Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μερικοί απαντάνε λες και το προϊόν είναι xbox... Είναι επαγγελματικό προϊόν για επαγγελματίες όχι για να παίζεις angry birds στο τραπεζάκι της κουζίνας.

Δημοσ.

Σε βιντεο απο την CES 2017 απο linustechtips και αλλους που το εκαναν (p)review μου αφησε παρα πολυ καλη εντυπωση.

ΑΛΛΑ εδιναν επισης την εντυπωση οτι θα ειναι "affordable" , καμια σχεση ...

Μερικοί απαντάνε λες και το προϊόν είναι xbox... Είναι επαγγελματικό προϊόν για επαγγελματίες όχι για να παίζεις angry birds στο τραπεζάκι της κουζίνας.

Οχι δεν είναι "καθαρα" επαγγελματικο προιον , αμα ηταν δεν θα ειχε συμβατοτητα με ps4 ,ειναι λιγο απ'ολα και το μαρκετινγκ της ιδιας της sony το παει ποιο πολυ προς το home use .

Δημοσ.

ο επαγγελματιας που λετε θελει ενα ταμπλετ που να μπορει να εχει καλη οθονη, φωτεινη κ να μην ψαχνει παντου ελευθερη επιφανεια. δε νομιζω οτι η τεχνολογια που εχει δικαιολογει τετοια τιμη.

Δημοσ.

Η σκιά από τα δάκτυλα και η ποιότητα της εικόνας και του touch, νομίζω ότι δεν είναι ακόμη στα σύγχρονα standards για επαγγελματική χρήση. Η τιμή για μια επιχείρηση/εταιρία δεν είναι υψηλή σε σχέση με την καινοτομία που προσφέρει, αλλά ίσως στην επόμενη ή μεθεπόμενη γενιά του να γίνει επαγγελματικό εργαλείο! Τώρα για home use, η αρχική τιμή του είναι ιδιαίτερα ηψηλή...

Δημοσ.

Βέβαια τώρα είναι πανάκριβο, αλλά αν ξεκινήσει μαζική παραγωγή και βελτιωθεί μπορεί να αποτελέσει το μέλλον...πάντως μου θυμίζει πολύ τον 3D προβολέα που υπάρχει στην σειρά scifi The expanse που αλλάζει προβολή και το μέγεθος είναι το ίδιο από ότι διαπίστωσα. Απλά όλα είναι θέμα χρόνου..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...