Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας ,

Έχω ξανά κάνει στο παρελθόν ένα άρθρο για αγορά λαπτοπ αλλά τελικά ακυρωσα τις σκέψεις μου ..

Θέλω να αγοράσω ένα λάπτοπ γυρω στα 300€

Το λάπτοπ είναι για εργασία , δηλαδή ,word,chrome και ένα πρόγραμμα εν ονόματι ΕΡΜΗΣ είναι για επιχειρήσεις τύπου ξενοδοχειακής επιχείρησης.

Θέλω ή να έχει έτοιμα windows ή να μπορώ να τοθ βάλω εγώ .

Βλέπω πολλά λάπτοπ στο σκρουτζ αλλά με προβληματίζουν επεξεργαστές και σκληροί δίσκοι. Δεν ξέρω ποια είναι ή καλύτερη επιλογή μιας και θα ήθελα να κρατήσει κάμποσο καιρό . Θα προτιμούσα επίσης να έχει μεγάλη οθονη ,15+ νομζω πως είναι καλή επιλογή

Ευχαριστώ.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σας ,

Έχω ξανά κάνει στο παρελθόν ένα άρθρο για αγορά λαπτοπ αλλά τελικά ακυρωσα τις σκέψεις μου ..

Θέλω να αγοράσω ένα λάπτοπ γυρω στα 300€

Το λάπτοπ είναι για εργασία , δηλαδή ,word,chrome και ένα πρόγραμμα εν ονόματι ΕΡΜΗΣ είναι για επιχειρήσεις τύπου ξενοδοχειακής επιχείρησης.

Θέλω ή να έχει έτοιμα windows ή να μπορώ να τοθ βάλω εγώ .

Βλέπω πολλά λάπτοπ στο σκρουτζ αλλά με προβληματίζουν επεξεργαστές και σκληροί δίσκοι. Δεν ξέρω ποια είναι ή καλύτερη επιλογή μιας και θα ήθελα να κρατήσει κάμποσο καιρό . Θα προτιμούσα επίσης να έχει μεγάλη οθονη ,15+ νομζω πως είναι καλή επιλογή

Ευχαριστώ.

αν μπορείς να κάνεις μια μικρή υπέρβαση πήγαινε εδώ αξιζει τα λεφτα του    

http://www.e-shop.gr/laptop-hp-250-g4-t6n61ea-156-intel-core-i3-5005u-4gb-500gb-amd-radeon-r5-m330-2gb-free-dos-p-PER.901417

Δημοσ.

Διαψευστε με αν κάνω λάθος αλλά άκουσα απόψεις ότι τα ΗΡ δεν είναι καλά.. παρόλα αυτά είναι ένα λάπτοπ με καλά χαρακτηριστικά ευχαριστώ

• Like 1
Δημοσ.

Διαψευστε με αν κάνω λάθος αλλά άκουσα απόψεις ότι τα ΗΡ δεν είναι καλά.. παρόλα αυτά είναι ένα λάπτοπ με καλά χαρακτηριστικά ευχαριστώ

Πολύ καλο είναι ..trust me έχει ανέβει ή HP τώρα !

Δημοσ.

οκ ευχαριστω αν και μαλλον το αναβαλλω παλι για λιγο καιρο λογω δυσκολιων.. οποτε ισως ξανα μιλησουμε

Δημοσ.

οκ ευχαριστω αν και μαλλον το αναβαλλω παλι για λιγο καιρο λογω δυσκολιων.. οποτε ισως ξανα μιλησουμε

οταν ειναι στηλε μου μηνυμα !!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...