Προς το περιεχόμενο

Redmi Note 4 Global με BAND 20/800MhZ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 342
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αμα το παρεις απ εξω το πας info-quest για σερβις αμα χρειαστει?

Η info quest αναλαμβάνει απο τους επίσημους διανομείς στην Ελλάδα .
Δημοσ.

Είμαι ένα βήμα πριν πάρω το redmi note 4..Έχω χάσει λίγο την εξέλιξη των κινητών γιατί είμαι σε iphone 5s. Αξίζει πιστεύω για τα χρήματα του και σκέφτομαι να το παραγγείλω από Κίνα (δεν ξέρω αν επιτρέπεται να δώσω link).

Δημοσ.

Είμαι ένα βήμα πριν πάρω το redmi note 4..Έχω χάσει λίγο την εξέλιξη των κινητών γιατί είμαι σε iphone 5s. Αξίζει πιστεύω για τα χρήματα του και σκέφτομαι να το παραγγείλω από Κίνα (δεν ξέρω αν επιτρέπεται να δώσω link).

Το έχω πάρει μια βδομάδα τώρα απο Κωτσοβολο και πραγματικά το κινήτο ΠΕΤΑΕΙ !

• Like 1
Δημοσ.

Η info quest αναλαμβάνει απο τους επίσημους διανομείς στην Ελλάδα .

Οποτε αν χαλασει παει? Δεν υπαρχει σερβις εδω?

Δημοσ.

Μπορεις να το πας σε 3ους για σερβις. Αν υπαρχουν τα ανταλλακτικα θα γινεται και η δουλεια.

(πχ στο note 3 pro special edition δεν υπηρχαν οθονες για ανταλλακτικα)

Δημοσ.

Το έχω πάρει μια βδομάδα τώρα απο Κωτσοβολο και πραγματικά το κινήτο ΠΕΤΑΕΙ !

Τι κινητό είχες πριν;Έχω συνηθίσει σε ios περιβάλλον γι αυτό..
Δημοσ.

Οποτε αν χαλασει παει? Δεν υπαρχει σερβις εδω?

Αν το πάρεις από έξω πρέπει εσύ να το στείλεις Κίνα και θα υπάρχει μεγάλη ταλαιπωρία και σε χρόνο και σε χρήμα .

Αυτά που παίρνεις από Ελλάδα (info quest)δεν έχεις θέμα.

Αυτά που υποστηρίζει η info quest και από ποιους θα τα δεις εδώ http://www.xiaomi-greece.gr/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά θέλω να το παραγγείλω.  Απ' τo Geekbuying το βρηκα σε πολυ καλη τιμη σε μαυρο χρωμα (155 ευρω). Επειδη παραγγέλνω για πρωτη φορά, σας παρακαλω θα ηθελα να να με βοηθησετε.Τι να προσεξω για να μην χρεωθω παραπανω; (αν πρεπει να πληρωσω και τελωνειο; Υπαρχουν και εξοδα σποστολής; κτλ). Εχω κανει λογαριασμό Paypal. 

Να επιλέξω EMS (7-15 Business Days) ή

Registered Airmail (15-30 Business Days) ; να επιλέξω Add Shipping Insurance to your order ή δεν χρεάζεται;

Επίσης γράφει 

[HK Stock][Official Global Version] . Είναι οκ αυτό;

Σας παρακαλω βοηθηστε με, γιατι ειμαι ανεργος εδω και καιρο και τα λεφτα αυτα τα μαζεψα πως και πως με πολυ κοπο τους τελευταιους μηνες.

Ποτε μου δεν ειχα ενα κινητο αφης τοσο καλο (να φανταστειτε μεχρι τωρα εδω και 6 χρονια εχω το Nokia C5-03) οπότε καταλαβαινετε οτι θα ειναι μεγαλη χαρα για μενα! 

Σας ευχαριστω πολυ προκαταβολικά.

Επεξ/σία από vassemo
Δημοσ.

Παιδιά θέλω να το παραγγείλω.  Απ' τo Geekbuying το βρηκα σε πολυ καλη τιμη σε μαυρο χρωμα (155 ευρω). Επειδη παραγγέλνω για πρωτη φορά, σας παρακαλω θα ηθελα να να με βοηθησετε.Τι να προσεξω για να μην χρεωθω παραπανω; (αν πρεπει να πληρωσω και τελωνειο; Υπαρχουν και εξοδα σποστολής; κτλ). Εχω κανει λογαριασμό Paypal. 

Registered Airmail (15-30 Business Days) ; να επιλέξω Add Shipping Insurance to your order ή δεν χρεάζεται;

Επίσης γράφει 

Σας παρακαλω βοηθηστε με, γιατι ειμαι ανεργος εδω και καιρο και τα λεφτα αυτα τα μαζεψα πως και πως με πολυ κοπο τους τελευταιους μηνες.

Ποτε μου δεν ειχα ενα κινητο αφης τοσο καλο (να φανταστειτε μεχρι τωρα εδω και 6 χρονια εχω το Nokia C5-03) οπότε καταλαβαινετε οτι θα ειναι μεγαλη χαρα για μενα! 

Τα έξοδα αποστολής φαίνονται στην ολοκλήρωση της παραγγελίας στο καλάθι σου, κάτι άλλο προς το geekbuying δεν πληρώνεις.

Αν πέσει τελωνείο είναι δικιά σου η ευθύνη να πληρώσεις τον δασμό.

Αν θέλεις σίγουρα να μην έχει τελωνείο πάρε από αυτά που λένε ES-Stock , αυτά φεύγουν από αποθήκη στην Ισπανία και είναι εγγυημένα χωρίς τελωνείο αλλά φυσικά είναι πιο ακριβά τόσο στην τιμή όσα και στα μεταφορικά από τα ΗΚ-Stock που φεύγουν από Hong Kong.

Τώρα από ΗΚ-Stock επιλέγεις μεταφορά με registered air mail και προσεύχεσαι να μην πέσει τελωνείο.

Στα σχόλια της παραγγελίας τους λες και να δηλώσουν χαμηλή αξία για να αποφύγεις τελωνείο.

EMS είναι αρκετά πιο επίφοβο για τελωνείο από ότι το απλό registered air mail ,δεν συστήνεται.

Το insurance είναι για να σου ξ αναστείλουν αμέσως άλλο πακέτο εάν χαθεί στην διαδρομή αυτό που έστειλαν χωρίς να περιμένουν να εντοπιστεί που είναι το άλλο.Εάν πληρώνεις με paypal ουσιαστικά δεν σου χρειάζεται, αν πάει ο Κινέζος να στην κάνει κάνε απλά dispute στο paypal για να πάρεις πίσω τα λεφτά σου και πάρε το κινητό από άλλο μαγαζί μετά.  

Ναι το Official global version θέλεις από geekbuying

Δημοσ.

Φιλε vassemo ειδικα αν σου λειπουν τα λεφτα δεν παιρνεις κινητο απο εξω. Αφενως γιατι ειναι αβεβαιο ποσο θα σου ρθει το μαλλι δεδομενου του ρισκου του τελωνειου και αφετερου γιατι πρακτικα δεν εχεις εγγυηση.

Βρες ενα καπως κατωτερο κινητο απο Ελλαδα, κατα προτιμηση με εγγυηση ελληνικης αντιπροσωπειας και ξερεις οτι θα σαι οκ για 2 χρονια που κραταει η εγγυηση. Αν θες 5.5 ιντσες και δικαρτο παρε ενα moto g4 dual ή αν δεν εχεις απαιτησεις στο μεγεθος οθονης παρε το honor 7 lite και θα σαι κομπλε. Ειδικα αν ειναι το πρωτο σου smartphone δεν παιζει να μην τα ευχαριστηθεις.

Δημοσ.

Τελικα ρε παιδια για να παρω κι εγω το redmi 4 με 800 (B20) πρεπει να εχω τελειωσει πυρηνικος επιστημονας.....

Ποιο μοντελο ακριβως να ζητησω στα συνεργαζομενα με Infoquest για να εχει 100% την B20 ?

Δημοσ.

Τελικα ρε παιδια για να παρω κι εγω το redmi 4 με 800 (B20) πρεπει να εχω τελειωσει πυρηνικος επιστημονας.....

Ποιο μοντελο ακριβως να ζητησω στα συνεργαζομενα με Infoquest για να εχει 100% την B20 ?

note 4x με snapdragon 625

Επίσης γράφει 

πάρε καλύτερά από δω κάνα samsung j5, xperia xa, moto g4

• Like 1
Δημοσ.

Έχω διαβάσει ολόκληρο το θέμα αλλά έχω μπερδευτεί τόσο πολύ. Θέλω να αγοράσω το XIaomi Redmi Note 4X. Τελικά, εάν πάρω αυτό:  

http://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/smartphones/Xiaomi-Redmi-Note-4X-32G-Mauro-348069.htm

Είμαι σίγουρος ότι θα έχω και την 800άρα μπάντα (ή Β20), υπάρχει κάποιος τρόπος να το ελέγξω πάνω στο κουτί πριν να το αγοράσω? Τί θα πρέπει να γράφει το κουτί από το Πλαίσιο για να είμαι 100% σίγουρος? Η εγγύηση θα είναι για 2 χρόνια από την Infoquest ή από το Πλαίσιο? 

Ευχαριστώ πολύ! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...