Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας! Προσφατα αγορασα ενα Dell XPS 13 (Core i7-7500U CPU, 8GB of RAM, 256GB SSD and a 3200 x 1800 touchscreen). Η κάρτα γραφικών είναι Intel HD Graphics 5500. Η ερώτησή μου είναι πώς μπορώ να αντικαταστήσω αυτήν την κάρτα με κάποια άλλη για gaming.

-Ευχαριστώ, iPug

Δημοσ.

όχι, απλά δε γίνεται. είναι ενσωματωμένη, μη χαλάς άδικα τον χρόνο σου.

που δε σε καλύπτει; (πέρα απο τα παιχνίδια)

Δημοσ.

όχι, απλά δε γίνεται. είναι ενσωματωμένη, μη χαλάς άδικα τον χρόνο σου.

που δε σε καλύπτει; (πέρα απο τα παιχνίδια)

Μονο στα παιχνιδια βασικα...

Εχετε να μου προτεινετε καποιο αλλο gaming laptop οικονομικο;

+ Αλλαζει  ο σκληρος;

Δημοσ.

αφου εχεις που εχεις το λαπτοπ σου, αν θελεις παιχνιδια, δε φτιάχνεις ένα σταθερο να το βαλεις στην τηλεόραση να το ευχαριστηθεις;

τεσπα, σχετικά με την ερώτηση σου, κοίτα εδώ και γράψε τα χρήματα που δίνεις κτλ 
http://www.insomnia.gr/topic/522438-βοηθεια-για-αγορα-φορητου-υπολογιστη/page-1702#entry55505590

ο σκληρός αλλάζει σε όλα τα λάπτοπ

Δημοσ.

αφου εχεις που εχεις το λαπτοπ σου, αν θελεις παιχνιδια, δε φτιάχνεις ένα σταθερο να το βαλεις στην τηλεόραση να το ευχαριστηθεις;

τεσπα, σχετικά με την ερώτηση σου, κοίτα εδώ και γράψε τα χρήματα που δίνεις κτλ 

http://www.insomnia.gr/topic/522438-βοηθεια-για-αγορα-φορητου-υπολογιστη/page-1702#entry55505590

Υπαρχει καποιο external μηχανιμα που να αλλαζει γραφικα κτλπ; Εχω βρει μερικα αλλα θελω την γνωμη σου

Δημοσ.

Δεν μπορείς. Είναι η κάρτα που έχει ενσωματωμένη η CPU και είναι αρκετά ικανοποιητική. Αν θέλεις Gaming Laptop(χαζομάρα κατά την άποψή μου) μην πάρεις αυτό το Laptop. Για όλα τα άλλα πάρτο με κλειστά θεωρώ μάτια :)

Δημοσ.

Δεν μπορείς. Είναι η κάρτα που έχει ενσωματωμένη η CPU και είναι αρκετά ικανοποιητική. Αν θέλεις Gaming Laptop(χαζομάρα κατά την άποψή μου) μην πάρεις αυτό το Laptop. Για όλα τα άλλα πάρτο με κλειστά θεωρώ μάτια :)

To εχω παρει ηδη

Δημοσ.

και πες οτι το λαπτοπ υποστήριζες εξωτερική κάρτα κλπ κλπ,με αυτόν τον διπύρηνο επεξεργαστή να παίξεις τι..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...