητας χωρια τον ηχο Μια αξιοπρεπης ποιοτητα => ΕΙΚΟΝΑ + ΗΧΟΣ πρεπει να ειναι τουλαχιστον στα 1280x720 αναλυση 16:9 (mkv η x264 φορματ - 5 mbps τουλαχιστον ) αυτο μεταφραζεται σε μεγεθος αρχειου μεταξυ 2-3 η 4 GB αναλογως αν βαλουμε μεσα και το Dolby Digital Τα blu ray εχουν αναλυσεις 1080p , HD ηχο 30 mbps , με μεγεθος 25 ως 50 GB Στο google γραψε mtorrent forums community μπες μεσα εκει και θα σε κατατοπισουν πληρως Το Popcorntime τραβάει από yts όπου οι ταινίες είναι τα 720p στα 700ΜΒ και τα 1080p στο 1.2 περίπου. Το πρόβλημα όμως δεν είναι η ποιότητα αλλά το ότι δεν παίζουν ολόκληρες οι ταινίες. Γι αυτό περιμένω log από το mediainfo.
eleni-me Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Τι 600 mb μονο το μεγεθος ολοκληρης ταινιας ? δεν θα βλεπεται απο πλευρας ποιοτητας χωρια τον ηχο Μια αξιοπρεπης ποιοτητα => ΕΙΚΟΝΑ + ΗΧΟΣ πρεπει να ειναι τουλαχιστον στα 1280x720 αναλυση 16:9 (mkv η x264 φορματ - 5 mbps τουλαχιστον ) αυτο μεταφραζεται σε μεγεθος αρχειου μεταξυ 2-3 η 4 GB αναλογως αν βαλουμε μεσα και το Dolby Digital Τα blu ray εχουν αναλυσεις 1080p , HD ηχο 30 mbps , με μεγεθος 25 ως 50 GB Στο google γραψε mtorrent forums community μπες μεσα εκει και θα σε κατατοπισουν πληρως Γειά σου,κι όμως όλες οι ταινίες είναι από 600-900MB για αυτή την ποιότητα που θέλω-720HD,και αναπαράγονται άψογα και σε εικόνα και σε ήχο... Το Popcorntime τραβάει από yts όπου οι ταινίες είναι τα 720p στα 700ΜΒ και τα 1080p στο 1.2 περίπου. Το πρόβλημα όμως δεν είναι η ποιότητα αλλά το ότι δεν παίζουν ολόκληρες οι ταινίες. Γι αυτό περιμένω log από το mediainfo.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα