Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω τη παραπανω καρτα και ξαφνικα ενω ετρεχε σε pci express 16 της τελευταιεσ μερες τρεχει σε ταχυτητα 4,,δεν εχω κανει καμια αλλαγη στο pc,,τι μπορει να συμβαινει??

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

για 1080p οχι.πρεπει να πας σε 470 και πανω. και κοιτα και λιγο καμμια gtx 1050ti 4gb που κανει 165 ευρω και ειναι η καλυτερη  που μπορεις να παρεις

Δημοσ.

για 1080p οχι.πρεπει να πας σε 470 και πανω. και κοιτα και λιγο καμμια gtx 1050ti 4gb που κανει 165 ευρω και ειναι η καλυτερη  που μπορεις να παρεις

Αν δώσει 165 για 1050ti, δίνει 180 για 470. Δεν είναι VFM.

TS ρώτα εδώ

http://www.insomnia.gr/topic/606957-%CE%B2%CE%BF%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B1%CF%83-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%89%CE%BD/

• Like 1
Δημοσ.

με τον επεξεργαστη που εχεις εαν παρεις 470 θα τρως μπουκαλα να ξερεις. Ο επεξεργαστης μου ειναι σαν τον δικο σου και εχω θεμα αποδοσης στην 470. Στα 1080p δεν πιανει σταθερα 60 fps.

Δημοσ.

16αρα ειναι..στην αρχη την εβλεπε σαν 16αρα κ εδω και καμια βδομαδα την εβλεπε 4αρα και μετα απο βγαλσιμο βαλσημο την βλεπει σαν 8αρα..ειναι προβλημα καρτας;;η mobo εχει δυο pci e 16αρες.μια v3 και μια v2

Δημοσ.

Μην τον ακούς. Ο phenom καμία σχέση δεν έχει με τον i5.

πανμεγιστε Sheo ! τι παω και μπλεκομαι με Ιντελ... αφου δεν σκαμπαζω μια.... :-)

Δημοσ.

πανμεγιστε Sheo ! τι παω και μπλεκομαι με Ιντελ... αφου δεν σκαμπαζω μια.... :-)

Απλά σκάλωσε ο άνθρωπος και μας ρωτούσε για bottleneck και στο thread των αναβαθμίσεων.

Oι δυο επεξεργαστές είναι δυο διαφορετικοί κόσμοι :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...