Beerloah Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 World of Warcraft για μια ζωή... Ό,τι καλύτερο έχω παίξει. Άρχισα το 2005... vanilla. Αναμνήσεις και αναμνήσεις! Ο χάρτης ήταν απλά ένας δεύτερος κόσμος, για τους τότε φανατικούς του παιχνιδιού.
Mi_ka Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 ....επιτέλους φέτος το τελειώσα 26 χρόνια μετά (Carrier Command σε Amiga emulator) τώρα πρέπει να ξαναπιάσω τα Elite (δεν είχε χάρτη νομίζω) και το Codename MAT σε Spectrum 48K emulator καθώς ούτε αυτά τα τελείωσα ποτέ... 1
Mi_ka Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 νομίζω ότι ο Θωμάς-Thomas Soft μας έδινε και ασπρόμαυρη φωτοτυπία χάρτη μαζί με το αντίγραφο (ή μήπως ήταν ο Andeli?) Pirates! Amiga
Infotech.Gr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Να προσθέσω και εγώ για τους πολύ παλιούς τον χάρτη από το Sinbad and the throne of the Falcon
ebola75 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 νομίζω ότι ο Θωμάς-Thomas Soft μας έδινε και ασπρόμαυρη φωτοτυπία χάρτη μαζί με το αντίγραφο (ή μήπως ήταν ο Andeli?) δεν γνωρίζω, το είχα αυθεντικό, αγορασμένο μεταχειρισμένο από έναν συμμαθητή μου το καλοκαίρι του 1991
Kelebias Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Σορρυ που θα το γραψω εδω αλλα δεν επιτρεπεται να μην υπαρχει ακομα η ειδηση για την GTX 1080ti απαραδεκτοι
Braveheart1980 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 ποιος ειναι ο μεγαλυτερος που υπαρχει? Aν ΔΕΝ απατώμαι του Zelda Breath Of The Wild, αλλά αυτό κυκλοφορεί αύριο ;-) 1
suffocater Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Secret of mana για SNES. <3Υπήρχε και τυπωμένος μέσα σε κάθε συσκευασία,γιατι ήταν αχανής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα