Doctor Who1 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Καλημέρα σε όλους και καλή ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ!!! Τι φθηνό μηχανικό πληκτρολόγιο προτάσσεται συνήθως με Cherry MX Switches ή παρόμοια Switch από 30 εώς 80 ευρώ αυστηρά? Αν υπάρχει κάτι σε μεταχειρισμένο δεν θα πούμε όχι αλλά προτιμούμε κάτι σε καινούργιο για αυτό θα περιμένουμε τις προτάσεις σας!
thedrpapa Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα φίλε! Εγώ θα πρότεινα για σίγουρη επιλογή το χιλιοδοκιμασμένο Motospeed CK104 το οποίο έχει άπειρα review στο youtube Ελληνικά και όπως μπορείς να δεις και σε σκρουτζομάγαζα έχει άριστες κριτικές. Βγαίνει στα 40-50 € από κίνα και γύρω στα 70 από σκρουτζομάγαζο. Σε διακόπτες έχεις δύο επιλογές, σε Outemu Blue Switches και Outemu Red Switches.Οι διακόπτες δεν έχουν μεγάλες διαφορές με τους Cherry απ'ότι έχω διαβάσει σε άπειρα φόρουμ οπότε θα είσαι καλυμμένος. Εγώ προσωπικά θα πήγαινα σε κόκκινους μιας και δεν είναι τόσο θορυβώδεις και κάνουν και για πληκτρολόγηση (όχι σαν τους μπλε αλλά κάνουν). 7
tsofras Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Update : το έγγραφα ταυτόχρονα με τον φίλο thedrpapa Θα σου πρότεινα το Motospeed CK107 Backlight Mechanical Keyboard στα 40 κάτι ευρώ.Είναι αρκετά αξιόλογο με μπλέ διακόπτες (όχι cherry mx ) , έχει φωτισμό αλλά δεν είναι full RGB.Με κανα 3-4ε λιγότερα μπορείς να βρείς και το CK104 αλλά δεν μου αρέσει γιατί έχει αρκετά κοντά όλα τα Fkeys και γενικά είναι λίγο ποιο μπουκωμένο. Έχουμε πάρει 6 CK104 και 3 CK107 στην δουλειά μου (προγραμματιστές) και είναι όλα κομπλέ. Αρκετά value for money. Να σκεφτείς ότι εγώ έχω και ένα της coolermaster που το είχα πάρει 120ε , με Cherry MX blue , και αν και καταλαβαίνεις την διαφορά στους διακόπτες είναι αρκετά μικρή για να δικαιολογήσεις την διαφορά των 80ε. 7
black66.gr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Ότι είπαν ακριβώς οι από πάνω.Είμαι κάτοχος του motospeed.Σε αυτά τα χρήματα είναι μονόδρομος.Αξιόπιστο,γερό,όμορφο και πολύ φθηνότερο από τα υπόλοιπα επώνυμα. 2
Dinoel Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Update : το έγγραφα ταυτόχρονα με τον φίλο thedrpapa Θα σου πρότεινα το Motospeed CK107 Backlight Mechanical Keyboard στα 40 κάτι ευρώ. Είναι αρκετά αξιόλογο με μπλέ διακόπτες (όχι cherry mx ) , έχει φωτισμό αλλά δεν είναι full RGB. Με κανα 3-4ε λιγότερα μπορείς να βρείς και το CK104 αλλά δεν μου αρέσει γιατί έχει αρκετά κοντά όλα τα Fkeys και γενικά είναι λίγο ποιο μπουκωμένο. Έχουμε πάρει 6 CK104 και 3 CK107 στην δουλειά μου (προγραμματιστές) και είναι όλα κομπλέ. Αρκετά value for money. Να σκεφτείς ότι εγώ έχω και ένα της coolermaster που το είχα πάρει 120ε , με Cherry MX blue , και αν και καταλαβαίνεις την διαφορά στους διακόπτες είναι αρκετά μικρή για να δικαιολογήσεις την διαφορά των 80ε. Το 107 βγαίνει και red? γιατί από ότι έχω καταλάβει τα blue είναι ποιο θορυβώδης(διορθώστε με αν κάνω λάθος). Βασικά θέλω όσο ποιο αθόρυθο γίνεται για μηχανικό. Το 104 για αυτό το λόγο δεν μου αρέσει που αναφέρεις.. Είναι μπουκωμένα τα πλήκτρα.
Doctor Who1 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Άρα καταλήγουμε στο motospeed ? Το μόνο που με ξινίζει είναι η απουσία της εγγύησης και της υποστήριξης αν δεν κάνω λάθος (ναι ναι επειδή είναι από την ρίζα του η μάρκα αυτή κινέζικη , με αποθαρρύνει το γεγονός αυτό από την αγορά του).
tsofras Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Το 107 βγαίνει και red? γιατί από ότι έχω καταλάβει τα blue είναι ποιο θορυβώδης(διορθώστε με αν κάνω λάθος). Βασικά θέλω όσο ποιο αθόρυθο γίνεται για μηχανικό. Το 104 για αυτό το λόγο δεν μου αρέσει που αναφέρεις.. Είναι μπουκωμένα τα πλήκτρα. Θα σε γελάσω νομίζω δεν βγαίνει αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος. Οι μπλε διακόπτες είναι ποιο θορυβώδεις όντως
hellojim Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Ποιο motorspeed μωρε... Γιατι δεν παιρνεις κανενα μεταχειρισμενο απο τις αγγελιες? Εχω δει razer blackwidow στα 60 ευρω. Και καποια cm storm κιολας. 2
benign Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Απο αυτα μερικοι φιλοι μου που εχουν παρει, ειναι πολυ ευχαριστημενοι. Το καταστημα ειναι Αθηνα,στο Γαλατσι και εχει κανει και μια μικρη εκπτωση.Νομιζω αξιζει να δοκιμασει κανεις σε αυτη την τιμη. http://www.skytechshop.gr/index.php?route=product/search&search=Sharkoon%20SGK1
hellojim Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλα αμα δωσεις 70 ευρω να παρεις sharkoon ενταξει... Εχουμε τρελαθει τελειως, σορρυ κιολας. Φιλε ts δες εδω http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/varioushardware/809757-razer-blackwidow-ultimate-bf4-edition/ http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/varioushardware/856325-razer-blackwidow-ultimate-2016/ http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/varioushardware/859542-corsair-strafe-mechanical-cherry-mx-brown/ Απο αυτα δες σκεψου σοβαρα το corsair και το 2ο Blackwidow (2016) που εχουν και τα δυο full 2 χρονια εγγυηση! Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2017 από hellojim 1
thedrpapa Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Για εμένα τα επώνυμα δεν έχουν να προσφέρουν κάτι που να δικαιολογεί την τιμή τους και διαφορές 40-50€ πάνω για ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ κιόλας.Τα Motospeed αν δεις και κριτικές στο σκρουτζ και εδώ είναι πραγματικά "σκυλιά". Όσοι γνωστοί το έχουν πάρει έχουν πάθει πλάκα και μιλάμε για άτομα που είχαν δοκιμάσει και τα επώνυμα. Αυτό με την εγγύηση δεν νομίζω ότι παίζει κάποιο ρόλο. Προσωπικά, έχω αλλάξει 3-4 πληκτρολόγια στα 10+ χρόνια που ασχολούμαι με gaming και προγραμματισμό και κανένα από αυτά δεν χάλασε ΟΥΤΕ ΜΙΑ φορά. Και σου μιλάω για Logitech των 30€, Turbo-X Combo (ναι ούτε αυτό έχει πάθει τίποτα) των 20€ και το τρέχων που είναι ένα Corsair K40, το οποίο οκ ένα μέτριο πληκτρολόγιο είναι και το είχα πάρει γύρω στα 60 να φανταστείς πριν δύο χρόνια.Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι στο να μην ψαρώνεις με τα "ονόματα" γενικά. Είτε είναι κινητό είτε πληκτρολόγιο είτε ποντίκι. Ψάξε κινεζιές καλές στο YouTube και θα καταλάβεις καλά τι εννοώ.Εγώ έχω ζαχαρώσει το CK104 και μαζεύω λεφτά να το πάρω με κόκκινους διακόπτες καθώς το CK107 έχει Green Switches (???) και δεν έχουν ακουστεί και τα καλύτερα όπως στο CK104 όπου και πέτρα να ρωτήσεις θα σου πει πάρτο με κλειστά τα μάτια.Αν είναι στα γούστα σου κάτι "σκληρό" στο πάτημα με παραπάνω δύναμη ενεργοποίησης (actuation force) που ενδείκνυται για δακτυλογράφηση και είναι αρκετά θορυβώδες, πήγαινε στο CK104 με Outemu Blue Switches. Aν είσαι προς gaming μεριά και θες το clickyness αλλά πιο ήπιο και πιο ελαφρύ πάτημα, πας στους Outemu Red. Simple as that 2
Dantε Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Το 104 παιζει απο ευρωπαικη αποθηκη στα 39,5Ε. Ελεγα να παρω κατι μεχρι 20-25Ε. Λετε αξιζει τα παραπανω? http://www.gearbest.com/keyboards/pp_298472.html?wid=3 Για gaming και γραψιμο το θελω αλλα να μη κανει και παρα πολυ θορυβο. ΥΓ.Ακυρο,απο ευρωπαικη βαζει και 12Ε μεταφορικα.Απο κινα βγαινει 40. ΥΓ2.Παιζει το 107 στα 38,5-40(αναλογα τα χρωματα) απο προμο.Καλυπτει αυτα που ζηταω αυτο? http://www.gearbest.com/keyboards/pp_493771.html
Ablaoublas_542 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Καλα αμα δωσεις 70 ευρω να παρεις sharkoon ενταξει... Εχουμε τρελαθει τελειως, σορρυ κιολας. Φιλε ts δες εδω http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/varioushardware/809757-razer-blackwidow-ultimate-bf4-edition/ http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/varioushardware/856325-razer-blackwidow-ultimate-2016/ http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/varioushardware/859542-corsair-strafe-mechanical-cherry-mx-brown/ Απο αυτα δες σκεψου σοβαρα το corsair και το 2ο Blackwidow (2016) που εχουν και τα δυο full 2 χρονια εγγυηση! Καλα αμα ειναι να παρει razer καλυτερα Motospeed κυριολεκτικα. Αυτα το ξερεις οτι δεν εχουν μεταβιβασιμη εγγυηση ετσι? Για εμένα τα επώνυμα δεν έχουν να προσφέρουν κάτι που να δικαιολογεί την τιμή τους και διαφορές 40-50€ πάνω για ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ κιόλας. Τα Motospeed αν δεις και κριτικές στο σκρουτζ και εδώ είναι πραγματικά "σκυλιά". Όσοι γνωστοί το έχουν πάρει έχουν πάθει πλάκα και μιλάμε για άτομα που είχαν δοκιμάσει και τα επώνυμα. Αυτό με την εγγύηση δεν νομίζω ότι παίζει κάποιο ρόλο. Προσωπικά, έχω αλλάξει 3-4 πληκτρολόγια στα 10+ χρόνια που ασχολούμαι με gaming και προγραμματισμό και κανένα από αυτά δεν χάλασε ΟΥΤΕ ΜΙΑ φορά. Και σου μιλάω για Logitech των 30€, Turbo-X Combo (ναι ούτε αυτό έχει πάθει τίποτα) των 20€ και το τρέχων που είναι ένα Corsair K40, το οποίο οκ ένα μέτριο πληκτρολόγιο είναι και το είχα πάρει γύρω στα 60 να φανταστείς πριν δύο χρόνια. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι στο να μην ψαρώνεις με τα "ονόματα" γενικά. Είτε είναι κινητό είτε πληκτρολόγιο είτε ποντίκι. Ψάξε κινεζιές καλές στο YouTube και θα καταλάβεις καλά τι εννοώ. Εγώ έχω ζαχαρώσει το CK104 και μαζεύω λεφτά να το πάρω με κόκκινους διακόπτες καθώς το CK107 έχει Green Switches (???) και δεν έχουν ακουστεί και τα καλύτερα όπως στο CK104 όπου και πέτρα να ρωτήσεις θα σου πει πάρτο με κλειστά τα μάτια. Αν είναι στα γούστα σου κάτι "σκληρό" στο πάτημα με παραπάνω δύναμη ενεργοποίησης (actuation force) που ενδείκνυται για δακτυλογράφηση και είναι αρκετά θορυβώδες, πήγαινε στο CK104 με Outemu Blue Switches. Aν είσαι προς gaming μεριά και θες το clickyness αλλά πιο ήπιο και πιο ελαφρύ πάτημα, πας στους Outemu Red. Simple as that Χωρις παρεξηγηση το κοινο που απευθυνονται τα 'επωνυμα' και αυτο που απευθυνεται ενα motospeed ειναι διαφορετικο. Πλακα με τι να παθεις, δεν ειπε κανεις οτι θα ιδιο με μεμβρανης, αλλα αμα σου δωσουν ενα ducky και ενα Motospeed δωρο μην τρελαθουμε οτι θα προτιμησεις τον κινεζο. Αλλο τωρα αμα δεν θες να δωσεις λεφτα και λες 'καλο ειναι κι αυτο μωρε' . Τελος για τα ποντικια αμα εχεις βρει κινεζικο συγκρισιμο,ουτε καν το ιδιο καλο, με επωνυμο δωσε ενα λινκ να παρω 2
Dantε Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Ειδα και καποια review για το 104. Τελικα εριξα μια παραγγελια. 43,6Ε βγηκε για το silver. Το μονο που με χαλαει οντως,ειναι οτι ειναι κολλητα τα F keys,αλλα το 107 δεν ειναι rgb,ενω και το μεταλλικο φινιρισμα στο 104 ειναι πιο ωραιο.Ειναι και πιο δοκιμασμενο το 104. 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Ποιο motorspeed μωρε... Γιατι δεν παιρνεις κανενα μεταχειρισμενο απο τις αγγελιες? Εχω δει razer blackwidow στα 60 ευρω. Και καποια cm storm κιολας. Δεν θα επαιρνα μτχ πληκτρολογιο,οχι οτι μπορει να χαλασει απο την σκονη κτλ,απλα τουλαχιστον το πληκτρολογιο τα αξουστικα και οι οθονες θελω να ειναι κανουργιες.Αν καπνιζει ο αλλος ειδικα ,βραστα. Αν και πιστευω οτι ειναι πολυ υψηλες οι τιμες στα επυνυμα για αυτα που δινουν.Εχω ενα razer blackwidow. Ειδα και καποια review για το 104. Τελικα εριξα μια παραγγελια. 43,6Ε βγηκε για το silver. Το μονο που με χαλαει οντως,ειναι οτι ειναι κολλητα τα F keys,αλλα το 107 δεν ειναι rgb,ενω και το μεταλλικο φινιρισμα στο 104 ειναι πιο ωραιο.Ειναι και πιο δοκιμασμενο το 104. Για 44 ευρω κλεβεις εκκλησια.Αν εδινες 70 ναι τοτε ισως με λιγα παραπανω επαιρνες κατι καλυτερο ,αλλα τωρα παιρνεις ενα καλο μηχανικο να κανεις την δουλευα σου με το 1/3 της τιμης. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα