arsenal Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Συνεπώς, ο εργαζόμενος δε δύναται να δηλώσει την παραίτησή του την ημέρα που επιθυμεί να αποχωρήσει από την εργασία του. Παρ’ όλα αυτά, οι παραπάνω ρυθμίσεις δεν εφαρμόζονται στην πράξη. Ε καλά αυτός αποφασίζει αν θα εφαρμοστεί στην πράξη ή όχι
zio10 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Συνεπώς, ο εργαζόμενος δε δύναται να δηλώσει την παραίτησή του την ημέρα που επιθυμεί να αποχωρήσει από την εργασία του. Παρ’ όλα αυτά, οι παραπάνω ρυθμίσεις δεν εφαρμόζονται στην πράξη. Ναι το είδα, γι'αυτό έγραψα και «θεωρητικά». Πρέπει να πέσεις σε πολύ περίεργο πιστεύω για να σε κυνηγήσει για τέτοιο λόγο!
Sorath Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Ειδικά αν είσαι απλός υπάλληλος, σιγά μην μπει σε δικαστικά έξοδα ο εργοδότης, σε τέτοιους καιρούς και όταν υπάρχει τόσος κόσμος που ψάχνει για δουλειά. 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Σου χρωστάει χρήματα; Αν όχι, που είναι το πρόβλημα; 1
zio10 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Σου χρωστάει χρήματα; Αν όχι, που είναι το πρόβλημα; Εγώ κατάλαβα ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Απλά είναι πολύ καλός στη δουλειά του και ο εργοδότης δεν θέλει να μπει στη διαδικασία να βρει άλλον. Αφού τον ενημερώνει 3 βδομάδες πριν λογικά προλαβαίνουν να βρουν κάποιον άλλον και να εκπαιδευτεί και στα βασικά. Μια πρώτη αντίδραση είναι μέχρι να το πάρει απόφαση ο εργοδότης πιστεύω. 1
Zerg13 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Σε ποιά χώρα γίνονται αυτά; Γιατί δεν κανεις το άλλο; πέστου ότι θες αύξηση & βρήκες αλλού και πρέπει να κοιτάξεις τα χρήματα. Δεν παίζω για την φανέλα πέστου Eίναι μια καλή ευκαιρία για να κάνεις νεο συμβόλαιο 3 ετίας με αυξημένο μισθό σε αυτόν που είσαι τώρα. 1
defacer Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Οχι δεν έχω κλείσει χρόνο και μάλιστα δεν του ειπα αυριο, φεύγω του είπα σε 3 εβδομάδες! για να βρεις άλλον, από θέμα ηθικής ξεκάθαρα.. Δεν με απειλεί η κάτι τέτοιο απλά μου λέει δεν σε αφήνω να φύγεις, δεν παραίτησε αυτό! ούτε σηκώνει κουβέντα Λολ "ούτε σηκώνει κουβέντα". Θα του πεις πολύ απλά κοίτα, έχω πάρει την απόφασή μου και το ότι θα φύγω το αργότερο την τάδε μέρα δεν είναι υπο συζήτηση. Έχω όλη την καλή διάθεση να βοηθήσω όπως μπορώ για να μην αφήσω την επιχείρηση ξεκρέμαστη, αλλά μετά από εκείνη τη στιγμή απλά δε θα μπορώ να έρχομαι για δουλειά. Eίναι μια καλή ευκαιρία για να κάνεις νεο συμβόλαιο 3 ετίας με αυξημένο μισθό σε αυτόν που είσαι τώρα. Από τη στιγμή που θα το κάνεις αυτό ή κάτι παρόμοιο, σε οποιονδήποτε εργοδότη, έχεις μπει στη λίστα "πούλο το συντομότερο". Εσύ σαν εργοδότης θα κοιμόσουν ήσυχος με κάποιον που σου λέει "βρήκα αλλού με παραπάνω, πέσε το παραδάκι αλλιώς φεύγω";
YourTrueLegend Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Σε ποιά χώρα γίνονται αυτά; Γιατί δεν κανεις το άλλο; πέστου ότι θες αύξηση & βρήκες αλλού και πρέπει να κοιτάξεις τα χρήματα. Δεν παίζω για την φανέλα πέστου Eίναι μια καλή ευκαιρία για να κάνεις νεο συμβόλαιο 3 ετίας με αυξημένο μισθό σε αυτόν που είσαι τώρα. Κακη τακτικη το να πεις "παραιτουμαι" και την επομενη να πας για ζητησεις αυξηση προκειμενου να διαπραγματευτεις την παραμονη σου. Και να μην παρεις τα @@ σου εκεινη τη στιγμη, θα τα παρεις συντομα και σε μεγαλυτερο βαθμο. 2
m0i Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Αν ειναι τοσο καλος και δε θελει να τον αφησει θα του τη δωσει την αυξηση
YourTrueLegend Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Αν ειναι τοσο καλος και δε θελει να τον αφησει θα του τη δωσει την αυξηση Αυτο δε σημαινει τιποτα απολυτως. Σε πρωτη ευκαιρια θα σε στειλει. Και οταν το κανει, δε θα εχεις στα χερια σου προσφορα απο αλλη εταιρεια, αλλα θα πας κατευεθειαν για εγγραφη στον ΟΑΕΔ. Πρεπει ναναι κανεις κατι παραπανω απο αναντικαταστατος για να διαπραγματευτει αυξηση με αυτον τον τροπο. Αλλο να πεις "παραιτουμαι, χαρηκα για τη συνεργασια μας, καλη συνεχεια" και να σου προσφερει μονος του αυξηση μισθου για να σε κρατησει και αλλο να πεις "παραιτουμαι" και την επομενη να πας και να του πεις "τελικα δεν παραιτουμαι αν μου αυξησεις το μισθο". Το δευτερο εκτος του οτι ειναι ξεφτυλικι, triggαρει και τον αλλο να σε εχει για παντα στην μπουκα. 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δεν μπορει να σου κανει τιποτα...Το πολυ πολυ να τον αναγκασεις με την συμπεριφορα σου να σε απολυσει αν κανει τον ...ζορικο . 1
Zerg13 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 3 ετια είπαμε! " και να σου προσφερει μονος του αυξηση μισθου για να σε κρατησει καλα περιμενε... 1
YourTrueLegend Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 καλα περιμενε... Να περιμενω τι; Αυτο που εχω ζησει ηδη σε 2 διαφορετικες εταιρειες; Και δεν ειναι επειδη εγω ειμαι το κατι ουαου. Κοινη τακτικη αρκετων εταιρειων ειναι αυτη, ειδικα για υπαλληλους που ξερουν πως θα δυσκολευτουν πολυ να τους αντικαταστησουν ή να τους φερουν στο επιπεδο που εισαι εσυ (aka θα τους κοστισει περισσοτερο το να σε χασουν αποτι το να σου αυξησουν το μισθο). Προφανως υπαρχουν και οι εταιρειες που δεν δινουν δεκαρα τσακιστη για το αν εισαι αναντικαταστατος ή οχι και σου λενε "πηγαινε στο καλο και καλη τυχη", αλλα αν μιλαμε για τετοιο εργοδοτη, ειναι κατι περισσοτερο απο προφανες οτι δεν θα πιασει ουτε και η τακτικη που προτεινεις εσυ. 1
kfyros Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Πες του ότι βρήκες αλλού (μην του πεις πού γιατί μπορεί να σου κάνει χαλάστρα!!!)με αυτά και με αυτά τα καλύτερα (φούσκωσε τα και λίγο),αν θέλει να σε κρατήσει ας τα ματσάρει . Πού το πρόβλημα; Δεν υπάρχει δεν σε αφήνω να παραιτηθείς.Μόνο αν σε έχει στείλει πουθενά για εκπαίδευση και γράφει τίποτα λαλακίες στη σύμβαση ότι θα του επιστρέψεις έξοδα για την εκπαίδευση σου πχ. , τότε μπορεί να σου κάνει κάτι. Να διεκδικήσει να του πληρώσεις έξοδα δλδ.Αυτά τα έχω δει σε κλειστά συμβόλαια μόνο.. 2
Zerg13 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Να περιμενω τι; Αυτο που εχω ζησει ηδη σε 2 διαφορετικες εταιρειες; Και δεν ειναι επειδη εγω ειμαι το κατι ουαου. Κοινη τακτικη αρκετων εταιρειων ειναι αυτη, ειδικα για υπαλληλους που ξερουν πως θα δυσκολευτουν πολυ να τους αντικαταστησουν ή να τους φερουν στο επιπεδο που εισαι εσυ (aka θα τους κοστισει περισσοτερο το να σε χασουν αποτι το να σου αυξησουν το μισθο). Προφανως υπαρχουν και οι εταιρειες που δεν δινουν δεκαρα τσακιστη για το αν εισαι αναντικαταστατος ή οχι και σου λενε "πηγαινε στο καλο και καλη τυχη", αλλα αν μιλαμε για τετοιο εργοδοτη, ειναι κατι περισσοτερο απο προφανες οτι δεν θα πιασει ουτε και η τακτικη που προτεινεις εσυ. Το 100% σίγουρο είναι οτι η δικη σου τακτική ΔΕΝ έπιασε. Γιατί; Γιατί δεν είδα να προτείνει τίποτα χρήματα. Οπότε δεν θέλει να δώσει. παραιτούμε δεν είπε; που είναι τα χρήματα; Δεν είναι όλοι οι εργοδότες ίδιοι. Οπότε ΑΝ πει αυτά που είπα ίσως φύγει ή να πάρει αύξηση με 3 ετία, όπως είπα.ΝΑ φύγει θέλει εξάλου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα