26ska Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Ε ναι ρε φίλε ziaba για συσκευή τω 160 ευρώ μιλάμε,έχεις κ παραπάνω απαιτήσεις κ σου φαίνεται κ μουφα η samsung κάμερα;
ziaba Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 σε λίγο θα βγάλετε τον αισθητήρα της σάμσουνγκ κλτρο
Antretng Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Ρε συ @ziaba εσύ μίλησες για φακούς. Redmi συσκευή είναι. Είναι δυνατόν να είχε ποτέ ποιοτικό φακό; Άλλωστε από συγκριτικά που έχω δει δεν διαφέρουν τόσο πολύ με τον sony όσο λες. Οκ θα προτιμούσα το σωστότερο wb του sony αλλά δεν είναι και το τέλος του κόσμου. Από εκεί και πέρα ξαναλέω, ότι για δίκαρτο 5,5αρη με 800αρα στα 160 ευρω δεν είναι τόσο πίσω στη κάμερα όσο λες. Μια χαρά είναι σε φωτογραφίες. Βέβαια αν μιλήσουμε για το βίντεο εκεί αλλάζουν τα πράγματα. Εσύ δηλαδή έχεις πολλά δικαρτα 5,5αρια με 800αρα να αντιπροτείνεις για κάμερα;
ziaba Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 δεν είπε κανένας ότι είναι τέλος του κόσμου άπλα ο αισθητήριας της sony είναι καλύτερος μόνο που μπαίνει σε ναυαρχίδες κάτι θα πει ενώ οι άλλοι μπαίνουν σε low budget συσκευές ... γιαυτό άνοιξα το θέμα γιατί πιο vfm δεν υπάρχει
Antretng Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δεν διαφωνώ αλλά τους έχεις σε δουλέψει σε αυτό το κινητό τους 2 αισθητήρες; Γιατι απο συγκριτικό φίλου στο myphone πραγματικά οι διάφορες είναι μικρές. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με λογισμικό η διαφορά ή απλα δεν εκμεταλλεύτηκαν όπως θα έπρεπε τον ανώτερο sony Άλλωστε ο αισθητήρας από μόνος του δεν λέει τίποτα. Λιγα κινέζικα κινητά έχουν καλούς αισθητήρες αλλά χαλια τελικό αποτέλεσμα;
26ska Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δεν το λέω με σιγουριά,αλλά φαντάζομαι ναι.Αλλοτε μου δείχνει 3g και άλλοτε 4g.Εσας πάντα στα δεδομένα δείχνει 4g; Τσεκαρα κ έχω ενεργοποιήσει το 4g
saruman123 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Γιατί ρε παιδιά είμαι με 3g και όχι 4g;Σε ποιο πάροχο είσαι?Και σε ποια περιοχή?
Antretng Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Βασικά είχες ποτε συσκευή με 4g; Είχες ποτέ 4g; Αν όχι, ποσο παλιά είναι η συσκευή σου;
26ska Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Cosmote, κέντρο Αθήνας.Τη συσκευή του νήματος έχω, ξαναρωτάω εσάς δεν δείχνει πότε 3g όπου κ να τύχει να είστε;Το στιγμιότυπο πιο πάνω είναι τραβηγμένο στην Φωκιονως. Τώρα που είμαι Πατήσια έχω 4g
saruman123 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Cosmote, κέντρο Αθήνας.Τη συσκευή του νήματος έχω, ξαναρωτάω εσάς δεν δείχνει πότε 3g όπου κ να τύχει να είστε;Το στιγμιότυπο πιο πάνω είναι τραβηγμένο στην Φωκιονως.Φωκιωνος Νέγρη(Κυψέλη)καρά κέντρο...Στειλε 4g στο 1333 . Εγώ έχω 3G γιατί ειμαι εκτός Θεσσαλονίκης. Όταν πάω κέντρο έχω φουλ. Ανάλογα την περιοχή...
26ska Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 εστειλα saruman και μου λεει οτι ειναι ηδη ενεργοποιημενο.
Antretng Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 εστειλα saruman και μου λεει οτι ειναι ηδη ενεργοποιημενο. Απάντησε μου αν θες αυτό που σε ρώτησα. Είχες ποτέ 4g στο παρελθόν; Πόσο παλιά είναι η sim σου;
saruman123 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 εστειλα saruman και μου λεει οτι ειναι ηδη ενεργοποιημενο.Ωραία οπότε είσαι εντάξει,δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα