Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιό το επιχείρημα σας κύριοι ή κυρίες περί Αμερικής? Είναι υπέρτερη χώρα βάσει σειράς κριτηρίων όπως δυστυχώς για εμάς πολλές άλλες χώρες ευρωπαϊκές και μη. Ρίξτε μια μάτια εδώ επιλέγοντας τα κριτήρια που προτιμάτε http://www.oecdbetterlifeindex.org/#/11111111111 ή εδώ https://globaledge.msu.edu/comparator/

Το θέμα δεν είναι να απαξιώνουμε τους άλλους αλλά να βελτιωνόμαστε οι ίδιοι.

Δημοσ.

"Hatfield" ζεις ή έχεις ζήσει τώρα τελευταία στην Αμερική;

Εφτιαξες δευτερο account για να σου δωσω και λογαριασμο που εχω ζησει;

Προφανως και γνωριζω κατι παραπανω απο σενα για να το λεω.

Δημοσ.

Η τιμή μια χαρά είναι για αυτά που προσφέρει, το θέμα είναι ότι μιλάμε πάλι για ένα US-only service.

Και δυο τρομάρες θα συμπλήρωνα. Αστεία τιμή για 40 κανάλια και μάλιστα πολλά από αυτά ήδη ελεύθερα. Επίσης, αρκετά, "μεγάλα ονόματα", έχουν μείνει απ' έξω για αρχή.

Δημοσ.

"Hatfield" ζεις ή έχεις ζήσει τώρα τελευταία στην Αμερική;

Θα σου πω εγώ που ήμουν πρόσφατα σε μια μεγάλη πόλη.

Ψωμάκι με lamb γύρο: $8.50

Lunch σε μέσο εστιατόριο: $30-50

Dinner σε γνωστό εστιατόριο: $100

Dinner σε top εστιατόριο: $400-600

T-Mobile 5GB: $50

Τ-Mobile Unlimited: $99

Στον καφέ, δεν έχω παράπονο... Iced macchiato, double shot: $4.  :-D

Δημοσ.

Σε σχέση με τα $35/μήνα και τη σύγκριση με Ελλάδα, το κατά κεφαλήν ΑΕΠ των ΗΠΑ είναι υπερδιπλάσιο αυτού της Ελλάδας. Εδώ ο σχετικός πίνακας με στοιχεία ΔΝΤ για το 2017:

• ΗΠΑ στη θέση 13 με $59407
  • Ελλάδα στη θέση 51 με $28201

Δηλ. τα $35 ξοδεύονται από το μέσο Αμερικάνο το ίδιο εύκολα με περίπου €16 από το μέσο Έλληνα.

Αυτό βέβαια δεν έχει καμία σχέση με την πιθανή χρέωση της υπηρεσίας αν αυτή ερχόταν στην Ελλάδα, η οποία χρέωση θα εξαρτιόταν από άλλους παράγοντες της αγοράς, π.χ. αν θα είχε Ολυμπιακό το πακέτο κλπ.

• Like 1
Δημοσ.

Αν προσεξετε στην εικονα του αρθρου γραφει: 6 accounts, 1 price, οποτε γινεται λογικα κατι αναλογο του netflix. Το μονο προβλημα που βλεπω ειναι τα πολυ λιγα καναλια.

Edit: marketing trick το 6 accounts, 1 price. Μολις διαβασα πως υποστηριζει μεχρι 3 οθονες ταυτοχρονα. Still worth it, αν προστεθουν κι αλλα καναλια πολυ γρηγορα.

Δημοσ.

Ναι η Αμερικη δεν εχει φτωχεια καθολου. Ολα τα πορτοφολια εκει εχουν τουλαχιστον 5000$ καθημερινα

Ο κολλητός μου μένει πλέον στο Texas εδώ και 1 χρόνο περίπου. Πήγε για σπουδές. Δουλευει part-time σε MacDonalds και παίρνει 10$ την ώρα. Για 6 ώρες την ημέρα. Με λίγα λόγια, αυτό που λες είναι πολλά τα 45$ τον μήνα, δεν ισχύει. 5 ώρες δουλειάς είναι... 

Δημοσ.

Η αποψή μου πάνω στο θέμα. Είναι υπέροχο αυτό που προσπαθούν να κάνουν. Αλλά υπάρχουν 2 προβλήματα. Αποφάσισαν να το κάνουν για US-only. Στις US ήδη έχεις πρόσβαση σχεδόν σε όλα τα κανάλια. Το θέμα είναι να δημιουργήσουν επιτέλους την "παγκόσμια τηλεόραση". Αλλά θα πρέπει να προσέξουν τον οικονομικό τομέα. Στις US είναι εύκολο το 45$ τον μήνα (μεταφράζεται σε 5 ώρες δουλειάς macdonalds). Στο ελλαδιστάν, δεν γίνεται αυτό. Άμα το αφήσουν 45 euro pcm, θα μεταφραστεί σε 20 ώρες και κάτι ψιλά (ή αλλιώς 2,5 μέρες) για άτομο που είναι στο ίδιο επάγγελμα.

Δημοσ.

"κατά κεφαλήν ΑΕΠ"??? Δηλαδή εάν εσύ βγάζεις 99.000 και εγώ 1.000, το κατα κεφαλήν εισόδημά μας είναι από 50.000? Και βάζεις και link μήπως και το αμφισβητήσει κανείς!!!

Σε σχέση με τα $35/μήνα και τη σύγκριση με Ελλάδα, το κατά κεφαλήν ΑΕΠ των ΗΠΑ είναι υπερδιπλάσιο αυτού της Ελλάδας. Εδώ ο σχετικός πίνακας με στοιχεία ΔΝΤ για το 2017:

• ΗΠΑ στη θέση 13 με $59407
  • Ελλάδα στη θέση 51 με $28201
Δημοσ.

"κατά κεφαλήν ΑΕΠ"??? Δηλαδή εάν εσύ βγάζεις 99.000 και εγώ 1.000, το κατα κεφαλήν εισόδημά μας είναι από 50.000? Και βάζεις και link μήπως και το αμφισβητήσει κανείς!!!

Όχι, θα κάνουμε ένα spreadsheet με 200 εκατομμύρια άτομα και τα εισοδήματά τους... Έχεις ακούσει για την Στατιστική ή στην σπηλιά σου δεν έχει τηλέγραφο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...