Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εγώ είμαι φαν των Κινέζων αλλά για αγορά από Κίνα μέχρι 200€ δίνω. Μετά μπλέκεις από την αποστολή (τελωνεία κλπ) μέχρι την εγγύηση και το service και δεν ξέρω αν αξίζει.

Και για λιγότερα απο 200€ μπλέκεις με τελωνείο φίλε μου, κουριερ dhl, tnt κτλ κτλ νομίζω μέχρι 25 ευρώ είναι το όριο να μην περάσει τελωνείο, 25 ευρώ εννοείται με την τιμή των μεταφορικών μέσα. οπότε ότι έρχεται απο κίνα εννοείται πως έρχεται με μαγειρεμένη τιμή και με ελτά. Αν μπλέξεις με κουριερ εκτός ΕΕ τον έφαγες στεγνά, γιατί τα παιδάκια στο τελωνείο βάζουν και δικές τους τιμες, πηγαινέ τους αποδείξεις εσύ κ ότι θέλεις. Μακρυά απο Expedited shipping για να μην τρέχετε

• Like 2
Δημοσ.

Και για λιγότερα απο 200€ μπλέκεις με τελωνείο φίλε μου, κουριερ dhl, tnt κτλ κτλ νομίζω μέχρι 25 ευρώ είναι το όριο να μην περάσει τελωνείο, 25 ευρώ εννοείται με την τιμή των μεταφορικών μέσα. οπότε ότι έρχεται απο κίνα εννοείται πως έρχεται με μαγειρεμένη τιμή και με ελτά. Αν μπλέξεις με κουριερ εκτός ΕΕ τον έφαγες στεγνά, γιατί τα παιδάκια στο τελωνείο βάζουν και δικές τους τιμες, πηγαινέ τους αποδείξεις εσύ κ ότι θέλεις. Μακρυά απο Expedited shipping για να μην τρέχετε

Ναι το ξέρω, απλά όσο πιο ακριβή είναι η συσκευή τόσο περισσότερα είναι και τα έξοδα ΦΠΑ, εκτελωνισμού κλπ αν σου κάτσει τελωνείο. :)

• Like 1
Δημοσ.

Σε λιγο θα έχουμε cubot στα 549.umi στα 520 και leeggo στα 600..Έχουν αρχίσει σιγά σιγά να ξεφεύγουν...Π.χ huawei & xiaomi.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγώ είμαι φαν των Κινέζων αλλά για αγορά από Κίνα μέχρι 200€ δίνω. Μετά μπλέκεις από την αποστολή (τελωνεία κλπ) μέχρι την εγγύηση και το service και δεν ξέρω αν αξίζει.

Φαντάζομαι ότι αυτό

Έκπληξη αποτελεί η απόφαση της κινέζικης εταιρείας να διαθέσει τη συσκευή αποκλειστικά online και μόνο μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος που διατηρεί στην ιστοσελίδα coolpad.eu.

το διάβασες και το κατάλαβες.....

Δημοσ.

Κατω απο την αριστερη της μασχαλη(στα πλευρα περιπου) η κοπελια εχει ενα λιπωμα.. Να το αφαιρεσει για να μην μεγαλωσει κι αλλο.. Ευχαριστω..

Δημοσ.

Φαντάζομαι ότι αυτό

το διάβασες και το κατάλαβες.....

Thanks, μου είχε ξεφύγει! :)

Αν έρχεται από Ευρώπη είναι καλύτερα τα πράγματα σίγουρα. Το σχόλιο ήταν γενικότερο πάντως με αφορμή αυτό το κινητό.

Δημοσ.

Ενας λογος να προτιμησει καποιος αυτο το coolpad εναντι του λιγο ακριβοτερου αλλα τουμπανου Oneplus3t που κυκλοφορει εδω και καιρο?

Επισης ειναι δυνατον καινουργια συσκευη με τετοιο hardware και να βγαινουν τετοιες δηλωσεις απο την εταιρεια?

''''Το S1 τρέχει το Android 6.0 Marshmallow, με την Coolpad να υπόσχεται όμως την αναβάθμιση σε 7.0 Nougat «σε μερικούς μήνες»''''

Ε μετα ο καταναλωτης φταιει που ριχνει ακυρο και πηγαινει σε πιο γνωστα ονοματα?

Δημοσ.

Σκουπίδια με σπεκ και μετά το παίζουμε έξυπνοι στους κατόχους των "υπέρ-κοστολογημενων " iPhone

Δημοσ.

LE MAX 2 X820 ΣΕ ΜΑΎΡΟ

Συμφωνώ απόλυτα. Ένα Leeco Le Max 2 σε μαύρο και 175 ευρώ ακριβότερο!

Δημοσ.

Μα δεν έχετε καταλάβει ρε παιδιά ότι αυτό που κοστίζει είναι ο επεξεργαστής? Αν είχε μτκ θα είχε τα μισά λεφτά... απλά πράματα... 

Δημοσ.

Η huawei ειναι πανακριβη,αλλα σε ελαχιστους μηνες η αξια τους παει καρφι κατω.τοτε το αγοραζεις used.

Τα coolpad θα πρεπει να ειναι δωρα μαζι με τα καλα κινεζικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...