takoulou Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημερα...Ναι απο το εξωτερικο καποια προταση υπαρχει.. Ευχαριστω...
ziaba Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημερα...Ναι απο το εξωτερικο καποια προταση υπαρχει.. Ευχαριστω... δες εδω
AlienTechGR Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Να ρωτήσω πως βλέπω τι κάμερα έχει η συσκευή; AIDA64 από το Play Store.
26ska Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Aida64 το κατέβασα κ που βλέπω για την κάμερα, δεν το βρίσκω....???? Που το βλέπω;;;
bele Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Περιφανος κάτοχος του κινητού εδώ και μια εβδομαδα. Πρώτη φορά σε xiaomi ( πριν είχα το αθάνατο moto g 1st gen) . Πολύ καλές εντυπώσεις, αρκετά καλό σήμα και μέσα στο σπίτι. Συνηθίζω σιγά σιγά και το miui . Το έχω ροοταρει για να βάλω adaway για διαφημίσεις. Καμία διαφορά ανάμεσα σε android 6 και 7 που πήρα πριν μερικές ημέρες. Αναρωτιέμαι αν αξίζει μια custom rom για να ξεφορτωθώ πλήρως το miui.. Aida64 το κατέβασα κ που βλέπω για την κάμερα, δεν το βρίσκω....???? Που το βλέπω;;; Το aida δεν δούλεψε ούτε σε μενα ή απλά είμαι τυφλός. Ωστόσο πάτα αυτό "*#*#64663#*#* εκεί που παίρνεις τηλέφωνο και μετά πάτα version information. Αν στο serial της κάμερας έχεις ένα S τότε είναι samsung..αν όχι είναι sony
saruman123 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Περιφανος κάτοχος του κινητού εδώ και μια εβδομαδα. Πρώτη φορά σε xiaomi ( πριν είχα το αθάνατο moto g 1st gen) . Πολύ καλές εντυπώσεις, αρκετά καλό σήμα και μέσα στο σπίτι. Συνηθίζω σιγά σιγά και το miui . Το έχω ροοταρει για να βάλω adaway για διαφημίσεις. Καμία διαφορά ανάμεσα σε android 6 και 7 που πήρα πριν μερικές ημέρες. Αναρωτιέμαι αν αξίζει μια custom rom για να ξεφορτωθώ πλήρως το miui.. Το aida δεν δούλεψε ούτε σε μενα ή απλά είμαι τυφλός. Ωστόσο πάτα αυτό "*#*#64663#*#* εκεί που παίρνεις τηλέφωνο και μετά πάτα version information. Αν στο serial της κάμερας έχεις ένα S τότε είναι samsung..αν όχι είναι sony Κάκος που το ρουταρες,μπορούσες να βάλεις το Adguard.Βάλε τις κοινότητάς....
bele Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Μμμ το ξέρω το adguard, αλλά μου τη σπάει που φτιάχνει vpn για να κόψει τις διαφημίσεις..προτιμώ να τις κόβει μέσω του hosts. Θα κοιτάξω και τη ρομ της κοινότητας..Thanks για την πρόταση!
saruman123 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Μμμ το ξέρω το adguard, αλλά μου τη σπάει που φτιάχνει vpn για να κόψει τις διαφημίσεις..προτιμώ να τις κόβει μέσω του hosts. Θα κοιτάξω και τη ρομ της κοινότητας..Thanks για την πρόταση!Ωραία σου τη σπάει , δεκτό.Αν είναι μόνο για τον Browser μπορούσες να βρεις έναν με ενσωματωμένο Adblock...
bele Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Το θέλω γενικά και για browser και για τις διαφημίσεις μέσα στις εφαρμογές. Επίσης δοκίμασα με το titanium backup να βγάλω τις άχρηστες για μένα google εφαρμογές όπως το duo, hangouts, google music αλλά παρόλο που έγινε κανονικά το unistall δεν μπορούσα να ξεφορτωθώ τα εικονίδια και έτσι κατέληξα να ξαναεγκαταστήσω τις αντίστοιχες εφαρμογές..μικρό το κακό..θα ψαχτω και με την ελληνική ρομ γιατί όσον αφορά την lineage 15.0 έχω ακούσει προβλήματα με battery drain
saruman123 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Aida64 το κατέβασα κ που βλέπω για την κάμερα, δεν το βρίσκω....???? Που το βλέπω;;; Κατέβασε το Device Info HW και θα δεις.Το θέλω γενικά και για browser και για τις διαφημίσεις μέσα στις εφαρμογές. Επίσης δοκίμασα με το titanium backup να βγάλω τις άχρηστες για μένα google εφαρμογές όπως το duo, hangouts, google music αλλά παρόλο που έγινε κανονικά το unistall δεν μπορούσα να ξεφορτωθώ τα εικονίδια και έτσι κατέληξα να ξαναεγκαταστήσω τις αντίστοιχες εφαρμογές..μικρό το κακό..θα ψαχτω και με την ελληνική ρομ γιατί όσον αφορά την lineage 15.0 έχω ακούσει προβλήματα με battery drainΜε αυτό θα κάνεις την δουλειά που θες https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rootuninstaller.pro&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Duninstaller+root&pcampaignid=APPU_1_NDPSWfqCNKad6ASr5JaYDg Ότι καλύτερο και δεν αφήνει τίποτα. Μετά κάνεις και μια επανεκκίνηση και είσαι κομπλέ. 1
bele Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Υπεροχος! Μπαινει στη wishlist μου για αγορα το συντομοτερο δυνατον. Ευχαριστω για τις κατατοπιστικες απαντησεις!
26ska Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Το κατέβασα κ αυτό που ειπες saruman,αλλά δεν βλέπω πάλι τι έκδοση φοράει.
ziaba Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Το κατέβασα κ αυτό που ειπες saruman,αλλά δεν βλέπω πάλι τι έκδοση φοράει. πατά 5 φορές στην έκδοσή kernel θα εμφανιστεί ένα κρυφό μενού στην πρώτη επιλογή τα λέει όλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα