spanoskostas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Καλημέρα σας χρησιμοποιο το πακετο escpos για να κανω εκτύπωση Μου τυπώνει ελληνικά ως print το πρόβλημα είναι ότι δεν μου τυπώνει ελληνικά όταν διαβάζω txt.files import socket from escpos.escpos import Escpos printer._raw(u'Καλημέρα'.encode('greek')) δουλεύει printer = Network() with open('test1.txt','rb') as f: printer.block_text(f.read()) -- printer.cut() δοκίμασα for line in f.readlines(): printer._raw(line.encode('utf-8')) printer.cut() αλλα τιποτα Ευχαριστώ
k33theod Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Επειδή νομίζω το έχεις ξαναρώτησει και δεν έχεις πάρει απάντηση Για να μπορέσει κάποιος να σου απαντήσει θα πρέπει να γνωρίζει αυτό το module. Απ' ότι φαίνεται δεν το χρησιμοποιεί κάποιος άλλος. Αν δεν βγαίνει άκρη από το documentation, μία λύση είναι να απεθυνθείς στην κοινότητα που το στηρίζει ή στο δημιουργό του. Επόμενο βήμα άλλαξε module, εγώ αυτό θα έκανα. Φαντάζομαι υπάρχουν αρκετά άλλα που κάνουν την ίδια δουλειά.
mad-proffessor Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Ξέρεις καθόλου python? Απο οτι καταλαβαίνω μάλλον όχι, αφού πρώτα δημιουργούμε αντικείμενο και μετα εκτελούμε μια μέθοδο του αντικειμένου(ή σωστοτερα του στιγμιοτύπου του αντικειμένου). Επίσης αφού είναι network printer λογικά στο κατασκευαστή θα πρέπει να έχει καποιες παραμέτρους όπως ip,port κτλ. Τι απο αυτά έχεις κάνει εσύ? Και φυσικά είναι βεβαιο ότι ο εκτυπωτης ακούει στο λαν;
k33theod Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 επειδή και γω δεν καταλαβαίνω τον κώδικά σου είπες ότι δεν σου τυπώνει τα ελληνικά txts σωστά; Δοκίμασε να διαβάσεις το test.txt σαν text και όχι binary μήπως κάνει κάτι with open('test1.txt','rt') as f:
pmav99 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Αν χρησιμοποιείς python2, χρησιμοποίησε την codecs.open() για να ξέρεις τουλάχιστον τι γίνεται με τα encodings.https://pymotw.com/2/codecs/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα