c0stas13 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Καλημέρα σε όλους.δυστυχώς δεν μπορώ να βγάλω άκρη μέσο τηλεφώνου με τους τεχνικούς, στην αρχή μου είπαν να αλλάξω όλες τις πριζες τηλ. του σπιτιού, μπας και ήταν παλιού τύπου κλπ.Όντως έφερα τεχνικό και μου τις άλλαξε. Δυστυχώς δεν είδα καθόλου διαφορα.Πιάνω πολύ χαμηλή ταχύτητα, μπορώ να κάνω κάτι? ADSL Training Status: Showtime Mode: ADSL2+ Annex A Traffic Type: ATM Mode Link Uptime: 2 days: 12 hours: 32 minutes============================================================================ ADSL Port Details Upstream Downstream Line Rate: 0.727 Mbps 6.664 Mbps Actual Net Data Rate: 0.708 Mbps 6.636 Mbps Trellis Coding: ON ON SNR Margin: 5.8 dB 5.9 dB Actual Delay: 13 ms 18 ms Transmit Power: 12.7 dBm 0.0 dBm Receive Power: 4.7 dBm 4.7 dBm Actual INP: 1.0 symbols 1.0 symbols Total Attenuation: 0.0 dB 0.0 dBAttainable Net Data Rate: 0.704 Mbps 6.900 Mbps Ευχαριστω παρα πολυ.
NikosKallithea Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 "μου είπαν να αλλάξω όλες τις πριζες τηλ. του σπιτιού" Θα μείνω μόνο σε αυτό, σοβαροί τεχνικοί, ούτε για πίτσα delivery δεν κάνουν πες τους Πέραν αυτου δεν βλέπω καθόλου Attenuation στα στατιστικά σου, για κάνε ενα ρεσταρτ στο ρουτερ και δες θα γράψει κατι
c0stas13 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 άστα να πάνε.μόλις έκανα restart.συνεχίζει να δείχνει 0 το Attenuation.ευχαριστώ πολύ Νίκο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα