saruman123 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα πήρα το redmi note 4 3/32 είναι official η rom που φοράει; Επισης ακουστικά έχει η συσκευή μέσα γιατί ένα δεν ειχε. Μια χαρά είσαι.Ακουστικά δεν έιχαν ποτε τα Xiaomi(νομίζω). Άντε καλορίζικο.
26ska Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Να ρωτήσω λίγο,το led ειδοποιησεων,δεν μου ανάβει.Τι πρέπει να κάνω;
saruman123 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Να ρωτήσω λίγο,το led ειδοποιησεων,δεν μου ανάβει.Τι πρέπει να κάνω;Ρυθμίσεις-Συστημα & Συσκευή-Προσθετες ρυθμίσεις-φλας ειδοποιήσεις
AlienTechGR Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Αν δε σου ανάβει σε ειδοποιήσεις εφαρμογών (πχ Facebook), πρέπει να πας στις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων και να ενεργοποιήσεις το "φλας ειδοποιήσεων" για κάθε εφαρμογή που σε ενδιαφέρει, ξεχωριστά.
26ska Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν μου ανάβει ούτε στην κλήση. Ρυθμίσεις ειδοποιησεων για κάθε εφαρμογή ξεχωριστά από πού πάω; Επίσης βλέπω με τα δεδομένα ανοιχτά,μου δείχνει 3g, πρέπει να ρθμισω κάτι;Έχω cosmote και στην προηγούμενη συσκευή,είχα κανονικά 4g.
saruman123 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Νομίζω στην Cosmote στέλνεις στο 1333 4G
seithan Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα, η παρακάτω συσκευή είναι Β20; https://www.mymegastore.gr/product/xiaomi-redmi-note-4-3gb32gb-gold-snapdragon-elliniko-menou-black/
saruman123 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα, η παρακάτω συσκευή είναι Β20; https://www.mymegastore.gr/product/xiaomi-redmi-note-4-3gb32gb-gold-snapdragon-elliniko-menou-black/ Στα στοιχεία του network δεν λέει τίποτα εκτός από 4G,ούτε καν τις μπάντες δεν λέει οπότε μάλλον δεν την εχει.Κάτι μου "βρωμάει"
Antretng Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Στα στοιχεία του network δεν λέει τίποτα εκτός από 4G,ούτε καν τις μπάντες δεν λέει οπότε μάλλον δεν την εχει. Κάτι μου "βρωμάει" Ουτε αυτοί δεν ξέρουν τι πουλάνε. Πριν μερικούς μήνες σου λέγαν δεν έχει 800αρα αλλά όταν βαζαμε network signal guru είχε κανονικά 800αρα. Βασικά πάιρνεις τηλέφωνο και ρωτάς αν γραφει global στο πλάι, model 2016102 πισω και αν έχει ευρωπαικό φορτιστή. Βέβαια αν υπάρχει άλλο κατάστημα κοντά σε τιμή και γράφει και 800αρα, πάρτο από εκεί.
saruman123 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Ουτε αυτοί δεν ξέρουν τι πουλάνε. Πριν μερικούς μήνες σου λέγαν δεν έχει 800αρα αλλά όταν βαζαμε network signal guru είχε κανονικά 800αρα. Βασικά πάιρνεις τηλέφωνο και ρωτάς αν γραφει global στο πλάι, model 2016102 πισω και αν έχει ευρωπαικό φορτιστή. Βέβαια αν υπάρχει άλλο κατάστημα κοντά σε τιμή και γράφει και 800αρα, πάρτο από εκεί. Εγώ παίρνω απο κάποιο συγκεκριμένο που ξέρω ότι τα έχει όλα και έτσι έχω το κεφάλι μου ήσυχο.Οι περισσότεροι έχουν Ελληνική rom και την βαφτίζουν Global. Πολύ μεγάλη προσοχή....
Antretng Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ παίρνω απο κάποιο συγκεκριμένο που ξέρω ότι τα έχει όλα και έτσι έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Οι περισσότεροι έχουν Ελληνική rom και την βαφτίζουν Global. Πολύ μεγάλη προσοχή.... Αμα γράφει model 2016102 τότε δεν είναι θεμα βαπτίσματος Αυτό που λέω είναι ότι το ασφαλέστερο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να ρωτάς αυτά και να το επιβεβαιώσεις και εσύ οταν δεις το κουτί.
saruman123 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Αμα γράφει model 2016102 τότε δεν είναι θεμα βαπτίσματος Αυτό που λέω είναι ότι το ασφαλέστερο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να ρωτάς αυτά και να το επιβεβαιώσεις και εσύ οταν δεις το κουτί. Ναι σε αυτά που λες έχεις δίκιο.
26ska Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Μπαίνω στο facebook από τον chrome,πολύ συχνά εκεί που κατεβάζω τη σελίδα,μου πετάει μήνυμα ότι κάτι πήγε στραβά κ θέλει refresh.Δεν μου το έκανε σε καμία προηγούμενη συσκευή,έχει κανείς ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό κ τι πρέπει να κάνω για να το διορθώσω,γιατί είναι πολύ κουραστικό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα