AggelosTz Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Στην αυτονομια εχουν τεραστια διαφορα. Στο note 4 οι περισσοτεροι βγαζαμε καπου 6 ωρες ενεργης οθονη ενω στο note 4x καποια παιδια που το πηραν ανεφεραν 10+ ωρες.Σε αποδοση, αν και στα χαρτια ειναι γρηγοροτερος ο helio του 4, σε συγκριτικα δεν φαινεται να χουν διαφορες το 4x με το 4 Επισης μια ακομα σημαντικη διαφορα ειναι οτι το 4x εχει και global εκδοση που εχει την 800αρα μπαντα. Αυτο πρακτικα σημαινει οτι εχεις 4g σε περισσοτερα μερη. Αν μαλιστα εισαι επαρχια, η 800αρα μπαντα ειναι μονοδρομος για να χεις 4g. Τελος το 4x θα παρει Nougat ενω λογω του επεγραστη που εχει θα χει custon roms (cm/aosp) Ευχαριστώ παρα πολύ ! 1
dexterios Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Εμφανίστηκε στην Infoquest http://www.xiaomi-greece.gr/redminote4x/specs/ To λένε redmi note 4x όπως οι κινέζοι αλλά λένε ότι έχει την b20. Εχει να πέσει μπέρδεμα με κινέζικα 4x που δεν έχουν την b20 1
mkirmizi Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Καληαπερα υποστηρίζει το 4x global το voice overr wifi και Volte. Με nfc και Sar τι γινεται?
dexterios Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Καληαπερα υποστηρίζει το 4x global το voice overr wifi και Volte. Με nfc και Sar τι γινεται?Τα λέει στην σελίδα με τα χαρακτηριστικά http://www.xiaomi-greece.gr/redminote4x/specs/ SAR Head: 0.724 W/Kg SAR Body: 0.674 W/Kg NFC δεν έχει Volte υποστηρίζει , τουλάχιστον από πλευράς hardware, τώρα κάποιο θέμα πρέπει να έχει το miui και μερικοί στα forum λένε ότι δεν τους δουλεύει http://en.miui.com/thread-546650-1-1.html Η xiaomi πάντως για volte το πουλάει
mkirmizi Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 αν τα αγοράζουν από την Κίνα στα 50 ευρώ ναι γιατί μην ξεχνάμε τους φόρους του ελληνικού κράτους, έξοδά λειτουργίας, μεταφορικά κτλ Τα λέει στην σελίδα με τα χαρακτηριστικάhttp://www.xiaomi-greece.gr/redminote4x/specs/ SAR Head: 0.724 W/Kg SAR Body: 0.674 W/Kg NFC δεν έχει Volte υποστηρίζει , τουλάχιστον από πλευράς hardware, τώρα κάποιο θέμα πρέπει να έχει το miui και μερικοί στα forum λένε ότι δεν τους δουλεύει http://en.miui.com/thread-546650-1-1.html Η xiaomi πάντως για volte το πουλάει Thanks για την απαντηση, το πτι το πουλαει ως volte το διαβασες καπου.
dexterios Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Thanks για την απαντηση, το πτι το πουλαει ως volte το διαβασες καπου.Ναι η ίδια η xiaomi το λέειhttp://mobile.mi.com/in/note4/#specs 4G Dual SIM VoLTE support (Το λέει note 4 αλλά είναι το snapdragon το δικό μας , έχει γίνει της π*****ας με τα ονόματα γιατί για αυτούς το redmi note 4x είναι το κινέζικο)
Sebu Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Μια ερώτηση και απο μένα γιατί με ενδιαφέρει το κινητό (είμαι βασικά ανάμεσα σε αυτό και το μικρότερο αδερφάκι Note Pro 3 Kate): Αφορά τις 2 sim. Διάβασα στα χαρακτηριστικά του στο επίσημο site της xiaomi το ελληνικό ότι Dual SIM use: Όταν δύο κάρτες SIM χρησιμοποιούνται ταυτόχρονα, η πρώτη SIM υποστηρίζει 4G / 3G / 2G κλήσεις και data ενώ η δεύτερη SIM υποστηρίζει 3G κλήσεις μόνο. Άρα αν θέλω να βάλω μέσα 2 sim, η 1η είναι ο κύριος αριθμός μου που έχω τηλεφωνία και data από τον πάροχο μου και ο 2ος είναι ένα Q που έχω και θέλω να εκμεταλλευτώ το δωρεάν 1gb, δεν μπορω??? Δλδ η 2η sim (Q στην περιπτωσή μου) θα μπορεί να δουλέψει μόνο για τηλεφωνία? Γνωρίζει κάποιος αν το μικρότερο αδερφάκι έχει αυτό τον ίδιο περιορισμό? Προσωπικά θα με ενδιέφερε η 2η sim σε ένα κινητό να επιτρέπει οπωσδήποτε την χρήση data, όχι voice γιατί κλήση έχω την πρώτη sim για αυτή την δουλειά, την 2η όμως μπορεί να την θέλω (θέλει κάποιος) γιατί έχει παράλληλα ένα data προγραμμα ή προσφορά από άλλο πάροχο και θέλει να εκμεταλλευτεί και τα δύο από μία συσκευή αντί να κουβαλάει δύο.
vairass Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Μια ερώτηση και απο μένα γιατί με ενδιαφέρει το κινητό (είμαι βασικά ανάμεσα σε αυτό και το μικρότερο αδερφάκι Note Pro 3 Kate): Αφορά τις 2 sim. Διάβασα στα χαρακτηριστικά του στο επίσημο site της xiaomi το ελληνικό ότι Άρα αν θέλω να βάλω μέσα 2 sim, η 1η είναι ο κύριος αριθμός μου που έχω τηλεφωνία και data από τον πάροχο μου και ο 2ος είναι ένα Q που έχω και θέλω να εκμεταλλευτώ το δωρεάν 1gb, δεν μπορω??? Δλδ η 2η sim (Q στην περιπτωσή μου) θα μπορεί να δουλέψει μόνο για τηλεφωνία? Γνωρίζει κάποιος αν το μικρότερο αδερφάκι έχει αυτό τον ίδιο περιορισμό? Προσωπικά θα με ενδιέφερε η 2η sim σε ένα κινητό να επιτρέπει οπωσδήποτε την χρήση data, όχι voice γιατί κλήση έχω την πρώτη sim για αυτή την δουλειά, την 2η όμως μπορεί να την θέλω (θέλει κάποιος) γιατί έχει παράλληλα ένα data προγραμμα ή προσφορά από άλλο πάροχο και θέλει να εκμεταλλευτεί και τα δύο από μία συσκευή αντί να κουβαλάει δύο. Η λογική λέει ότι : οτσν κλείσεις το ίντερνετ από την 1η κάρτα θα μπορείς να ανοίξεις από την 2η κάρτα, ταυτόχρονα δεν νομίζω να το κάνει κανένα κινητό.
Sebu Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Ρωταω γιατί δεν είχα ποτέ dual sim κινητό (χρήστης iphone γαρ όλα αυτά τα χρόνια ) Άρα με dual sim κινητό μπορώ από τις ρυθμίσεις να του πω να κλείσει τα data της sim 1, κρατώντας όμως την sim1 ενεργή για κλήσεις (π.χ. εισερχόμενες) και να ενεργοποιήσω τα data της sim2?
vairass Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Ρωταω γιατί δεν είχα ποτέ dual sim κινητό (χρήστης iphone γαρ όλα αυτά τα χρόνια ) Άρα με dual sim κινητό μπορώ από τις ρυθμίσεις να του πω να κλείσει τα data της sim 1, κρατώντας όμως την sim1 ενεργή για κλήσεις (π.χ. εισερχόμενες) και να ενεργοποιήσω τα data της sim2? Τα πάντα μπορείς να κάνεις μην ανησυχείς.
Tablet Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 κοιταω για το LeTV LeEco Max 2 τι σημαινει αυτο;; 4G: FDD-LTE 700/850/900/1700/1800/1900/2100MHz ( B1/B2/B3/B4/B5/B7/B8/B12/B17 )
saruman123 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 κοιταω για το LeTV LeEco Max 2 τι σημαινει αυτο;; 4G: FDD-LTE 700/850/900/1700/1800/1900/2100MHz ( B1/B2/B3/B4/B5/B7/B8/B12/B17 ) Οι μπάντες που χρησιμοποιεί το 4GΤο συγκεκριμένο δεν έχει την 800άρα(Β20)για την wind Θα κοιτάξεις το Χ820 αυτό έχει
Tablet Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 με ολες τις υπολοιπες θα δουλευει το 4g? ή καποια στιγμη στο μελλον δε θα δουλεύουν;
Sebu Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Τα πάντα μπορείς να κάνεις μην ανησυχείς. Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα