Προς το περιεχόμενο

Redmi Note 4 Global με BAND 20/800MhZ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπεροχος! Μπαινει στη wishlist μου για αγορα το συντομοτερο δυνατον. Ευχαριστω για τις κατατοπιστικες απαντησεις!

Αν θες στο στέλνω σε pm....

Το κατέβασα κ αυτό που ειπες saruman,αλλά δεν βλέπω πάλι τι έκδοση φοράει.

Πήγαινε στο GENERAL και δες κάτω στο Flash τι λέει.....
  • Like 1
Δημοσ.

Για δες...

Ωπππ!!!εδώ έχουμε θέμα....δεν ξέρω...

Δες εδώ το δικό μουpost-330623-0-49236800-1506976161_thumb.jpg

Λέει κάτι αυτό,το s σημαίνει samsung,sony τι;

Εντάξει το διασταύρωσα και είναι Samsung μπρος , πίσω αλλά δεν ξέρω γιατί εσένα το βγάζει έτσι...

Να ξέρεις υπάρχουν 3 αισθητήρες

Samsung,Sony,Omnivision.

Δημοσ.

Για όσους θέλουν να δουν ποιον αισθητήρα έχουν στο redmi note 4(x) κάνετε τα εξής:

Πάτε settings ->about phone και κάνετε 7 ταπ στο kernel version-Version Information.

Γιαυτους που έχουν Global version(model 2016102)συνήθως έχουν Samsung η Sony.

Αυτοί όμως που έχουν το Κινέζικο(model 2016101)έχουν τον Omnivision.

Οι κωδικοί είναι η εξής:

Samsung(ofilm_s5...)

Sony(imx...)

Omnivision(qtech_ov...)

Υπάρχουν περιπτώσεις που έχει και Sony και Samsung(πίσω/εμπρός και ανάποδα).

Τέλος το Κινέζικο δεν είναι απόλυτα σίγουρο να έχει τον Omnivision , αλλά σε 2-3 που δοκιμάσαμε είχαν .

• Like 1
Δημοσ.

Λέει κάτι αυτό,το s σημαίνει samsung,sony τι;

Κάμερες:
s5k3l8 - Samsung
s5k5e8 - Samsung
imx258 - Sony

Οθόνες:
qcom, mdss_dsi_nt35596_tianma_fhd_video - Tianma
qcom, mdss_dsi_nt35532_fhd_video - BOE

με λίγα λογία έχεις την μούφα κάμερα και οθόνη :blink:
Δημοσ.

Όταν λες μουφα κάμερα κ οθόνη;;;Το λες σε σχέση φαντάζομαι Samsung με sony, γιατί δεν νομίζω να είναι χειρότερο από την omnivision.Επισης ειναι λοταρία τι παίρνεις,δεν μπορείς να ξέρεις από πριν τι κάμερα φοραει ,έτσι δεν ειναι;

Δημοσ.

Όταν λες μουφα κάμερα κ οθόνη;;;Το λες σε σχέση φαντάζομαι Samsung με sony, γιατί δεν νομίζω να είναι χειρότερο από την omnivision.Επισης ειναι λοταρία τι παίρνεις,δεν μπορείς να ξέρεις από πριν τι κάμερα φοραει ,έτσι δεν ειναι;

Οι πρώτες παρτίδες ήταν σονυ, δεν θα βρεις σονυ σε καινούριο.

Δημοσ.

Η κυρια διαφορα τους ειναι το wb οπου ο sony ειναι πιο ευστοχος. Ακομη στις νυχτερινες εχει λιγοτερο θορυβο αλλα με λιγοτερη λεπτομερια (οποτε η μια η αλλη σου ρχεται). Τελος εχει υψηλοτερο contrast αλλα αυτο ισοφαριζεται ευκολα απο τις ρυθμισεις της καμερας.

Μια χαρά λοιπόν είναι και η Samsung.

Μαλακιες.. Οι πρώτες παρτίδες ήταν σονυ, δεν θα βρεις σονυ σε καινούριο.

Πολύ σωστά .

Όταν τους τελείωνε ο imx258 κάνανε αλχημείες και έβαζαν και Sammy ,οπότε γι'αυτό μερικά έχουν και τα δύο.

Στο τέλος τους έμεινε η Samsung και τώρα στα καινούργια βάζουν αυτή.

Ο omnivision είναι ο χειρότερος

Λοταρία πλέον δεν υπάρχει,τώρα μόνο Samsung, εκτός και αν πάρεις κανένα μεταχειρισμένο από τα πρώτα που θα έχει Sony.

• Like 1
Δημοσ.

Κάμερες:
s5k3l8 - Samsung
s5k5e8 - Samsung
imx258 - Sony

Οθόνες:
qcom, mdss_dsi_nt35596_tianma_fhd_video - Tianma
qcom, mdss_dsi_nt35532_fhd_video - BOE

Μούφα κάμερα γιατί; Υπάρχει και Omnivision που αυτή είναι όντως μούφα

Βασικά μόνο το πρώτο μήνα βγήκαν με sony αισθητήρα. Όλα έχουν samsung πλεόν καθώς και omnivision στην κινέζικη έκδοση (4x). Αλλά φαντάζομαι κάποια στιγμή θα βάλουν omnivision και στο global.

Να σημειωθεί ότι ο omnivision πέραν ότι είναι χειρότερος, δεν δουλεύει ούτε η google camera με hdr+

• Like 1
Δημοσ.

Μούφα κάμερα γιατί; Υπάρχει και Omnivision που αυτή είναι όντως μούφα

Βασικά μόνο το πρώτο μήνα βγήκαν με sony αισθητήρα. Όλα έχουν samsung πλεόν καθώς και omnivision στην κινέζικη έκδοση (4x). Αλλά φαντάζομαι κάποια στιγμή θα βάλουν omnivision και στο global.

Να σημειωθεί ότι ο omnivision πέραν ότι είναι χειρότερος, δεν δουλεύει ούτε η google camera με hdr+

καλά σ αυτά δεν είναι μόνο ο σένσορας αλλά και οι φακοί είναι τρίτης ποιότητάς μεγάλη πατάτα έπραξε η xiaomi για να ρίξει το κόστος

Δημοσ.

καλά σ αυτά δεν είναι μόνο ο σένσορας αλλά και οι φακοί είναι τρίτης ποιότητάς μεγάλη πατάτα έπραξε η xiaomi για να ρίξει το κόστος

Έχω πάρει 4 συσκευές redmi note 4 από όταν πρωτοκυκλοφόρησε. Όλα ήταν με samsung και όλα είχαν ίδια ποιότητα. Δεν κατάλαβα διαφορά σε sharpness του φακού. Άλλωσε για smartphone των 160 ευρώ μιλάμε στη  κατηγορία των 5,5 ιντσων και δίκαρτο... τι ποιότητα να βάζαν; Carl Zeiss?

Για τα λεφτά του μια χαρά κάμερα έχει. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...