ziaba Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δεν διαφωνώ αλλά τους έχεις σε δουλέψει σε αυτό το κινητό τους 2 αισθητήρες; Γιατι απο συγκριτικό φίλου στο myphone πραγματικά οι διάφορες είναι μικρές. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με λογισμικό η διαφορά ή απλα δεν εκμεταλλεύτηκαν όπως θα έπρεπε τον ανώτερο sony Άλλωστε ο αισθητήρας από μόνος του δεν λέει τίποτα. Λιγα κινέζικα κινητά έχουν καλούς αισθητήρες αλλά χαλια τελικό αποτέλεσμα; έχω δουλέψει και τους 3 αισθητήρες στην περίπτωσή του rmn4 λόγω δεύτερης ποιότητάς φακού δεν αφήνει τον αισθητήρα της sony να δείξει της δόντια του ... σε σχέση με αυτούς της sammy και της omni γιαυτό δεν υπάρχει και τρελή διαφορά ... κατά τ' άλλα είναι ανώτερος σε σοβαρές συσκευές κάνει παπάδες Cosmote, κέντρο Αθήνας.Τη συσκευή του νήματος έχω, ξαναρωτάω εσάς δεν δείχνει πότε 3g όπου κ να τύχει να είστε;Το στιγμιότυπο πιο πάνω είναι τραβηγμένο στην Φωκιονως. Τώρα που είμαι Πατήσια έχω 4g σίγουρα είναι global από που το αγόρασες?
26ska Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Είχα στο παρελθόν 4g,η sim είναι 2μιση χρονων.Global είναι στα σίγουρα...εγώ ξαναρωτάω ρε παιδιά δεν σας δείχνει ποτέ 3g,όπου κ να είστε;
Antretng Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Φυσικά και δείχνει. Αν πετύχουμε πουθενά μέρος που δεν έχει διαθέσιμο 4g τότε θα μας δείχνει 3g. Αλλά εσένα δεν κατάλαβα. Δεν σου δείχνει πουθενά 4g? Γιατί άλλο να έχεις σε ορισμένα μέρη 3g και άλλο να μην εχεις 4g πουθενά.
26ska Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Μου δειχνει 4g αλλα καποιες φορες και 3g,για αυτο ρωταω.Αρα μαλλον ειμαι κομπλε.
Antretng Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Προφανώς και είσαι κομπλέ. Σε κάποια μέρη, όπως και με τις προηγούμενες συσκευές σου, δεν θα χεις 4g.
saruman123 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Μου δειχνει 4g αλλα καποιες φορες και 3g,για αυτο ρωταω.Αρα μαλλον ειμαι κομπλε.Έλεος τη περίμενες να έχεις παντού καλύψει 4G!!!Στην Ελλάδα είσαι..... Φυσικά και είσαι κομπλέ. 1
26ska Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Έχει κάποια ρύθμιση για να τραβήξω φωτό με το κινητό,γιατί βγαίνουν σχεδόν όλες κουνημενες.Ετσι και δεν είναι ακίνητο το θέμα που τραβαω,βγαίνουν οι φωτό κουνημενες.Για να βγάλω τα παιδιά μου μια σωστή φωτογραφία,μου βγαίνει η Παναγία.Πρωτη φορά το συναντάω αυτό με συσκευή.Κανεις κάποια βοήθεια;
saruman123 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Έχει κάποια ρύθμιση για να τραβήξω φωτό με το κινητό,γιατί βγαίνουν σχεδόν όλες κουνημενες.Ετσι και δεν είναι ακίνητο το θέμα που τραβαω,βγαίνουν οι φωτό κουνημενες.Για να βγάλω τα παιδιά μου μια σωστή φωτογραφία,μου βγαίνει η Παναγία.Πρωτη φορά το συναντάω αυτό με συσκευή.Κανεις κάποια βοήθεια;Πρέπει να έχεις σταθερό χέρι.Για να μην γίνεται αυτό πρέπει να έχει OIS(Optical image stabilization)
ziaba Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Έχει κάποια ρύθμιση για να τραβήξω φωτό με το κινητό,γιατί βγαίνουν σχεδόν όλες κουνημενες.Ετσι και δεν είναι ακίνητο το θέμα που τραβαω,βγαίνουν οι φωτό κουνημενες.Για να βγάλω τα παιδιά μου μια σωστή φωτογραφία,μου βγαίνει η Παναγία.Πρωτη φορά το συναντάω αυτό με συσκευή.Κανεις κάποια βοήθεια; να τους δείχνεις καμία σοκολάτα να τους τραβάς ενδιαφέρον Πρέπει να έχεις σταθερό χέρι. Για να μην γίνεται αυτό πρέπει να έχει OIS(Optical image stabilization) μόνο ois με σταθερό χέρι δεν φτάνουν πρέπει να παίξουμε με τις ρυθμίσεις
Antretng Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Το ois βοηθάει μόνο στο camera shake. Εσύ προφανώς αναφέρεσαι σε motion blur. Αποκλείεται να μην το είχες και στα άλλα κινητά. Απλά ίσως δεν το χες προσέξει. Τα καλά καμεροκινητά με ois ρίχνουν ακόμα χαμηλότερα το shutter speed οπότε και έχουν ακόμα περισσότερο motion blur.Όπως λέει και ο ziaba θέλει manual ρυθμίσεις να ανεβάσεις λίγο το shutter speed (πχ με bacon camera... οι διαφημίσεις απενεργοποιούνται στις ρυθμίσεις)
zabonilas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να αγοράσω το xiaomi redmi note 4 sd 4g/64. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν βρίσκω άκρη με τα μαγαζιά στο σκρουτζ, άλλα λέει ο ένας άλλα λέει ο άλλος ( σχετικά με την 800band) Στο κουτί δεν το αναφέρει μου λένε και γενικά δεν μπορώ να παραγγείλω. Αν μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ σε περίπτωση που παραγγείλω κάποιο να το αναγνωρίσω από το εξωτερικό μέρος τις συσκευασίας( αν γράφει κάτι κάπου, κάποιον κωδικό), ή ακόμα καλύτερα να μου πει ένα μαγαζί που να πουλάει αυτές τις έκδοσης ( κάποιος που να το έχει πάρει και αυτός..) ευχαριστώ.
saruman123 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να αγοράσω το xiaomi redmi note 4 sd 4g/64. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν βρίσκω άκρη με τα μαγαζιά στο σκρουτζ, άλλα λέει ο ένας άλλα λέει ο άλλος ( σχετικά με την 800band) Στο κουτί δεν το αναφέρει μου λένε και γενικά δεν μπορώ να παραγγείλω. Αν μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ σε περίπτωση που παραγγείλω κάποιο να το αναγνωρίσω από το εξωτερικό μέρος τις συσκευασίας( αν γράφει κάτι κάπου, κάποιον κωδικό), ή ακόμα καλύτερα να μου πει ένα μαγαζί που να πουλάει αυτές τις έκδοσης ( κάποιος που να το έχει πάρει και αυτός..) ευχαριστώ. Εγώ ξέρω 2 μαγαζιάhttps://www.mymegastore.gr/product/xiaomi-redmi-note-4-dual-sim-4gb-ram64gb-rom-black-snapdragon-eu-elliniko-menoudoro-fidget-spinner/ http://youhou.gr/index.php?route=product/product&product_id=373 Όσο τι πρέπει να προσέξεις εδώ ο @ziaba τα λέει αναλυτικά http://www.insomnia.gr/topic/638187-redmi-note-4-global-με-band-20800mhz/page-14? 1
econmis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Τι ακριβώς συμβαίνει με τις Εγγυήσεις; Τα skroutzoμαγαζα έχουν κυρίως εγγύηση καταστήματος 1 έτους ενώ οι επίσημοι μεταπωλητές 2 έτη.
aetos1988 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Έχω το Xiaomi Redmi note 4 MediaTek 32GB και 3GB RAM . Μήπως γνωρίζετε πότε και αν αναβαθμιστεί σε Android 7 ; Επίσης έχω προσέξει ότι δεν πιάνει σήμα LTE παρότι το έχω επιλέξει , μου δείχνει συνεχώς H+ . Είμαι Θεσσαλονίκη αποκλείεται να μην πιάνω ποτέ 4G σήμα .
chios Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Το μόνο σίγουρο είναι ότι Android 7 δεν θα πάρει ποτέ, για το άλλο που ρώτησες δες αν έχεις ενεργοποίηση το 4g από την εταιρεία σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα