Προς το περιεχόμενο

Custom i/o shield

nvnight

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, έχοντας χάσει το back panel για την ga-f2a78m-hd2, προσπαθώ να βρω κάποια custom λύση γιατί 15€ στο ebay δε δίνω γιαυτό

Έχω καταλήξει στο να χρησιμοποιήσω 2mm plexi,να το κόψω ώστε να ταιριάξει και με dremel να ανοίξω τις σχετικές θύρες..

Έχει κάποιος επιχειρήσει κάτι αντίστοιχο,υπάρχει κάτι πιο εύκολο?

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορείς να βάλεις ένα στρώμα αυτοκόλλητο carbon fiber απο πάνω και να κόψεις στις θύρες με νυστέρι.

Δεν θα κόβεται εύκολα με νυστέρι. Καλύτερα με Dremel λέω εγώ.

• Like 1

Εγώ στο δικό μου με νυστέρι το έκοψα, σαν ταινία είναι, δεν είναι χοντρό. Απλά μην είναι και η μύτη άχρηστη, αν δεν κόβει πέταμα :P

Όπως βολεύεται καθένας βέβαια, το θέμα είναι να κάνει τρύπες να βγουν οι θύρες.

Μπορείς να βάλεις ένα στρώμα αυτοκόλλητο carbon fiber απο πάνω και να κόψεις στις θύρες με νυστέρι.

Καλή ιδέα και χωρίς φασαρία..Αν και σα φασαριοζος μου καλοακουγεται το αυτοκόλλητο να ντύσει το plexi

Και νυστέρι και dremel :D

• Like 1

Καλή ιδέα και χωρίς φασαρία..Αν και σα φασαριοζος μου καλοακουγεται το αυτοκόλλητο να ντύσει το plexi

Και νυστέρι και dremel :D

Εν τέλει με 0 προετοιμασία και 100% ανυπομονησία έφτιαξα το παρακάτω..Διάφανο plexi ντυμένο με διάτρητη μεμβράνη, κάθισε μια χαρά.

Στα σίγουρα θα μπορούσε να είναι καλύτερο αλλά για μέτρημα στο χέρι και πρώτη φορά δουλειά με plexi, είμαι happy

2lj5jcy.jpg

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...