Προς το περιεχόμενο

Redmi Note 4 Global με BAND 20/800MhZ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπορείς να τα τεκμηριώσεις αυτά που λες?

Έχουν περάσει 10 xiaomi απ' τα χέρια μου, όσα είχαν 2gb ram, έκλειναν εφαρμογές με το παραμικρό
Δημοσ.

Έχουν περάσει 10 xiaomi απ' τα χέρια μου, όσα είχαν 2gb ram, έκλειναν εφαρμογές με το παραμικρό

που κολλάνε συσκευές με 2gb ram μας ενδιαφέρουν αυτές με 3gb

Δημοσ.

που κολλάνε συσκευές με 2gb ram μας ενδιαφέρουν αυτές με 3gb

Στο ότι εκεί φαίνεται έντονα η επιθετική διαχείριση της ραμ. Δεν είμαι προγραμματιστής, συγγνώμη που δε μπορώ να στο εξηγήσω καλύτερα
Δημοσ.

Στο ότι εκεί φαίνεται έντονα η επιθετική διαχείριση της ραμ. Δεν είμαι προγραμματιστής, συγγνώμη που δε μπορώ να στο εξηγήσω καλύτερα

δεν είμαι υπερ των 2gb για miui αλλά είπα ότι υπάρχει μια λύση για αυτό 

μήπως απλά οι roms που έβαζες (μπορεί να είναι και η official έτσι δε ξέρω, το είχα αλλάξει αμέσως) ήταν ρυθμισμένες έτσι ;

Δημοσ.

δεν είμαι υπερ των 2gb για miui αλλά είπα ότι υπάρχει μια λύση για αυτό

μήπως απλά οι roms που έβαζες (μπορεί να είναι και η official έτσι δε ξέρω, το είχα αλλάξει αμέσως) ήταν ρυθμισμένες έτσι ;

Από το miui.gr ήταν, δεν είχα πειράξει κάτι
Δημοσ.

Από το miui.gr ήταν, δεν είχα πειράξει κάτι

αρα εξ αρχής μου λες ότι δεν είχες επίσημη :)

ειδικά αν ήταν η xtrv τότε , τουλάχιστον όταν την έβαλα εγώ για πρώτη φορά, έτσι ήταν "πειραγμένη" (για αυτό κι έβαλα official)

άρα και 50 συσκευές να περνούσαν από τα χέρια σου δεν έχει καμία (συγνώμη) βαρύτητα το σχόλιο :))

Δημοσ.

αρα εξ αρχής μου λες ότι δεν είχες επίσημη :)

ειδικά αν ήταν η xtrv τότε , τουλάχιστον όταν την έβαλα εγώ για πρώτη φορά, έτσι ήταν "πειραγμένη" (για αυτό κι έβαλα official)

άρα και 50 συσκευές να περνούσαν από τα χέρια σου δεν έχει καμία (συγνώμη) βαρύτητα το σχόλιο :))

Έγινε φίλε μου! Βάλε official εσύ, να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!
Δημοσ.

Έχω επίσημη το τι σου είπα δεν κατάλαβες. Η ελληνική (οι custom, όχι οι παλιες που δεν ήταν τόσο πειραγμεμες) μου έκλεινε συνέχεια τα προγράμματα. Γιατί έτσι την ρυθμισαν για να έχει μάλλον περισσότερη ελεύθερη μνήμη διαθέσιμη. Αν βάλεις επίσημη θα δεις ότι δεν είναι το ίδιο , εκτός ίσως αν το επιλέξεις εσύ από τις ρυθμίσεις

• Like 2
Δημοσ.

Ερωτηση γιατι τα εχω ψιλοχασει με τις σειρα του redmi και τα εχω μπερδεψει.

Αυτο:http://www.public.gr/product/4g-smartphone-xiaomi-redmi-4-pro-dual-sim-32gb-hryso/prod8492466pp/ ειναι περσινο μοντελο σωστα? Αξιζει η προσφορα?

Πως χωριζει η xiaomi τις κατηγοριες? pro/prime/note κλπ?

Δημοσ.

Αυτο:http://www.public.gr/product/4g-smartphone-xiaomi-redmi-4-pro-dual-sim-32gb-hryso/prod8492466pp/ ειναι περσινο μοντελο σωστα? Αξιζει η προσφορα?

τα pro / prime δεν είναι στάνταρ

μπορεί να το λένε έτσι κι από το μαγαζί που θα το πάρεις απλά , ενώ επίσημα η εταιρία να μη το λέει έτσι

συνήθως τα pro / prime είναι η καλύτερη έκδοση (π.χ. έχει 2/16 η κανονική και 3/32 η pro/prime) 

το Note ναι είναι κατηγορία (5.5 ιντσες)

χοντρικά , υπάρχουν τα redmi / redmi note και τα mi (τα ακριβότερα και υποτίθεται καλύτερα)

απλά στα redmi υπάρχουν και συσκευές με mediatek (για κίνα) και συσκευές με snapdragon (για ινδία και λοιπες αγορές)

κλασικό παράδειγμα το redmi note 3 , που βγαίνει με mediatek και snapdragon και τα μαγαζιά το 2ο το βάπτιζαν PRO 

• Like 1
Δημοσ.

το συγκεκριμένο ειναι άλλη συσκευή και όχι αυτή που συζητάμε δω τεσπα δεν ειναι καμία ευκαιρία στα 219€ καλύτερα δες το νότε 3 σπέσιαλ

Δημοσ.

Το Redmi note 4 pro έχει μεγάλες διαφορές από το Note 3 και αν ναι, είναι αισθητές?

Και ποιες είναι αυτές ??? 

Που ξεχωρίζει και που υστερεί το καινούργιο απο το παλιό ??? 

Δημοσ.

Το νοτε 4 που συζητάμε δω έχει καλύτερη κάμερα (μην φανταστείς χαοτική διάφορα) και πιο εξελιγμένο επεξεργαστή (είναι ναι μεν λίγο πιο αδύναμος αλλά ταυτόχρονα πιο οικονομικός στην κατανάλωση) + το ηχείο του βρίσκεται σε πιο σωστή θέση κατά τ αλλά μιλάμε για σχεδόν πάνω κάτω ίδιες συσκευές

• Like 1
Δημοσ.

http://www.public.gr/product/tilefonia/kinita-smartphones/4g-smartphone-xiaomi-redmi-note-4-dual-sim-64gb-asimi/prod8492473pp/

αυτό είναι άλλο απο αυτό που συζητάμε εδώ? Γτ αναφέρει οτι ειναι 4g, θα με ενδιέφερε να πάω να του ρίξω μια ματιά απο κοντά να δώ αν με βολεύει

ναι αυτό είναι άλλο με μέντιατεκ επεξεργαστή :shock: ... ναι μεν είναι φορ τζι άλλα δεν υποστηρίζει την πολυπόθητη 800άρα μπάντα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...