Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα 

είμαι συνδρομητής του παραπάνω πακέτου το οποίο πλέον μου είναι ακριβό.
εννοώντας πληρώνω 60 ευρώ το μήνα τελική τιμή.

σαν προτεραιότητα πλέον έχω το internet σε πρώτη φάση και σε δεύτερη την τηλεόραση

για πακέτα internet μόνο έχω τα παρακάτω 
nova adsl 18.80 συμπ. ΦΠΑ
nova vdsl 29.30 συμπ. ΦΠΑ
wind double play με vdsl = 22.00 συμπ. ΦΠΑ στην αρχή , 27.50 μετά τον 3 μήνα
city double play = 18.50 συμπ. ΦΠΑ
cyta vdsl = 24.50 συμπ. ΦΠΑ

τι προτείνετε ? ισχύει πως η nova έχει συνολικά την καλύτερη εξυπηρέτηση ?

σε περίπτωση να προσθέσω και τηλεόραση πιστεύεται μπορώ να πέσω σε κάποια προσφορά 
η μπορώ να το χειριστώ κάπως για να πετύχω τιμή όχι μεγαλύτερη απο 40 / μήνα ?

ευχαριστώ

Δημοσ.

Να σου πω τη δικια μου την εμπειρια απο τη forthnet 2/2/17 εκανα αιτηση για να συνδεθω περασε ενας μηνας ακομα οτε ειμαι αναγκαστηκα να ακυροσω την αιτηση

Δημοσ.

φιλική συμβουλή να ξεκαθαρίσεις με τον καθένα τι VDSL ακριβώς εννοεί! Αν είναι από Α/Κ τότε πας για χαμηλότερες ταχύτητες (συνήθως), ενώ αν συνδεθείς απευθείας σε KV της γειτονιάς πας καρφωτά για τη μέγιστη ονομαστική ταχύτητα!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πηγε η μανα μου και εκανε συνδεση ίντερνετ ΟΤΕ χωρις σταθερο.

Την ειπε η υπάλληλος θα πληρώνεις 23€ περιπου το μηνα ίντερνετ και στο πρωτο διμηνο θα πληρωσεις και τα τελη συνδεσης καπου 36€. Υπολογισε καπου στα 90€ οτι θα ερθει ο λογαριασμος. Ηρθε πρωτος λογαριασμος του διμηνου 124€, πηγε η μανα μου στην ιδια υπαλληλο να την ρωτησει γιατι ηρθε αυτο το ποσο και η υπαλληλος την ειπε δεν γνωριζω.

Πιστευω οτι ειναι παρα πολλα λεφτα για μονο ίντερνετ και τελη ενεργοποιησης.

Εσεις τι λετε; τι μπορει να εγινε;

Δημοσ.

συνήθως στο πρωτο λογαριασμό πληρωνεις το πάγιο την ενεργοποιηση και την αναλογία απο την ημερα που συνδέθηκες μέχρι την ημέρα που βγήκε ο λογαριασμός 

όσο γι εσένα φίλε stelios_2809 δες οι γείτονες τι έχον και να ξέρεις οτι οτε και cyta δίνουν τη τηλεφωνια πάνω στο ρουτερ και επίσης αν βάλεις vdsl να προσέξεις απο αστικό κεντρο αν θα πάιρνεις η απο καφάο

Δημοσ.

Πώς μπορούμε να ξέρουμε αν παίρνουμε από αστικό κέντρο ή απο καφάο; Και πώς μπορούμε να ξέρουμε προκαταβολικά σε τι ταχύτητα κλειδώνουμε αν είναι από αστικό κέντρο;

Δημοσ.

Αναλογα αν ςισαι μεχρι 1000 μετρα απο το αστικο κεντρο παζεται να παιρνεις ςιτε απο αστικο ειτε απο καφαο μετα τα 1000 μετρα απο καφαο παιρνεις σε καλωδιακα μετρα ομως μετριεται να ξερεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...