Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι μεταξύ σε αυτά τα 2 κινητά. Αυτή τη στιγμή έχω το LG G2 το οποίο θεωρώ από τα καλύτερα κινητά που είχα ποτέ. Και έτσι έλεγα να μείνω σε LG.

Ο προβληματισμός μου έγκειται στο γεγονός ότι διαβάζω για τα προβλήματα υπερθέρμανσης του LG G5 το οποίο σε μερικές περιπτώσεις το βάζουν σε bootloop και ακόμα χειρότερα σε "brick" mode και τέλος πέταμα. Και ίσως για αυτό αν και είναι flagship κινητό το δίνουν τόσο φθηνά.

Έτσι κοιτάζω και προς Huawei μεριά που διαβάζω πολύ καλές κριτικές.

Έχω απορρίψει Samsung και Sony λόγω κακού ιστορικού με συσκευές.

Εσείς τι λέτε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το χόνορ ειναι σχεδόν καλύτερο σε ολα εκτός κάμερας που εκεί οι κινέζοι πάσχουν ακομα + το προηγούμενο χονορ πήρε μόνο μια αναβάθμιση δηλ το πιο πιθανών θα μείνει με android 7 το χονορ 8 και μετά χαιρετίσματα ούτε custom roms ούτε αναβαθμίσεις τπτ ... ύστερα η μπαταρία του lg ειναι αποσπώμενη αν θα το κρατήσεις για χρόνια αγοράζεις μια και ειναι σαν καινούριο ενώ το Huawei κάποια στιγμή θα χρειαστεί αλλαγή με αρκετά μεγαλύτερο κόστος ... το g5 εχει και αλλά καλούδια όπως ραδιόφωνο, πιο γρήγορη φόρτιση κτλ αλλά απο αξιοπιστία, ποιότητα κατασκευής ειναι άστα να πάνε ... διαλέγεις και παίρνεις

Επεξ/σία από ziaba
Δημοσ.

το χόνορ ειναι σχεδόν καλύτερο σε ολα εκτός κάμερας που εκεί οι κινέζοι πάσχουν ακομα + το προηγούμενο χονορ πήρε μόνο μια αναβάθμιση δηλ το πιο πιθανών θα μείνει με android 7 το χονορ 8 και μετά χαιρετίσματα ούτε custom roms ούτε αναβαθμίσεις τπτ ... ύστερα η μπαταρία του lg ειναι αποσπώμενη αν θα το κρατήσεις για χρόνια αγοράζεις μια και ειναι σαν καινούριο ενώ το Huawei κάποια στιγμή θα χρειαστεί αλλαγή με αρκετά μεγαλύτερο κόστος ... το g5 εχει και αλλά καλούδια όπως ραδιόφωνο, πιο γρήγορη φόρτιση κτλ αλλά απο αξιοπιστία, ποιότητα κατασκευής ειναι άστα να πάνε ... διαλέγεις και παίρνεις

Νομίζω το honor 8 έχει και custom roms(7.1)οπότε θα πάρει και άλλες δεν θα το αφήσουν έτσι ....
Δημοσ.

Flagship κινητό με 370€; Μια χαρά ακούγεται το G5, δες π.χ. κριτικές Skroutz, εγώ δεν διάβασα κάτι σχετικό με το πρόβλημα που αναφέρεις.

Τώρα για Samsung/Sony δεν σχολιάζω γιατί δεν γνωρίζω τι φύσης προβλήματα αντιμετώπισες.

Δημοσ.

Νομίζω το honor 8 έχει και custom roms(7.1)οπότε θα πάρει και άλλες δεν θα το αφήσουν έτσι ....

ναι υπάρχουν cm, remix αλλά έχουν πολλα θέματα (η Huawei δεν δίνει drivers ) δες στο xda καμία σχέση με αυτές του g5 που ναι άψογες δεν υπάρχει επαφή σ αυτόν τον τομέα

Δημοσ.

(η Huawei δεν δίνει drivers )

Τουλάχιστον σε αυτό τον τομέα υπάρχουν (αφού έχω ρουταρη Honor 8)
Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι, αν μπορει κάποιος να πει αν το χει ψαξει. Το Huawei P9 αν το συγκρινω με αντιστοιχα της κατηγορίας του υπερτερεί ή όχι ? Σκεφτεται να τ αγοράσει η κοπελα μου η οποία εντάξει δεν εχει και τις τρελες απαιτησεις απλά να εχει καλη οθόνη , 4G και να μην παρουσιάσει τίποτα προβλήματα.

Οποιος μπορεί να βοηθησει ευπρόσδεκτος !!!!

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι, αν μπορει κάποιος να πει αν το χει ψαξει. Το Huawei P9 αν το συγκρινω με αντιστοιχα της κατηγορίας του υπερτερεί ή όχι ? Σκεφτεται να τ αγοράσει η κοπελα μου η οποία εντάξει δεν εχει και τις τρελες απαιτησεις απλά να εχει καλη οθόνη , 4G και να μην παρουσιάσει τίποτα προβλήματα.

Οποιος μπορεί να βοηθησει ευπρόσδεκτος !!!!

πάνω κάτω τα ίδια είναι με το χόνορ 8 δεν υπάρχει λόγος να δώσει επιπλέον χρήματά για το ρ9

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...