Προς το περιεχόμενο

Redmi Note 4 Global με BAND 20/800MhZ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτο εχει την 800αρα;;

Xiaomi Redmi Note 4X

Δεν ξέρω αν η Infoquest την έχει... πάντως ξέρω ότι δεν έχει

Περισσότερα αν θες εδώ https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23713-%CE%93%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%A3%CF%85%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-Redmi-Note-4x/

με ολες τις υπολοιπες θα δουλευει το 4g? ή καποια στιγμη στο μελλον δε θα δουλεύουν;

Μια χαρά
Δημοσ.

Η infoquest έφερε xiaomi redmi note 4x (global edition) Με την Β20 κανονικά, στα 249 ευρώ, το πήρα από τους πρώτους στη Θεσσαλονίκη.

Δημοσ.

ναι το θεμα ειναι οτι απο εξωτερικο δεν υπαρχει η 800αρα στο note 4x

Παρτο από εδώ, μην πας για καφέ 10 μέρες κ το πήρες.

Δημοσ.

Τι διαφορα εχει η 800αρα μπαντα??Σε σχεση με το απλο Note 4 που δεν την εχει?

Η πιο σπουδαία διαφορά είναι ο snapdragon 625... Παρά πολύ οικονομικός.

Η μπάντα είναι πρόβλημα γιατί δεν πιάνει παντού 4g Wind. Με το xiaomi redmi note 4 global edition Τα εχεις όλα στο φουλ.

Δημοσ.

Τα πάντα μπορείς να κάνεις μην ανησυχείς.

όχι και τα πάντα ... να μιλάς και ταυτόχρονα εκείνη την στιγμή να χεις mobile internet δεν γίνετε όπως σε μια full dual active συσκευή

Η πιο σπουδαία διαφορά είναι ο snapdragon 625... Παρά πολύ οικονομικός.

Η μπάντα είναι πρόβλημα γιατί δεν πιάνει παντού 4g Wind. Με το xiaomi redmi note 4 global edition Τα εχεις όλα στο φουλ.

πως δεν είναι πρόβλημά.... όλες οι εταιρίες μας χρησιμοποιούν την 800άρα μπάντα έχει πιαστεί το χέρι μου (και όχι μονό το δικό μου) να το γράφω

Δημοσ.

όχι και τα πάντα ... να μιλάς και ταυτόχρονα εκείνη την στιγμή να χεις mobile internet δεν γίνετε όπως σε μια full dual active συσκευή

πως δεν είναι πρόβλημά.... όλες οι εταιρίες μας χρησιμοποιούν την 800άρα μπάντα έχει πιαστεί το χέρι μου (και όχι μονό το δικό μου) να το γράφω

Vodafone έχει κεραίες 1800 πολλές, μόνο η Wind έμεινε πίσω.

Dual active honor only

Δημοσ.

Vodafone έχει κεραίες 1800 πολλές, μόνο η Wind έμεινε πίσω.

Μικρες διαφορες υπαρχουν ακομα και στην αθηνα. Με vodafone σε εσωτερικους χωρους που ειχα 4g με αλλες συσκευες, με το mi5 που δεν εχει 800αρα δεν ειχα. 

Η μεγαλη διαφορα παντως ειναι στην επαρχια οπου εκει ξεχνας το 4g αν δεν εχεις 800αρα μπαντα. Αν βεβαια σου αρκει το 3g οκ. Εγω πολλες φορες το γυριζω σε 3g για οικονομια στη μπαταρια.

Δημοσ.

Μικρες διαφορες υπαρχουν ακομα και στην αθηνα. Με vodafone σε εσωτερικους χωρους που ειχα 4g με αλλες συσκευες, με το mi5 που δεν εχει 800αρα δεν ειχα.

Η μεγαλη διαφορα παντως ειναι στην επαρχια οπου εκει ξεχνας το 4g αν δεν εχεις 800αρα μπαντα. Αν βεβαια σου αρκει το 3g οκ. Εγω πολλες φορες το γυριζω σε 3g για οικονομια στη μπαταρια.

Νταξει από μπαταρία είμαι φουλ... 28 ώρες άνετα

Δημοσ.

Νταξει από μπαταρία είμαι φουλ... 28 ώρες άνετα

Καλα δεν μιλαω για αυτη τη συσκευη. Σε αυτη σιγουρα ανοιχτο θα το χω και γω. Σε αλλες ομως οταν ειμαι πολλες ωρες εξω το γυριζω σε 3g. Η διαφορα στην καταναλωση ειναι μεγαλη ενω την δουλεια σου τη κανεις. Μονο οταν κανω πολυ σερφαρισμα το γυριζω 4g. Για viber, messenger, gps και κανα περιστασιακο ανοιγμα σελιδας το 3g ειναι αρκετο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...