lionheart75 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Καλα 60αρι δεν αγγιζεις. Με μετατροπη gearbest βγαινει 39,5Ε στη πορτα σου το 104. Πραγματικα ληστεια ειναι σε αυτα τα λεφτα. Kάνοντας νέο λογαριασμό στο gearbest παίρνεις 80 GB points κατευθείαν κάνοντας τα εξής : - 50 κάνοντας register new account, - 20 με ανέβασμα οποιασδήποτε φώτο στο προφίλ σου, - και 10 με subcribe στο newsletter τους Τουτέστιν -1,47 € απο τα 38,82€ που κοστίζει τώρα το ασημί με outemu blue switches. To keyboard βγαίνει στα 37,35€ όπου πιστέψτε με δεν θα βρείτε καλύτερο σε αυτά τα χρήματα. Btw έχω ένα cm quickfire tk με brown switches και δοκιμάζοντας το c104 φίλου με blue swithes δεν βρήκα μεγάλη διαφορά στον θόρυβο. Είναι πιο θορυβώδης αλλά όχι τόσο ενοχλητικό. Εννοείται ότι το παρήγγειλα asap.
Dantε Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Αυριο παραλαμβανω με τους μπλε. Με τους κοκκινους θελω να πιστευω μεχρι το τελος της αλλης βδομαδας θα το εχω. Για να κανω και τη συγκρισουλα.
lionheart75 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Αυριο παραλαμβανω με τους μπλε. Με τους κοκκινους θελω να πιστευω μεχρι το τελος της αλλης βδομαδας θα το εχω. Για να κανω και τη συγκρισουλα. Ωραία καλώς να το δεχτείς. Εγώ το παρήγγειλα προχτές με τους μπλέ στα 37,35€ όπως αναφέρω παραπάνω, οπότε έχω μέρες μπροστά μου. Αν μπορείς κάνε ένα mini review ή ανέβασε καμμιά φωτό να το θαυμάσουμε! Btw το μόνο που με χαλάει, εμφανισιακά πάντα, είναι που δεν έχει braided cable. Να μου πείς λεπτομέρεια μεν αλλά θα του βάλω εγώ.
Dantε Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Σημερα μου ηρθε το silver με τους blue switches. Πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης.Η τυπογραφηση πραγματικα ειναι απολαυση,ενω το συνηθισα σχετικα γρηγορα(σημαντικο οταν ειμαι τα τελευταια 6-7 χρονια με το ιδιο πληκτρολογιο). Ωραια τα χρωματακια αν και δεν εχω δοκιμασει ακομα ολους τους συνδυασμους. Η αληθεια ειναι οτι ειναι θορυβωδεις οι μπλε διακοπτες. Επισης δε ξερω στο gaming κατα ποσο θα βολευει ολους το tactile feedback. Παντως τα 38Ε που βγαινει πλεον,τα αξιζει σιγουρα. Αναμονη για το αλλο με τους κοκκινους,για να δω και ποιο θα κρατησω. Εχω παραγγειλει παντως απο ebay και o ring.Τωρα εαν θα τα βαλω,θα δω. 1
lionheart75 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Σημερα μου ηρθε το silver με τους blue switches. Πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης.Η τυπογραφηση πραγματικα ειναι απολαυση,ενω το συνηθισα σχετικα γρηγορα(σημαντικο οταν ειμαι τα τελευταια 6-7 χρονια με το ιδιο πληκτρολογιο). Ωραια τα χρωματακια αν και δεν εχω δοκιμασει ακομα ολους τους συνδυασμους. Η αληθεια ειναι οτι ειναι θορυβωδεις οι μπλε διακοπτες. Επισης δε ξερω στο gaming κατα ποσο θα βολευει ολους το tactile feedback. Παντως τα 38Ε που βγαινει πλεον,τα αξιζει σιγουρα. Αναμονη για το αλλο με τους κοκκινους,για να δω και ποιο θα κρατησω. Εχω παραγγειλει παντως απο ebay και o ring.Τωρα εαν θα τα βαλω,θα δω. Δώσε αν μπορείς Link για τα o-ring που παρήγγειλες με ενδιαφέρει.
Dantε Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δώσε αν μπορείς Link για τα o-ring που παρήγγειλες με ενδιαφέρει. Του κιλου πηρα http://www.ebay.com/itm/401219757364?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT 1
lionheart75 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Του κιλου πηρα http://www.ebay.com/itm/401219757364?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Μια χαρά τα παρήγγειλα και εγώ. Πόσες μέρες έκαναν να σου έρθουν; Σε ευχαριστώ.
Dantε Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Τωρα αυτες τις μερες τα παραγγειλα,αρα περιμενω. Θελω να το δουλεψω χωρις τετοια και εαν με ενοχλει πολυ ο θορυβος,τοτε θα τα βαλω.
imoaix Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 παιδες ψαχνω για αγορα το silver με μπλε διακοπτες αλλα βλέπω στο gear εχει 10 ευρω μεταφορικα, καμια προταση για αγορα απο αλλου,δεν το βιαζομαι
Dantε Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Μηπως εβαλες ευρωπαικη αποθηκη? Απο κινα δεν εχει μεταφορικα. Μονο αν βαλεις singapore,nlpost ασφαλειες κτλ.
imoaix Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 ακολουθησα ενα λινκ απο το θρεντ εδω ολα οκ ,τελικα πηρα σε red για πιο ησυχο στα 41€ απο gear ,συστημενο 0 μεταφορικα με Malaysian post ,ελπιζω να μην εκανα μλκα
Dantε Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Θα το ευχαριστηθεις. Με τους μπλε η πληκτρολογηση πραγματικα ειναι απιστευτη. Χαιρεσαι να γραφεις.Αλλα ναι,ειναι θορυβωδεις. 1
imoaix Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 μλκα εννοουσα για 2 πραγματα 1 για την μεθοδο αποστολης που επελεξα, registered Malaysian post που ηταν free ως κοστος (μην φαω κανα τελωνειο) 2 δεν ειμαι gamer απλα πηρα τα red switches για το ελαφρυτερο πατημα κ τον λιγοτερο θορυβο χανοντας βεβαια την απτικη πληροφορηση του οτι το κουμπι πατηθηκε των blue switches
Dantε Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Το 2ο με τους red και εγω με malaysia το παραγγειλα. Δε νομιζω να εχει θεμα. Η αληθεια ειναι οτι στη πληκτρολογηση οι μπλε πρεπει να ναι καλυτεροι. Αλλα εαν εχεις θεμα με το θορυβο τοτε ναι προτιμας το αλλο. 1
imoaix Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) οι cherry mx blue ειναι πιο ησυχοι αλλα οι outemu blue απαιτουν μικροτερη δυναμη στο πατημα κ η ενεργοποιηση του πληκτρου ειναι πιο ξεκαθαρη τοσο απτικα οσο κ ηχητικα φανταζομαι οσοι πληρωνουν αδρα τα επωνυμα για τους ποιοτικους τους διακοπτες δεν το περιμεναν αυτο https://www.youtube.com/watch?v=W7P-s671USg Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2017 από imoaix
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα