Προς το περιεχόμενο

Redmi Note 4 Global με BAND 20/800MhZ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 342
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ μέχρι στιγμής είδα ότι έγινε πιο αργό στην φόρτιση,αλλά παράλληλα κρατάει περισσότερο η μπαταρία.

Δημοσ.

Εγώ μέχρι στιγμής είδα ότι έγινε πιο αργό στην φόρτιση,αλλά παράλληλα κρατάει περισσότερο η μπαταρία.

Από ταχύτητα πώς πάει; Με την 8.2.10 είμαι τώρα, και ψήνομαι πολύ να αναβαθμίσω στην 8.5.4.0 αλλά διάβασα ότι το κινητό έγινε πιο αργό και λιγότερο smootu μετά την αναβάθμιση.
Δημοσ.

Επειδή δεν τα δουλεύω(2)έχω παρατηρήσει ότι από εκεί που είχε 1,7/3 έχει πέσει στα 1,4/3

Δεν ξέρω αν με κατάλαβες ...

Μάλλον έπιασε περισσότερη ram το λειτουργικό.

Αλλά δεν είδα και τρελλές διάφορες για να πω την αλήθεια.

Πάντως για να στρώσει μετά την αναβάθμιση οποίος την κάνει μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων πρέπει να γίνει .

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή δεν τα δουλεύω(2)έχω παρατηρήσει ότι από εκεί που είχε 1,7/3 έχει πέσει στα 1,4/3

Δεν ξέρω αν με κατάλαβες ...

Μάλλον έπιασε περισσότερη ram το λειτουργικό.

Αλλά δεν είδα και τρελλές διάφορες για να πω την αλήθεια.

Πάντως για να στρώσει μετά την αναβάθμιση οποίος την κάνει μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων πρέπει να γίνει .

Τελικά, την έκανα πριν καμιά ώρα την αναβάθμιση, και για να είμαι ειλικρινής, δεν είδα καμία διαφορά στην απόδοση.

Μη σου πω, ότι παίζει και να 'ναι και ένα μικρό κλικ, πιο γρήγορο τώρα. :P

Ευχαριστώ για την απάντηση πάντως. :)

• Like 1
Δημοσ.

σιγά μην δείτε διάφορα από μια απλή μηναία αναβάθμισή της xiaomi

Μιλάμε για μετάβαση από Android Marshmallow σε Android Nougat, και όχι απλά μια μηναία αναβάθμιση.
Δημοσ.

ναι οντως πηραμε android 7 αλλα πρεπει να παρουμε και την miui 9 για να δουμε τις μεγαλες αλλαγες που εχει, γιατι η Xiaomi εκει τις εχει ενσωματωσει τις αλλαγες. Αυτο σε οτι αφορα σε Global Stable rom.

Δημοσ.

παντως και στην Dev πολυ λιγα πραγματα εχει, δηλαδη split screen και τα νεα θεματα λογω που ειναι ακομα σε beta κατασταση. οποτε εν αναμονη για ota σε global stable

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα πήρα το redmi note 4 3/32 είναι official η rom που φοράει;

Επισης ακουστικά έχει η συσκευή μέσα γιατί ένα δεν ειχε.

post-307943-0-67810100-1504186729_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...