logokrimenos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Και τα 3gb καλά δεν είναι? Εγω με το Note 2 και την eclipse rom με 2gb είμαι υπερπένα 1
azuli Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Και τα 3gb καλά δεν είναι? Εγω με το Note 2 και την eclipse rom με 2gb είμαι υπερπένα Για την miui 8 τα 3gb ειναι οριακα πιστευω,καθολου future proof. Eνταξει αν βαλεις καποια cm/aosp based rom τοτε θα ναι πιο αερατη η χρηση,αλλα αν σου αρεσει η miui,οπως εμενα και δεν αλλαζεις καθε 6 μηνες κινητο τοτε νομιζω τα 4gb ειναι minimum αν θες να το κρατησεις για τα 2 επομενα χρονια.
ziaba Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 ε οχι ρε π....η,περιμενω τοσο καιρο το 4αρι με sd και B20 και το βγαζουν με 3gb ram? not cool.. γιατί λίγα ειναι; τα 3 gb ειναι υπεραρκετά για συσκευή android με τέτοιο SoC
azuli Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 γιατί λίγα ειναι; τα 3 gb ειναι υπεραρκετά για συσκευή android με τέτοιο SoC Για την Miui που εχει τοσο σκληρο task killer στο multitasking νομιζω πως 3gb ειναι οριακα.Για την συγκεκριμενη rom δηλαδη,την miui,που σκοτωνει εφαρμογες αβερτα για να παραμεινει smooth το ui,νομιζω τα 4gb ειναι απαραιτητα. Ενταξει ισως με custom cm/aosp rom τα πραγματα βελτιωνονται λιγο αλλα οπως εγραψα και σε πιο πανω post για οσους τους αρεσει η miui και χρησιμοποιουν πολυ το multitasking,οπως εγω πχ,τοτε τα 4gb τα θεωρω απαραιτητα αν θες να εισαι ανετος τα επομενα 2 χρονια.
ziaba Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Για την Miui που εχει τοσο σκληρο task killer στο multitasking νομιζω πως 3gb ειναι οριακα.Για την συγκεκριμενη rom δηλαδη,την miui,που σκοτωνει εφαρμογες αβερτα για να παραμεινει smooth το ui,νομιζω τα 4gb ειναι απαραιτητα. Ενταξει ισως με custom cm/aosp rom τα πραγματα βελτιωνονται λιγο αλλα οπως εγραψα και σε πιο πανω post για οσους τους αρεσει η miui και χρησιμοποιουν πολυ το multitasking,οπως εγω πχ,τοτε τα 4gb τα θεωρω απαραιτητα αν θες να εισαι ανετος τα επομενα 2 χρονια. δηλ πόσες εφαρμογές χρειάζεσαι ταυτόχρονα? με 3 gb ram κρατάει άνετα 5-6 εφαρμογές - παιχνίδια δε νομίζω να υπάρχει λόγος για περισσότερες σε κινητό
kodorevi8ulis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 μπορείς να δοκιμάσεις και τις επιλογές που έχει η miui στο επιλογές για προγραμματιστές εχει το βελτιστοποίηση μνήμης με επιλογές ανενεργό/χαμηλή/μέτρια/υψηλή (λογικά στο υψηλή προσπαθεί να έχει μπόλικη ελευθερη οπότε κάνει kill συχνά) με 3 πιστεύω τον βγάζεις τον χρόνο χαλαρά αλλά εξαρτάται φυσικά και από σένα εγώ π.χ. όταν είχα το facebook app και messenger είχα θέμα (και λογικό γιατί ώρες ώρες είναι .......... αυτές οι εφαρμογές) με το που έβγαλα το fb app και έβαλα το lite (ο messenger είναι λίγο πιο δύσκολο να βγει ) αυτόματα ξανάνιωσε και η συσκευή
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Αυτό το κινητάκι τελευταία το ψήνω και εγώ πολύ. Αλλά για αγορά από έξω και τιμή πάνω από 200 δεν ξέρω αν πολυαξίζει ο κόπος. Θέλω να πω το honorbuy έχει έξοδα 32Ε για αποστολή από ευρωπαική αποθήκη. Γλυτώνεις τελωνεία σίγουρα μεν, αλλά το ολικό κασε.... Πάντως vickmall που ρώτησα δεν σκέφτεται σύντομα τουλάχιστον να το φέρει, αλλιώς θα το χτυπούσα άμεσα. Αμφιταλαντεύομαι τώρα ανάμεσα σε αυτό και το note 4x. Γιατί ναι μεν κερδίζεις την 800αρα μπάντα εδώ, αλλά χανεις τη μια sim, εφόσoν την sd μνήμη δεν την γλυτώνεις με τα 32 gb αποθηκευτικού...
azuli Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Αυτό το κινητάκι τελευταία το ψήνω και εγώ πολύ. Αλλά για αγορά από έξω και τιμή πάνω από 200 δεν ξέρω αν πολυαξίζει ο κόπος. Θέλω να πω το honorbuy έχει έξοδα 32Ε για αποστολή από ευρωπαική αποθήκη. Γλυτώνεις τελωνεία σίγουρα μεν, αλλά το ολικό κασε.... Πάντως vickmall που ρώτησα δεν σκέφτεται σύντομα τουλάχιστον να το φέρει, αλλιώς θα το χτυπούσα άμεσα. Αμφιταλαντεύομαι τώρα ανάμεσα σε αυτό και το note 4x. Γιατί ναι μεν κερδίζεις την 800αρα μπάντα εδώ, αλλά χανεις τη μια sim, εφόσoν την sd μνήμη δεν την γλυτώνεις με τα 32 gb αποθηκευτικού... με πατεντα μπορεις να εχεις και sd και 2 sim στα xiaomi
stevengreeceGR Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Τι λέτε τα 3gb ειναι οριακά. Σήμερα δοκίμασα το note 4 MTK με 2gb ram και πήγαινε σβέλτα. Τα 3 είναι υπεραρκετά. 1
vchristod84 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Τι λέτε τα 3gb ειναι οριακά. Σήμερα δοκίμασα το note 4 MTK με 2gb ram και πήγαινε σβέλτα. Τα 3 είναι υπεραρκετά.Δε μίλησε κανείς για την ταχύτητα της συσκευής αλλά για τους εφαρμογες που κρατάει ενεργες στην μνήμη 2
ziaba Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Τώρα σε συσκευή huawei με 3 gb ram άνοιξα πάνω απο 10 εφαρμογές τις κρατάει ενεργές χωρίς κόλλημα και έχω κοντά 1,6gb διαθέσιμα τι άλλο θέλετε; Μάλλον έχετε επηρεαστεί απ το μάρκετινγκ που θέλει τις συσκευές με 8gb το λιγότερο
vchristod84 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Τώρα σε συσκευή huawei με 3 gb ram άνοιξα πάνω απο 10 εφαρμογές τις κρατάει ενεργές χωρίς κόλλημα και έχω κοντά 1,6gb διαθέσιμα τι άλλο θέλετε; Μάλλον έχετε επηρεαστεί απ το μάρκετινγκ που θέλει τις συσκευές με 8gb το λιγότεροΆλλο huawei άλλο xiaomi. 1
ziaba Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Άλλο huawei άλλο xiaomi. τα xiaomi χρειάζονται περισσότερη ram απ οτι τα huawei?
vchristod84 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 τα xiaomi χρειάζονται περισσότερη ram απ οτι τα huawei?Ναι, προφανώς
ziaba Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Ναι, προφανώς μπορείς να τα τεκμηριώσεις αυτά που λες? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα