iPug Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Γεια σας! Προσφατα αγορασα ενα Dell XPS 13 (Core i7-7500U CPU, 8GB of RAM, 256GB SSD and a 3200 x 1800 touchscreen). Η κάρτα γραφικών είναι Intel HD Graphics 5500. Η ερώτησή μου είναι πώς μπορώ να αντικαταστήσω αυτήν την κάρτα με κάποια άλλη για gaming. -Ευχαριστώ, iPug
iPug Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δε μπορείς Ισως να την αντικαταστησω με καποια καλυτερη (οχι gaming)
Kostas93 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 όχι, απλά δε γίνεται. είναι ενσωματωμένη, μη χαλάς άδικα τον χρόνο σου.που δε σε καλύπτει; (πέρα απο τα παιχνίδια)
iPug Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 όχι, απλά δε γίνεται. είναι ενσωματωμένη, μη χαλάς άδικα τον χρόνο σου. που δε σε καλύπτει; (πέρα απο τα παιχνίδια) Μονο στα παιχνιδια βασικα... Εχετε να μου προτεινετε καποιο αλλο gaming laptop οικονομικο; + Αλλαζει ο σκληρος;
Kostas93 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 αφου εχεις που εχεις το λαπτοπ σου, αν θελεις παιχνιδια, δε φτιάχνεις ένα σταθερο να το βαλεις στην τηλεόραση να το ευχαριστηθεις;τεσπα, σχετικά με την ερώτηση σου, κοίτα εδώ και γράψε τα χρήματα που δίνεις κτλ http://www.insomnia.gr/topic/522438-βοηθεια-για-αγορα-φορητου-υπολογιστη/page-1702#entry55505590ο σκληρός αλλάζει σε όλα τα λάπτοπ
iPug Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 αφου εχεις που εχεις το λαπτοπ σου, αν θελεις παιχνιδια, δε φτιάχνεις ένα σταθερο να το βαλεις στην τηλεόραση να το ευχαριστηθεις; τεσπα, σχετικά με την ερώτηση σου, κοίτα εδώ και γράψε τα χρήματα που δίνεις κτλ http://www.insomnia.gr/topic/522438-βοηθεια-για-αγορα-φορητου-υπολογιστη/page-1702#entry55505590 Υπαρχει καποιο external μηχανιμα που να αλλαζει γραφικα κτλπ; Εχω βρει μερικα αλλα θελω την γνωμη σου
Kostas93 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 πολυς κοπος χωρις λογο... δεν αξιζει κατα τη γνωμη μου 1
iPug Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 πολυς κοπος χωρις λογο... δεν αξιζει κατα τη γνωμη μου Οποτε ... την __________
VonLoutsos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δεν μπορείς. Είναι η κάρτα που έχει ενσωματωμένη η CPU και είναι αρκετά ικανοποιητική. Αν θέλεις Gaming Laptop(χαζομάρα κατά την άποψή μου) μην πάρεις αυτό το Laptop. Για όλα τα άλλα πάρτο με κλειστά θεωρώ μάτια
iPug Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δεν μπορείς. Είναι η κάρτα που έχει ενσωματωμένη η CPU και είναι αρκετά ικανοποιητική. Αν θέλεις Gaming Laptop(χαζομάρα κατά την άποψή μου) μην πάρεις αυτό το Laptop. Για όλα τα άλλα πάρτο με κλειστά θεωρώ μάτια To εχω παρει ηδη
Xristaras12 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 και πες οτι το λαπτοπ υποστήριζες εξωτερική κάρτα κλπ κλπ,με αυτόν τον διπύρηνο επεξεργαστή να παίξεις τι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα