logokrimenos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Άρα η καλύτερη επιλογή είναι το μοντέλο που έχεις στο αρχικό σου ποστ ετσι?
gavakas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Καλησπερα στο φορουμ. Ειμαι κατοχος του redmi note 3 pro και σκεφτομαι να κανω αναβαθμιση στο redmi note 4 3gb/32gb με αγορα απο εξωτερικο. Η ερωτηση μου προς τους πιο εμπειρους ειναι η εξης: Επειδη υπαρχει μοντελο με snapdragon και με helio x20 εσεις πιο πιστευετε οτι ειναι καλυτερο/αποδοτικοτερο/σταθεροτερο/κτλ κτλ. Προσωπικη μου αποψη και επιλογη με τα λιγα που ξερω ειναι ο snapdragon αλλα θα ηθελα να ακουσω και την δικη σας. Ευχαριστω.
SwAToNeR Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Καλησπερα στο φορουμ. Ειμαι κατοχος του redmi note 3 pro και σκεφτομαι να κανω αναβαθμιση στο redmi note 4 3gb/32gb με αγορα απο εξωτερικο. Η ερωτηση μου προς τους πιο εμπειρους ειναι η εξης: Επειδη υπαρχει μοντελο με snapdragon και με helio x20 εσεις πιο πιστευετε οτι ειναι καλυτερο/αποδοτικοτερο/σταθεροτερο/κτλ κτλ. Προσωπικη μου αποψη και επιλογη με τα λιγα που ξερω ειναι ο snapdragon αλλα θα ηθελα να ακουσω και την δικη σας. Ευχαριστω. Δεν υπάρχει νόημα να αλλάξεις από το 3 στο 4. Οι διαφορές είναι ελάχιστες.
ziaba Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Άρα η καλύτερη επιλογή είναι το μοντέλο που έχεις στο αρχικό σου ποστ ετσι? ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή την στιγμή Δεν υπάρχει νόημα να αλλάξεις από το 3 στο 4. Οι διαφορές είναι ελάχιστες. αν εχει το kenzo πιστεύω αξίζει η αναβαθμίσει αλλά απο Kate δε λέει όντως 1
gavakas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δεν υπάρχει νόημα να αλλάξεις από το 3 στο 4. Οι διαφορές είναι ελάχιστες. Ναι και εγω αυτο πιστευω απλως δεχομαι εξωτερικες πιεσεις. χαχα (θα το παρει η γυναικα μου το 3) ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή την στιγμή Οποτε και εσυ το snapdragon επιλεγεις αν καταλαβαινω καλα. Τελεια. Ευχαριστω.
ziaba Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Ναι και εγω αυτο πιστευω απλως δεχομαι εξωτερικες πιεσεις. χαχα (θα το παρει η γυναικα μου το 3) Οποτε και εσυ το snapdragon επιλεγεις αν καταλαβαινω καλα. Τελεια. Ευχαριστω. γιαυτο και χω ανοίξει το θέμα
logokrimenos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Πήγα σήμερα απο public να δοκιμάσω λίγο το μενού, είχαν αυτό που έβαλα πιο πάνω. Αρκετά καλή κατασκευή, μου άρεσε και η ανάλυση οθόνης (αν και δεν ήταν τέρμα η φωτεινότητα δεν είχε μπαταρία), το μενού λίγο με ενοχλεί γτ έχω συνηθίσει στο samsung να πατάω και να πετάει μέσα και όχι να κάνω swipe. Λογικά είναι κάτι που συνηθίζετε, η κάμερά του μου άρεσε αρκετά επίσης. Οπότε θα χτυπήσω αυτό που προτείνεις τον άλλο μήνα λογικά. Απο αυτά τα site που έβαλε ένας φίλος πιο πάνω, απο ευρωπαϊκή αποθήκη πόσο καιρό κάνει περίπου να έρθει?
NobodyRankXV Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Ειμαι ανάμεσα σε αυτο και στο mi5 δεν ξερω τι να κάνω πραγματικά
afairesths Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Και εγω το παράγγειλα απο Banggood και το περιμενω, με τον κωδικο "KIMOVILNO4" βγαινει στα 163,4€ 1
ziaba Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Ειμαι ανάμεσα σε αυτο και στο mi5 δεν ξερω τι να κάνω πραγματικάαλλο το ενα και αλλο το αλλο αν δεν σ ενδιαφέρει η 800αρα πας σε μι5 αλλιώς δεν το κοιτάς καν το μι5 και πας καρφί σε νότε 4 Πήγα σήμερα απο public να δοκιμάσω λίγο το μενού, είχαν αυτό που έβαλα πιο πάνω. Αρκετά καλή κατασκευή, μου άρεσε και η ανάλυση οθόνης (αν και δεν ήταν τέρμα η φωτεινότητα δεν είχε μπαταρία), το μενού λίγο με ενοχλεί γτ έχω συνηθίσει στο samsung να πατάω και να πετάει μέσα και όχι να κάνω swipe. Λογικά είναι κάτι που συνηθίζετε, η κάμερά του μου άρεσε αρκετά επίσης. Οπότε θα χτυπήσω αυτό που προτείνεις τον άλλο μήνα λογικά. Απο αυτά τα site που έβαλε ένας φίλος πιο πάνω, απο ευρωπαϊκή αποθήκη πόσο καιρό κάνει περίπου να έρθει? θα κάνει το πολύ μια βδομάδα πιστεύω Και εγω το παράγγειλα απο Banggood και το περιμενω, με τον κωδικο "KIMOVILNO4" βγαινει στα 163,4€ Ωραίος περιμένουμε εντυπώσεις εδώ όταν το παραλάβεις
NobodyRankXV Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Ωραία τότε , οχι δεν με ενδιαφέρει η 800 εχω και cosmote οποτε
ziaba Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Ωραία τότε , οχι δεν με ενδιαφέρει η 800 εχω και cosmote οποτε επειδή έχεις κόσμοτε δεν σ ενδιαφέρει η 800άρα? τι λογική ειν' αυτή?
NobodyRankXV Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δεν υπάρχει τοσο θέμα όσο με την wind Και πέρα απο αυτo δεν χρησιμοποιώ 4g αν ανοίξω δεδομένα θα ειναι 3G
dpolal Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Έχω παραγγείλει το Redmi 4 16Gb για δώρο γενεθλίων και τώρα διάβασα αυτό το θέμα με την 800άρα μπάντα αλλά επειδή δεν το κατέχω το άθλημα τί ακριβώς πρόβλημα δημιουργεί η έλλειψη της ;;;
dexterios Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Έχω παραγγείλει το Redmi 4 16Gb για δώρο γενεθλίων και τώρα διάβασα αυτό το θέμα με την 800άρα μπάντα αλλά επειδή δεν το κατέχω το άθλημα τί ακριβώς πρόβλημα δημιουργεί η έλλειψη της ;;; https://www.angroid.gr/%CE%B1%CF%80%CF%8C%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82/4g-ke-800mhz-allios-b20-alithies-ke-psemmata 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα