Mifune Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Ψάχνω ένα tablet 8-10" αποκλειστικά για ταινίες γύρω στα ~250e. Θα ήθελα η οθόνη του να είναι καλή.Έβλεπα το Samsung Tab S, που έχει glorious οθόνη, αλλά η τιμή του είναι too much. Καμιά ιδέα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Αυτό θα σε καλύψει https://www.skroutz.gr/s/9211082/Samsung-Galaxy-Tab-A-2016-10-1-WiFi-16GB.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mifune Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Thanks! Καλό φένεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slk200gr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Thanks! Καλό φένεται. To εχει η αδεφη μου ειναι τελειο για τα λεφτα του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
variemai Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Επειδη ενδιαφερομαι για το συγκεκριμενο ταμπλετ και δεν ηθελνα να ανοιξω νεο θεμα, ισχυει οτι η οθονη ειναι tft? Μονο εκει κολλαω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ribo7 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Μου ήρθε προχτές. Με φωτεινότητα στο Auto, δε μπορώ να πω ότι έχει "ζωντανή" οθόνη. Το Galaxy Tab Pro 8.4 που είχα, πιο ζωηρό μου φαίνεται. Ίσως και δοκιμάσω με full φωτεινότητα να δω τι επίδραση θα έχει στην μπαταρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
variemai Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Ενδιαφερομαι να το παρω γιατι νομιζω σε αυτα τα λεφτα δε προκειται να βρω καλυτερο με τοσο μεγαλη οθονη... Αν και με εκνευριζουν δυο πραγματα: Τα speakers και η περιεργη αναλυση της οθονης. Ενα κλικ πριν την αγορα ειμαι... Μονο ταινιες βλεπω και σειρες, δε παιζω παιχνιδια ουτε κανω κατι αλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IT chef Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Επειδη ενδιαφερομαι για το συγκεκριμενο ταμπλετ και δεν ηθελνα να ανοιξω νεο θεμα, ισχυει οτι η οθονη ειναι tft? Μονο εκει κολλαω... Δηλαδή δε θα το έχεις στα μάτια σου μπροστά;Θα κάνεις βόλτες και θες ips; Από Κίνα μεριά έχει με 120+ ευρώ κάτι δεκαράκια με full hd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα