Προς το περιεχόμενο

Redmi Note 4 Global με BAND 20/800MhZ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το Xiaomi Redmi note 4 MediaTek 32GB και 3GB RAM . Μήπως γνωρίζετε πότε και αν αναβαθμιστεί σε Android 7 ; Επίσης έχω προσέξει ότι δεν πιάνει σήμα LTE παρότι το έχω επιλέξει , μου δείχνει συνεχώς H+ . Είμαι Θεσσαλονίκη αποκλείεται να μην πιάνω ποτέ 4G σήμα .

Αν έχεις Cosmote στείλε στο 1333 4G για να ενεργοποιηθεί.

Σε android 7 δεν νομίζω.

Η λύση είναι να περάσεις τις κοινότητάς.

• Like 2
Δημοσ.

Έχω το Xiaomi Redmi note 4 MediaTek 32GB και 3GB RAM . Μήπως γνωρίζετε πότε και αν αναβαθμιστεί σε Android 7 ; Επίσης έχω προσέξει ότι δεν πιάνει σήμα LTE παρότι το έχω επιλέξει , μου δείχνει συνεχώς H+ . Είμαι Θεσσαλονίκη αποκλείεται να μην πιάνω ποτέ 4G σήμα .   

τα MTK δεν παίρνουν σχεδόν ποτέ major updates γιατί η εταιρία δεν δίνει δωρεάν τον κωδικά του kernel έτσι η xiaomi και κάθε xiaomi θα πρέπει να τον αγοράσει κάτι τέτοιο δεν συμφέρει στην εταιρία ... ίσως κάποια στιγμή θα τα βρούνε έτσι θα πάρει android 7 το καμάρι σου

τεσπα η γνώμη μου κατέβασέ και πέρνα την Developer ROM

τουλαχ θα χεις miui 9 και τελευταίο patch ασφάλειάς android
  • Like 1
Δημοσ.

Σε android 7 δεν νομίζω.

Η λύση είναι να περάσεις τις κοινότητάς.

Saruman σε ευχαριστώ για τα link με τα μαγαζιά που μου έστειλες για το note 4..πήρα την έκδοση με τα 4g ram και με το άνοιγμα μου έκανε 1,3g update και πήρα την nougat...
  • Like 2
Δημοσ.

Καλημερα παιδια...μιας και δεν επαιξε καμια σοβαρη προσφορα αυτες τις μερες εν τελη...Ψηνομαι για το Xiaomi Note 4-x(32gb ή 64Gb ανάλογα την τιμη)  οπου Ομως θα ηθελα σε αυτο την βοηθεια σας παιδια..

Κοιταζω απο skroutzoμαγαζο μιας και υπαρχει αρκετη διαφορα σε τιμες σε σχεση με τους επισημους μεταπωλητες..

Θα πρεπει να εχει την σωστη Rom με τα Ελληνικα της και φυσικα να υποστηριζει την 800 αρα μπαντα..

Μπορειτε να με κατευθυνεται στο ποια μαγαζια πληρουν αυτες τις προυποθεσεις ή τι πρεπει να προσεξω?? Σας ευχαριστω πολυ !!

Δημοσ.

Καλημερα παιδια...μιας και δεν επαιξε καμια σοβαρη προσφορα αυτες τις μερες εν τελη...Ψηνομαι για το Xiaomi Note 4-x(32gb ή 64Gb ανάλογα την τιμη)  οπου Ομως θα ηθελα σε αυτο την βοηθεια σας παιδια..

Κοιταζω απο skroutzoμαγαζο μιας και υπαρχει αρκετη διαφορα σε τιμες σε σχεση με τους επισημους μεταπωλητες..

Θα πρεπει να εχει την σωστη Rom με τα Ελληνικα της και φυσικα να υποστηριζει την 800 αρα μπαντα..

Μπορειτε να με κατευθυνεται στο ποια μαγαζια πληρουν αυτες τις προυποθεσεις ή τι πρεπει να προσεξω?? Σας ευχαριστω πολυ !!

http://www.insomnia.gr/topic/638187-redmi-note-4-global-με-band-20800mhz/?p=56015327

• Like 1
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 11/19/2017 στις 11:02 ΠΜ, saruman123 είπε

καλά έλεος που να το ξέρουμε τώρα αυτό το πράγμα ότι για να έχουμε 4g πρέπει να κάνουμε αίτημα. Για τις άλλες 2 εταιρείες ξέρουμε τι μήνυμα στέλνουμε ή πρέπει να πάμε στο κατάστημα?

ευχαριστώ για την ενημέρωση πάντως!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Silenzio είπε

καλά έλεος που να το ξέρουμε τώρα αυτό το πράγμα ότι για να έχουμε 4g πρέπει να κάνουμε αίτημα. Για τις άλλες 2 εταιρείες ξέρουμε τι μήνυμα στέλνουμε ή πρέπει να πάμε στο κατάστημα?

ευχαριστώ για την ενημέρωση πάντως!

Εγώ μόνο για Cosmote ξέρω.

Για τις άλλες θα σου πουν αυτοί που τις έχουν .

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικα βαζουμε την ελληνικη ROM ή οχι?

Με το Bootloader τι πρέπει να ισχύει; Κλειδωμένος ή όχι όταν το πρωτοαγοράσουμε;

Επεξ/σία από IoannisSM
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, IoannisSM είπε

Τελικα βαζουμε την ελληνικη ROM ή οχι?

Με το Bootloader τι πρέπει να ισχύει; Κλειδωμένος ή όχι όταν το πρωτοαγοράσουμε;

Αν εννοείς για το redmi note 4 αν είναι με την Global version δεν κάνεις τίποτα.

Ο Bootloader πρέπει να είναι κλειδωμένος σε όλα τα κινητά.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, saruman123 είπε

Αν εννοείς για το redmi note 4 αν είναι με την Global version δεν κάνεις τίποτα.

Ο Bootloader πρέπει να είναι κλειδωμένος σε όλα τα κινητά.

με τις global η ελληνική του φόρουμ δεν αξίζει βάλε την official global οποία συσκευή και αν έχεις (αν υπάρχει φυσικά)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια σορυ δεν ξερω πολλα. Μολις το πηρα RedMi Note 4 απο skroutz μαγαζι. Εχω το global (2016102). Ηρθε με:

MUIU8 global (8.5.4.0 NCFMIED)

android 7.0 NRD90M   (νομιζα οτι ερχεται με android 6. τι εγινε?)

Επιπεδο ενημερωσης ασφαλειας android 2017-07-01

Το ξεκινω για πρωτη φορα. μου βγαζει update MUIU V9.5.9.0 NCFMIFA

Να περασω αυτη;

H XTRV που κυκλοφορει σε σαιτ και μια ARΩΜA αξιζουν?

Ελληνικα εχω παντως (μενου), αν και προτιμω αγγλικα.

Επεξ/σία από IoannisSM
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, IoannisSM είπε

Παιδια σορυ δεν ξερω πολλα. Μολις το πηρα RedMi Note 4 απο skroutz μαγαζι. Εχω το global (2016102). Ηρθε με:

MUIU8 global (8.5.4.0 NCFMIED)

android 7.0 NRD90M   (νομιζα οτι ερχεται με android 6. τι εγινε?)

Επιπεδο ενημερωσης ασφαλειας android 2017-07-01

Το ξεκινω για πρωτη φορα. μου βγαζει update MUIU V9.5.9.0 NCFMIFA

Να περασω αυτη;

H XTRV που κυκλοφορει σε σαιτ και μια ARΩΜA αξιζουν?

Ελληνικα εχω παντως (μενου), αν και προτιμω αγγλικα.

Κάνε το update κανονικά.

Για να περάσεις άλλη θέλει ολόκληρη διαδικασία.

Σύν ότι θα χάσεις και την εγγύηση.

1 ώρα πριν, ziaba είπε

με τις global η ελληνική του φόρουμ δεν αξίζει βάλε την official global οποία συσκευή και αν έχεις (αν υπάρχει φυσικά)

Μα για την Official λέω και εγώ.

Επεξ/σία από saruman123

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...