Προς το περιεχόμενο

Redmi Note 4 Global με BAND 20/800MhZ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω διαβάσει ολόκληρο το θέμα αλλά έχω μπερδευτεί τόσο πολύ. Θέλω να αγοράσω το XIaomi Redmi Note 4X. Τελικά, εάν πάρω αυτό:

http://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/smartphones/Xiaomi-Redmi-Note-4X-32G-Mauro-348069.htm

Είμαι σίγουρος ότι θα έχω και την 800άρα μπάντα (ή Β20), υπάρχει κάποιος τρόπος να το ελέγξω πάνω στο κουτί πριν να το αγοράσω? Τί θα πρέπει να γράφει το κουτί από το Πλαίσιο για να είμαι 100% σίγουρος? Η εγγύηση θα είναι για 2 χρόνια από την Infoquest ή από το Πλαίσιο?

Ευχαριστώ πολύ!

Πρέπει να χει 800αρα

Στο κουτί πρέπει να γράφει 2016102

Θα χει εγγύηση απ την infoquest αλλα αν γίνει τίποτα το πας στο πλαίσιο

• Απαντ. 342
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγγυηση infoquest και ναι εχει σιγουρα την 800αρα αφου ειναι εισαγωγης της infoquest. 

Το χω παρει απο εκει και ειναι ολα κομπλε (αυτοκολλητακι global, model 2016102 και βιβλιαρακι της infoquest)

Δημοσ.

Από kaizer που πήρα πάντως με Snapdragon είχε 2016102 πίσω.

Αμα ρουταρεις μπορεις να τεσταρεις με το Network signal guru αν εχει οντως την B20?

Το λεω γιατι στη σελιδα του γραφει πως δεν εχει B20 https://www.kaizerstore.gr/xiaomi-redmi-note-4-snapdragon-32gb-dual-black

Δημοσ.

Εμφανίστηκε για προ-παραγγελία με αποστολή 3 Μαιου και η έκδοση 4/64 GB του Note 4 με b20

http://www.honorbuy.com/1105-xiaomi-redmi-note-4-international-version-64gb-gray.html

Λέτε αξίζει η διαφορά στην τιμή σε σχέση με την 3/32 ;

Εννοείται ότι αξίζει.
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι κι εγω για το κινητό αυτό με την 800 μπάντα. Το βρήκα σε κατάστημα του skroutz (mygad), τους ρώτησα και με διαβεβαίωσαν οτι έχει τη μπάντα 800 (άλλωστε το γράφει και στα χαρακτηριστικα) και ετοιμάστηκα να το παραγγείλω όταν διάβασα αυτό που λέτε για τα γραμμάρια που ζυγίζει.

Είναι 165 gr με επεξεργαστή snapdragon. Παραθέτω link και περιμένω την άποψή σας.

http://www.mygad.gr/xiaomi-smartphones/XIAOMI-Redmi-Note-4-Snapdragon-625-2-0GHz-3GB-RAM-32GB-ROM-EU-xriso

Δημοσ.

Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι κι εγω για το κινητό αυτό με την 800 μπάντα. Το βρήκα σε κατάστημα του skroutz (mygad), τους ρώτησα και με διαβεβαίωσαν οτι έχει τη μπάντα 800 (άλλωστε το γράφει και στα χαρακτηριστικα) και ετοιμάστηκα να το παραγγείλω όταν διάβασα αυτό που λέτε για τα γραμμάρια που ζυγίζει.

Είναι 165 gr με επεξεργαστή snapdragon. Παραθέτω link και περιμένω την άποψή σας.

http://www.mygad.gr/xiaomi-smartphones/XIAOMI-Redmi-Note-4-Snapdragon-625-2-0GHz-3GB-RAM-32GB-ROM-EU-xriso

Όμως δεν θα έχει εγγύηση τις Info quest και με όλα τα παρελκόμενα.
  • Like 1
Δημοσ.

Όμως δεν θα έχει εγγύηση τις Info quest και με όλα τα παρελκόμενα.

Έχεις απόλυτο δίκαιο. Το παρέβλεψα τελείως αυτό, καθώς ήμουν από τις τυχερές περιπτώσεις του lg g2 που στα 2,5 χρόνια κατοχής του,δε μου έβγαλε το παραμικρό πρόβλημα. Κι αν δεν είχε αρχίσει να ασθενεί η μπαταρία του δεν θα το άλλαζα (off topic sorry :) )

Αλλά, ανεξαρτήτως εγγύησης είναι, θεωρείς, το ίδιο κινητό με αυτό που αναφέρει ο ts?

Δημοσ.

Έχεις απόλυτο δίκαιο. Το παρέβλεψα τελείως αυτό, καθώς ήμουν από τις τυχερές περιπτώσεις του lg g2 που στα 2,5 χρόνια κατοχής του,δε μου έβγαλε το παραμικρό πρόβλημα. Κι αν δεν είχε αρχίσει να ασθενεί η μπαταρία του δεν θα το άλλαζα (off topic sorry :) )

Αλλά, ανεξαρτήτως εγγύησης είναι, θεωρείς, το ίδιο κινητό με αυτό που αναφέρει ο ts?

Το ίδιο ειναι απλός το mygad μην ξεχνάμε συνεργάζεται και με την κοινότητα τις Ελληνικής Xiaomi ,που αυτό συνεπάγεται ότι αυτά που έχει είναι από έξω και βάζει τις rom τις κοινότητας .

Τώρα βλέπω ότι το έκανε και 2 χρόνια εγγύηση ενώ πριν το είχε 1 χρόνο .

Το συμπέρασμα δικό σου

• Like 1
Δημοσ.

Το ίδιο ειναι απλός το mygad μην ξεχνάμε συνεργάζεται και με την κοινότητα τις Ελληνικής Xiaomi ,που αυτό συνεπάγεται ότι αυτά που έχει είναι από έξω και βάζει τις ron τις κοινότητας .

Τώρα βλέπω ότι το έκανε και 2 χρόνια εγγύηση ενώ πριν το είχε 1 χρόνο .

Το συμπέρασμα δικό σου

Ok σε ευχαριστώ πολύ. :) Θα τα λάβω σοβαρά υπόψη μου και τα 2 θέματα που αναφέρεις (rom και εγγύηση), προτού αποφασίσω απο που θα αγοράσω.

Δημοσ.

Αμα δεν σε νοιαζει η επισημη εγγυηση και ψαχνεις απλα το φτηνοτερο, μια χαρα θα εισαι. ;)

Η ελληνικη rom γενικα ειναι καλυτερη απο την official. Το μονο αρνητικο ειναι οτι δεν εχει ota updates (πρεπει να τα περνας εσυ απο twrp). Βεβαια νομιζω οτι μπορεις να τους ρωτησεις κιολας. Εχω την εντυπωση πως δινουν την official stable και οχι την ελληνικη custom.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...