Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπα,γενικά δεν την παλεύει και πολύ πλέον ο pentium.Λογικά αν λες ότι είναι sata i παραπέμπει σε 478 οπότε χωρίς περιθώριο αναβάθμισης σε διπύρηνο.Θα άξιζε μόνο εάν ήταν πολύ προσωρινή κατάσταση μέχρι να πας στο επόμενο σύστημα και πάλι με επιφύλαξη.

• Like 1
Δημοσ.

Θα μπει ο σκληρος σε πομενο συστημα. Δε θα παει χαμενος, το ερωτημα ειναι αν αξιζει να μπει απο τωρα στο γεροντακι ;

Δημοσ.

Θα μπει ο σκληρος σε πομενο συστημα. Δε θα παει χαμενος, το ερωτημα ειναι αν αξιζει να μπει απο τωρα στο γεροντακι ;

οχι δεν αξιζει καθολου 

• Like 1
Δημοσ.

Nα του βαλω εναν sata σκληρο 80αρι που εχω ; Αυτος που δουλευει τωρα ειναι ide νομιζω . Ποιο θεωρειτε ως αξιοπιστο προγραμμα αντιγραφης απο σκληρο σε σκληρο ; 

Δημοσ.

οχι, τα 7 . Πως θα τον ελεγξω αν εχει bad sectors  αν δε συνδεθει επανω. Τον ειχα αγορασει πριν καιρο που νομιζα ειχε βλαβη ο δικος μου. Μου ειχαν πει ηταν απολυτως ενταξει.

Δημοσ.

οχι, τα 7 . Πως θα τον ελεγξω αν εχει bad sectors  αν δε συνδεθει επανω. Τον ειχα αγορασει πριν καιρο που νομιζα ειχε βλαβη ο δικος μου. Μου ειχαν πει ηταν απολυτως ενταξει.

me to hd sentinel η με το διαγνωστικο της εταιριας του σκληρου 

• Like 1
Δημοσ.

σύνδεσέ τον πρώτα σαν secondary στο bios και μετά κατέβασε το HDSentinel. Backup θα κάνεις από το Βackup&Restore των windows και θα επιλέξεις create system image

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...