doom26 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 καλησπερα δεν δουλευει το ανεμιστηρακι στο laptop.η ερωτηση εχει ως εξης πως μπορω να δω αν φταιει το ανεμιστηρακι η οχι.αν δοκιμασω ενα δοκιμαστικο κατσαβιδι στην επαφη που κουμπωνει το fan για να δω αν παει ρευμα θα δημιουργησω προβλημα?και με ποιον αλλον τροπο μπορω να δοκιμασω αν δουλευει το φαν δεν εχω αλλο laptop και προτου παραγγειλω θελω να βεβαιωθω.
nikos903 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Βγάλτο απο το λάπτοπ και δώστου ρεύμα απο κανένα 5βολτο φορτιστή (όχι παραπάνω, ναι παρακάτω) τύπου παλιού νόκια. Βάζεις ένα καλώδιο στο κέντρο του βύσματος του φορτιστή για + (για το κόκκινο του fan) και τυλίγεις ένα γύρω γύρω απο έξω για το - (το μαύρο του fan), τα συνδέεις στο fan και βλέπεις αν γυρίζει. Το δοκιμαστικό κατσαβίδι δεν νομίζω να σου κάνει (όχι οτι το έχω επιχειρήσει βέβαια), κανονικά θες πολύμετρο για να μετρήσεις τον κονέκτορα.
doom26 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 το fan βγαζει ενα φις 5πινο.εχει 5 μαυρα καλωδιακια.λογικα θα ψαξω να βρωενα πολυμετρο για να δοκιμασω σε ευχαριστω.παιζει να φταιει κανενα τσιπακι στην μητρικη γιαυτο το θεμα?
nikos903 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 5 μαύρα; Πες αν είναι μοντέλο λάπτοπ να σου πω ποια είναι τα πινάκια. Το καλύτερο είναι το πολύμετρο όντως, αν βρεις το τσεκάρεις τσακ μπαμ. Μπορεί να φταίει τσιπάκι στην μητρική, ναι.
doom26 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 lenovo e431. αν ειναι τσιπακι τι παιζει μετα διορθωνεται?
nikos903 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Πρέπει να είναι το 2ο και το 4ο καλώδιο αλλά δεν είμαι και σίγουρος, δεν βρήκα κάποιο manual. Άρα καλύτερα δοκίμασε με πολύμετρο. Όλα διορθώνονται αλλά το θέμα είναι να βρεις μαγαζί να το αναλάβει και μετά πόσο θα σου πάρουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα