frozex Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, ψάχνω λάστιχα για τα παραπάνω αυτοκίνητα και θα ήθελα πολύ την γνώμη σας. Έχουμε και λέμε, το πρώτο αυτοκίνητο είναι το Subaru Impreza (το οικογενιακό) 1600cc 90bhp μοντέλο του 96. Η χρήση που του γινεταί είναι μέτριες ταχύτητες, συνήθως ασφαλτός αλλά χρησιμοποιήται και για βουνό με λάσπες και άλλα τέτοια λόγου της τετρακίνησης. Αν τύχει να κάνει ταξίδι εκτός πόλεως οι ταχύτες του είναι κοντά στα 100 αλλά σπάνια μπορεί να πάει και μέχρι 180. Έχει 14' ζάντες και τα λάστιχα τα θέλω 185 / 65 τεσσάρων εποχών. Το Fiat Punto τώρα, είναι 1300cc 90bhp μοντέλο του 2005. Κατά βάση η χρήση του είναι πιο συχνή λόγο της οικονομίας που κάνει, τα γνωστά και εδώ, άσφαλτος, ταχύτητες πόλεως και στα ταξίδια θα γράψει και λίγο παραπάνω το κοντέρ. Ζάντες 16' και τα λάστιχα θέλω να έχουν τις παρακάτω διαστάσεις 205 / 55 και αυτά τεσσάρων εποχών. Για χρήματα δεν γράφω κάτι, είναι θέμα ασφάλιας και το χέρι θα μπεί στην τσέπη, αλλά επειδη δεν ξέρω καθόλου από μάρκες ελαστικών και δεν θέλω να μου πάρουν τα λεφτά έτσι λέγοντας μου "αυτή είναι καλή και ΓΝΩΣΤΗ μάρκα αγορασέ την" θα ήθελα την γνώμη σας για τα πιο Value For Money λάστιχα για την περίπτωση μου. EDIT: να πω πως τα ελαστικά θέλω να είναι καινούργια, αχρησιμοποίητα αλλά και καινούργια ως προς χρονολογία κατασκευής τους. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2017 από frozex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Επηρεαστηκες απο την πορσε ετσι.. Σου/ σας λειπουν οι βασικες γνωσεις και σενα/εσας σχετικα με αυτοκ.κ λαστιχο Τεσπα Ανοιγεις μανουαλ ή πας απο αντ.πεια και ρωτας τι δεικτη ταχυτητας λαστιχου και φορτιου εχει το αυτοκ για την μαμα ζαντα των χ ιντζων που εχεις.. Τωρα τα υπολοιπα ειναι αοριστα Γοογλαρε θερινο λαστιχο και 4 εποχων γιατι κατι μου λεει οτι δεν ξερεις τις διαφορες. Το λαστιχο δεν πρεπει να ναι εντελως new..νομιζω 6-10μηνων 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα