crazysun Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 εχτες (6-3-2017) , επιστραφηκαν τα 6 ευρω που ειχαν αφαιρεθεί την τεταρτη (1-3-2017) ,ο συνδρομιτηκος χρονος (300 λεπτα σε κάθε ανανεωση των 10 ευρω και ανω ) παρεμεινε όπως φαινεται από το περιβαλον διαχειρησης και μετα από συζητηση μου με την εξυπηρέτηση μου είπαν ότι εχει προωθηθεί στο αρμόδιο τμημα και ότι εχω λαβει μηνυμα (που δεν εχω λαβει ) με την εξελιξη .εξηγησα ( στην εξυπηρετηση πελατων ) ότι δεν με ενδιαφερει ο προσθετος χρονος υπο καποιας μορφης συνδρομη και ότι θα ηθελα να αφαιρεθεί αυτή η υπηρεσια και η χρεωση της και μου απαντησαν πως είναι προωθημενο αιτημα αυτό ..ελπιζω να μην εχω ξανα σε 6 μηνες τα ιδια . μα για αυτό και παραμενω στην wind ,γιατι βλεπω ότι υπαρχουν συζητησιμες διέξοδοι σε περιπτωση προβλήματος αλλα και είναι οικονομικη . είναι πολύ κρίσιμος παραγοντας αυτό .αλλα εξισου κρίσιμος παραγοντας είναι το να μην προκαλουνται προβλήματα από την εναλλασσομενη πολιτικη χρεωσεων . θελουν να βαλουν καποια επιπλεον χρεωση ; καλα κανουν ! αλλα δεν την δεχομαι χωρις να εχω το δικαιωμα να συμφωνησω η να διαφωνησω η να ξαναυπολογισω το συμφέρον μου σε σχεση με τον ανταγωνισμο . στο κατω κατω , η κάθε εταιρια εχει διαμορφωσει την οικονομικη πολιτικη της που πολλες φορες δεν συμβαδιζει με το δικαιο (σποντα για τις παγια τριλεπτες χρεωσεις ) , ο ρολος της είναι να προσφερει και αν εξυπηρετει την ζητηση να προχωράμε σε συνεργασια . όταν αλλαζουν οι οροι (που γινεται συνηθως από την μερια των εταιριων αφου αυτές παρεχουν τα συμβολαια και τα πακετα προσφορων ) , εχουμε κάθε δικαιωμα να τους ξανα αξιολογήσουμε σαν μια καινουρια συμφωνια οποτε δεν δικαιούται να προχωρα σε αυθαιρετη αφαιρεση χρηματων που προοριζονταν για άλλη χρηση .δυο κουμπακια είναι η ένα sms που να επικυρωνει την συμφωνια μας , , είναι οι εταιριες των επικοινωνιων , 30 χρονια μεσα στον χωρο της ψηφιακης τεχνολογιας , δεν μπορει να απορριπτουν τα δικαιώματα μας κανοντες αυθαιρετες χρεωσεις χωρις να μας παρεχουν το δικαιωμα της συμφωνιας η της διαφωνιας . αυτά τα ολιγα λοιπον
grfurby Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 oι καραγκιοζηδες της wind: Aγορασα 3 gb στο f2g για σαββατοκυριακο. Αρχισα να σερφαρω παρασκευη με αποτελεσμα να εξαντλησω το υπολοιπο του λογαριασμου μου. Το Σαββατο που επρεπε να ενεργοποιηθει το πακετο που υποτιθεται ειχε και 3000 λεπτα ομιλιας δεν μπορουσε να ενεργοποιηθει γιατι το υπολοιπο του λογαριασμου ηταν 0,0 ενω θα επρεπε να ηταν 1 λεπτο το ελαχιστο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα