Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες αν στείλει ένα mail σε εξουσιοδοτημένο σέρβις (isystem πχ ) δεν μπορούν να του πουν άμεσα?

Προτιμότερο από το να λέει ο καθένας τι νομίζει ότι ισχύει και να γίνονται απλά υποθέσεις νομίζω :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλαράκο
Που το βρήκες Ipad air καινούριο απο cosmote?Ψάχνω καιρό και δεν εχουν,τελείωσαν.

Επεξ/σία από poulinos
Δημοσ.

Φιλε μου σου εχω την λύση. Αντιμετώπισα και εγώ κατι παρόμοιο με iPad Air απο Γερμανό.

1. Τηλεφώνησε στην Apple στην Ελλαδα: 00800 4414 5417.

2. Φτιάξε την απόδειξη αγοράς σε ηλεκτρονική μορφή για να μπορείς να την στείλεις με email.

(Δεν τους ενδιαφέρει το ποσό αγοράς παρά μόνο η ημερομηνία αγοράς)

3. Δεν υπαρχει!! Ειναι πολυ εξυπηρετικοί και θα σου λύσουν το πρόβλημα σου πολυ γρήγορα.

Υ.Γ.: Το μόνο αρνητικό ειναι οτι θα σου ενεργοποιήσουν την εγγύηση απο την ημερομηνία αγοράς που γραφει η απόδειξη και όχι απο την ημερομηνία που ενεργοποίησες εσυ το iPad :(.

Δημοσ.

Πήρες κάτι σε καλή τιμή και το ψηρίζεις με την εγγύηση ; δηλαδή έλεος. Εφόσον λειτουργεί τέλεια δεν είναι μαϊμού ήταν σφραγισμένο κτλ. Επίσης αμ είναι refurbished δεν σημαίνει ότι είναι σκουπίδι και σε κορόιδεψαν η ίδια η apple πουλάει refurbished σε καλύτερες τιμές και αξιόπιστα. Έλεος μερικοί.

• Like 1
Δημοσ.

για να δωσω ενα τελος στην ιστορια και να αποκαταστησω την ταξη - αφενως το παιδι αποδειχτηκε πολυ ευγενικο και εξηπηρετικο και πηρε πισω τη συσκευη.

Πηγα ο ιδιος σε καταστημα της cosmote με την αποδειξη και ρωτησα για την εγγυηση και προφανως μου ειπαν οτι ΔΕΝ ΥΣΧΙΕΙ καθως ειναι αγορασμενο απο ..............ΒΑΖΑR!!! 

Η συσκευη ΔΕΝ ηταν σφραγισμενη και προφανως δεν ηταν και καινουργια; διοτι στο bazar πουλανε used & live demos απο οτι πληροφορηθηκα...το ζητουμενο ειναι το εξης βεβαια επειδη αναφερετε γιατι το ψαχνω τοσο πολυ κλπ

οταν η αγγελια λεει:

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ - ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ....και τελικα δεν ειναι ουτε σφραγισμενο και ουτε και εγγυηση εχει ...ε τοτε σορρυ αλλα προσωπικα νιωθω οτι με πιανουν κοροιδο

τοσο απλα...και επειδη ειμαι πολυ ενταξει με τους αγοραστες μου ως πωλητης θελω και οι αλλοι να ειναι ενταξει μαζι μου

κακο ??? :)

• Like 2
Δημοσ.

Κακό δεν είναι αλλα δημιουργούνται 2 εύλογα ερωτήματα διαβάζοντας και την αρχική σου ανάρτηση:

1) Γιατί το πήρες αφού όπως λες δεν ήταν σφραγισμενο αλλα το επέστρεψες άλλη μέρα?Δεν το είδες ότι δεν ήταν σφραγισμενο ή μήπως δεν το τσεκαρες εκείνη την ώρα αν ειναι οκ?Άρα μήπως δεν σε έπιασε κάποιος κορόιδο αλλά τον έπιασες εσύ που το πήρες το ανοιξες προφανως και μετά το επέστρεψες?

2)Γιατί δεν στέλνεις το nickname του Πωλητή όπως σου ζήτησα σε PM για να το αγοράσω εγώ? Μήπως γιατί η ιστορία σου δεν είναι ακριβώς αληθής και φοβάσαι μην εκτεθείς?

Δεν ξέρω αν είσαι περίεργος ή πονηριδης αλλά προσωπικά αν ήμουν στη θέση του Πωλητη λεφτά δεν θα έπαιρνες πίσω για κανένα λόγο. Εκτός αν είχε πρόβλημα.

Yγ.Used συσκευές δεν πουλάνε cosmote -Vodafone κτλ ούτε στο προσωπικό τους και μάλιστα με απόδειξη αγοράς!Δεν είναι σκρουτζομαγαζα να παίρνουν μεταχειρο και να κάνουν ανταλλαγές!Και απορώ με την πληροφορία που σου έδωσε ο οτετζης,πιθανότητα πρόκειται για ξερολα που δυσκολεύεται να κάνει restart το pc του!

Δημοσ.

τωρα εσυ θες να το παρεις αλλα δεν σου λει και εχεις σκυλιασει...

και τον λες και πονηριδη ....

και ολα αυτα σε 4 μυνηματα....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ε ναι αυτό του λέω... στείλε ποιος είναι  να το πάρω εγώ να τελειώνουμε...

κάθεται και γράφει ολόκληρη ανάλυση να πείσει ότι ορθός έπραξε και να του πούμε μπράβο που μάλλον άλλαξες γνώμη και δεν το ήθελες  :shifty:

Υγ. Και τα 4 πολλά είναι

Υγ,Στο μεταξύ ψάχνω αγγελία για σφραγισμένο ipad air όπως λέει ότι αναφερόταν αλλά δεν...

Επεξ/σία από TNT-AM

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...