Προς το περιεχόμενο

Redmi Note 4 Global με BAND 20/800MhZ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπαίνω στο facebook από τον chrome,πολύ συχνά εκεί που κατεβάζω τη σελίδα,μου πετάει μήνυμα ότι κάτι πήγε στραβά κ θέλει refresh.Δεν μου το έκανε σε καμία προηγούμενη συσκευή,έχει κανείς ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό κ τι πρέπει να κάνω για να το διορθώσω,γιατί είναι πολύ κουραστικό;

Μην μπαίνεις με το chrome, απενεργοποίησε το και μπες είτε με το δικό του(φυλλομετρητή) ή με κάποιο άλλο από το play store.

Εγώ π.χ σε όλα μου τα κινητά έχω το UC Browser(έχει και Adblock)

Δημοσ.

Δεν υπάρχει application για το facebook ώστε να μπαίνεις κατευθείαν?  Γιατί να χρησιμοποιείς browser? 

γιατι η εφαρμογη την πινει την μπαταρια νερακι.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει application για το facebook ώστε να μπαίνεις κατευθείαν? Γιατί να χρησιμοποιείς browser?

Γιατί η εφαρμογή του facebook και καποιες άλλες είναι η πιο άθλιες και κάνει κακό στο κινητό.

Χρησιμοποίησε όσο το δυνατών λιγότερες εφαρμογές.

Δες εδώ και το λόγο http://www.greeceandroid.gr/dev/1465-my-android-device-is-slow

• Like 1
Δημοσ.

Από 4100 που ήταν η μπαταρία,πως πήγε 4000 ρε παιδιά;

Η χωρητικότητα τις μπαταρίας είναι 4000mAh
Δημοσ.

Το ραδιόφωνο παίζει κανονικά χωρίς ακουστικά; γιατί εμένα μόνο παράσιτα κάνει,ένα χάος ακούγεται.

Παίζει αλλά πολύ σπάνια...

Βάλε τα ακουστικά για να γίνουν κεραία.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα..  Με ενδιαφερει να αγορασω  αυτην την συσκευη.. Που θα μπορεσω να την βρω εδω.. Και μετα στο εξωτερικο...Πχ.. Ebay , baggood, Aliexpress,... Πειτε μου προτασεις... Για να μπορει να δουλεψει... Ευχαριστω...

Δημοσ.

Καλημερα... Με ενδιαφερει να αγορασω  αυτην την συσκευη.. Xiaomi Redmi 4gb ram  64gb rom...Που θα μπορεσω να την βρω εδω.. Και μετα στο εξωτερικο...Πχ.. Ebay , baggood, Aliexpress,... Πειτε μου προτασεις... Για να μπορει να δουλεψει εδω στην ελλαδα σε δικτυο wind... Ευχαριστω.

Δημοσ.

Καλημερα... Με ενδιαφερει να αγορασω  αυτην την συσκευη.. Xiaomi Redmi 4gb ram  64gb rom...Που θα μπορεσω να την βρω εδω.. Και μετα στο εξωτερικο...Πχ.. Ebay , baggood, Aliexpress,... Πειτε μου προτασεις... Για να μπορει να δουλεψει εδω στην ελλαδα σε δικτυο wind... Ευχαριστω.

http://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/smartphones/Xiaomi-Redmi-Note-4X-64G-Mauro-351325.htm

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...