dimpa16 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα και καλή σαρακοστή σε όλους. Θα ήθελα μια βοήθεια,αν μπορει κάποιος και ξέρει. Εχω ένα router της technicolor,μοντέλο TD5136V2,με σύνδεση adsl της forthnet. Θέλω να μπω στο μενού του σαν admin και οχι σαν user που με αφήνει να μπω, αλλά δεν έχω κωδικό admin. Υπάρχει κάποιος στάνταρ ή μου δίνει η forthnet ?
bill2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Νομιζω σαν admin μπαινεις απλα λεει user Αν μπορει καπιος που γνωριζει κατι παραπανω
Helioslolz Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα και καλή σαρακοστή σε όλους. Θα ήθελα μια βοήθεια,αν μπορει κάποιος και ξέρει. Εχω ένα router της technicolor,μοντέλο TD5136V2,με σύνδεση adsl της forthnet. Θέλω να μπω στο μενού του σαν admin και οχι σαν user που με αφήνει να μπω, αλλά δεν έχω κωδικό admin. Υπάρχει κάποιος στάνταρ ή μου δίνει η forthnet ? user: forthnet pass: F0rth@c$n3t# 1
dimpa16 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 user: forthnet pass: F0rth@c$n3t# Είσαι ωραίος. Ευχαριστώ φίλε μου.
poulinos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Νομιζω σαν admin μπαινεις απλα λεει user Αν μπορει καπιος που γνωριζει κατι παραπανω to user account εχει μερικα πραγματα κομμενα που τα βλεπει μονο το admin account Που ειναι της Forthnet Και δεν το δινει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα