firepc Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 ποιος ειναι ο μεγαλυτερος που υπαρχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
risingsun Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Πολύ ενδιαφέρον αρθρο! Νοσταλγια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devilfish Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Lineage II 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Undertaker25 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Undertaker25 έχω φάει το κεφάλι μου να θυμηθώ ποιο είναι αυτό. Πάντως αγαπημένο σίγουρα. Το Golden Axe 1. Δεν έχω παίξει όλα τα παραπάνω παιχνίδια, αλλά αυτοί που μου έμειναν ανεξίτηλα, (μέχρι που τους ονειρευόμουνα κι όλας) ήταν οι χάρτες του GOTHIC. Θεωρώ αξεπέραστο παιχνίδι (τα Ι, ΙΙ και ΙΙΙ) Τι είπες τώρα? Τα αγαπημένα μου RPG μαζί με τα Elder Scrolls. Golden Axe απαιχτο Το καλύτερο. Πρέπει να τα έχω τερματίσει τουλάχιστον 10 φορές το καθένα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Undertaker25 έχω φάει το κεφάλι μου να θυμηθώ ποιο είναι αυτό. Πάντως αγαπημένο σίγουρα. Με το είπα ήδη το Golden Axe I Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dazed&confused Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Fallout II 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemo23 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Dark Age Of Camelot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drakoulis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Gothic και απο μένα... Ακόμα και ο χάρτης απο το Arcania είναι στο μυαλό μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ArisBat Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Ευχαριστω που μου θυμησατε το Morrowind. Ο κοσμος και η μουσική σε τραβουσαν σε μια αλλη διασταση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mark. Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Ουτε ενας χαρτης ποκεμον? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ebola75 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Pirates! Amiga 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ebola75 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 arcanum map 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Θα σας πάω ποιο παλιά ακόμα "Moonstone: A Hard Days Knight" σε Amiga. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Ουτε ενας χαρτης ποκεμον? Εδώ μιλάμε για παιχνίδια επικα .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosveto12 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Respect στον συντακτη για το χαρτη του WoW. Ορισμενοι εχουμε μεγαλωσει στο Azeroth στην κυριολεξια παιζουμε το game απο τοτε που πρωτοκυκλογορησε . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα