Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hi guys, καλημέρα και καλό μήνα. Καλή άνοιξη να έχουμε!

Ήθελα να με βοηθήσετε σε κάτι γιατί είμαι full αδιάβαστος σε αυτό το θέμα.

Με μερικούς φίλους, έχουμε ένα YouTube κανάλι και η δική μου συνδρομή είναι το editing όταν δεν προλαβαίνει ο main editor και κυρίως το ανέβασμα (μιας και είμαι ο μόνος που μένω κοντά σε hub για vdsl).

Anyway. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, υπάρχει κάποιο καλό, φθηνό (ας πούμε γύρος στο εκατοστάρι) που να είναι all-in-one μικρός πύργος χωρίς fans και λοιπά, αποκλειστικά παθητική ψύξη, ώστε να μπορώ να το έχω ενσύρματα στο γραφείο μου ή έστω να ακουμπάει πάνω στο tower του main υπολογιστή μου, όλο βράδυ να ανεβάζει βίντεο; Γιατί βγαίνουν κάμποσα GB και μέσα στην ημέρα είναι αδύνατο να τα ανεβάσει (ταυτόχρονα με το upload φανταστείτε υπάρχουν άλλα τέσσερα κινητά συνδεδεμένα, μία τηλεόραση και ένας σταθερός που μπορεί να είμαι σε online game ή να κατεβάζω κάτι εγώ, οπότε όλο το bandwidth πάει περίπατο).

Να ανεβάζω και το βράδυ που υπάρχει λιγότερος φόρτος.

Η μόνη χρήση σου θα είναι για ανέβασμα των βίντεο. Τίποτε άλλο.

Ευχαριστώ για την όποια απάντηση!

Δημοσ.

Νομίζω την παλεύουν οριακά. Τίποτα fancy.

z3575+2gb ram. είναι πολύ basic. άντε δυο tabs ανοιχτά και πολύ είναι. Παρ' όλα αυτά έπαιζε 1080p χωρίς σπασίματα. Επίσης έτρεχε spotify και office ταυτόχρονα (wow) χωρίς προβλήματα.

Πολύ συνειδητοποιημένη αγορά, με ανάλογες καθυστερήσεις στην απόδοση, μη περιμένεις κάτι εξαιρετικό.

Απλά είναι μικρό το κόστος για να μην το δοκιμάσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν σας περισευει κανενα παλιο smartphone με microsd?

Θα το χεις μονιμα στην πριζα και θα ξεπατωθει η μπαταρια σε βαθος χρονου αλλα ουτε ρευμα καιει,ουτε χωρο πιανει, ουτε θα σας κοστισει τιποτα.

Τωρα που το σκεφτομαι ουτε την φασαρια του βγαλε βαλε microsd δεν χρειαζετε να εχεις εαν το συνδεσεις για φορτιση σε usb του pc σου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...