Papadopoulospap Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) καλησπερα στο φορουμ ,πολυ πιθανον να εχω πεσει θυμα σπαμ ,θα χρειαστω σορες προτασεις/συμβουλες και γνωμες. Πριν περιπου 4-5 μερες εκανα παραγγελια ενα iphone 7 plus 128 gb που το βρηκα σε εναν ιστοτοπο με αγγελιες απο μια εταιρια που εμφανιζεται ως expansys uk limited ,email:[email protected] . και ονομα skype :shane_1471 .Εχει αγγελιες σε πολλες σελιδες και ετσι πιαστηκα κοροιδο .Ημουν αγγλια την ημερα που το πηρα και εκανα συμφωνια να δωσω 160 ευρω πριν την παραδωση και 390 ευρω αφοτου το παραλαβω στην αγγλια ,ειχα πτηση την παρασκευη αλλα μου ειπε πως αν παω πρωι πρωι στην τραπεζα και κανω καταθεση το δεμα θα προλαβει να ερθει στην αγγλια πριν φυγω .Στην τελικη δεν προλαβε γιατι ειπε οτι επρεπε να πληρωσουν κατι προμηθειες για yellow card και δεν προλαβαινουν σημερα . Ολα καλα ,λεω νταξει τυχενουν αυτα δεν προλαβαν ,μου προτινουν να μου το στειλουν στην ελλαδα με μεταφορικα 30 ευρω ,λεω οκ δινω τα στοιχεια κτλ .Μετα την επομενη μερα το πρωι μου ζητανε να τους δωσω 169 ευρω για εκτελωνισμο και κατι αλλα που θα προκυψουν ,τα οποια αρνηθηκα να δωσω επειδη τους ειπα δεν ηταν αυτη η συμφωνια και μου λενε οκ αλλα μην πεις οτι δεν σε προιδοποιησαμε για τυχον καθηστεριστης κτλ .Μετα την επομενη μερα μου στελνουν τα στοιχεια του courier και τον αριθμο αποστολης .Το ονομα του κουριερ ειναι Just Logistics Services ,website:justlogservices.com , Σε εκεινο το σημειο ανακουφιστηκα λεω ωραια βλεπω το δεμα μου που ειναι και βλεπω πως κυλαει η κατασταση ,εμπιστευομαι τον κουριερ γιατι αποτι ειδα ολα ηταν οκ δνε φαινοταν για σπαμμερ ολοκληρη εταιρια .Στην αρχη ολα φαινοντουσαν κανονικα ,το δεμα παρελαφθει απο αγγλια μετα πηγε Αυστρια ,μετα Βουλγαρια και στην Βουλγαρια κρατηθηκε απο το τελωνιο και ζητουσε το τελωνιο της βουλγαριας 84 ευρω για να το αφησει να περασει ,λεω οκ θα σας τα στειλω ,τα στελνω λοιπον με western union στο ονομα BODE YUSUF στην νιγιρια ,τα στοιχεια μου τα εδωσε το ατομο που μιλουσαμε απο το skype ,αλλα λεω ας το διακυνδινεψω ,τα εδωσα και η κατασταση στην σελιδα του κουριερ αλλαξε σε in transit απο Βουλγαρια στην Ελλαδα,μετα την επομενη μερα παλι ελεγε on Hold στο τελωνιο της ελλαδας στο ΑΙΑ ,η εταιρια μου ζητησε αλλα 65 ευρω για εκτελωνισμο του κινητου . Εγω τα εδωσα γιατι μου φανηκε λογικο και ρωτησα τον αλλον που μιλουσα αν αυτα ειναι τα τελευταια και αν πληρωσω θελω να το παραλαβω σημερα ,λεει ναι ολα ειναι οκ με το που τα δωσεις θα ελευθερωθει και θα σου παραδοθει .Επειδη αργησα λιγο να τα δωσω δεν μπορεσαν να το παραδωσουν την ιδια μερα και ετσι αναβληθηκε για την επομενη μερα . Την επομενη μερα το πρωι μου στελνει ενα μηνυμα το κουριερ οτι αποφασισανε επειδη το delivery ηταν προορισμενο να γινει μεσα σε 2 μερες και λογω της καθηστερισης αποστολης των χρηματων κτλ να με χρεωσουν 50 ευρω για late delivery fee .Εκνευριστηκα και μυριστικα οτι κατι παιζει εδω αλλα με τυφλωσε οτι φιανοταν οκ ο κουριερ και δεν παιζει να ειναι απατεωνες και πηγα και τα εδωσα .Αφοτου τα εδωσα και αυτος που μιλουσα και το κουριερ μου ειπαν οτι θα ελευθερωθει και θα μου ερθει σημερα η αυριο νωρις το πρωι . ΜΑΝΤΕΨΤΕ .ΤΟ Επομενο πρωι μου στελνει μηνυμα το κουριερ οτι πρεπει να πληρωσω 200 ευρω για Insurance Certificate του πακετου τα οποια ειναι επιστρεψιμα 6 ωρες αφοτου το παραλαβω ,εκει τρελαθηκα το αρνηθηκα δεν ηξερα αν υπαρχει τετοιο πραγμα,αρχιζα να βριζω τον αλλον απο το skype και να του λεω οτι ειστε απατεωνες και οι 2 και αυτο ειναι κουλο που μου ζητανε και δεν εχω 200 ευρω να δωσω τωρα κτλ .Μου προτινε οτι θα δωσει αυτος 100 και 100 εγω και θα του τα στειλω οταν τα παρω απο την επιστροφη .Ε εγω αφου εχω ειδη δωσει περιπου 300 ευρω λεω δεν παει στον κορακα ας τα ρισκαρω κα ιαυτα και τελος.Τα στελνω λοιπον και που λεει το κουριερ οτι το πακετο ελευθερωθηκε και θα σταλεθι αυριο στην πορτα μου . Εκει λεω νταξει οτι γινει θα γινει αυριο . ΜΑΝΤΕΨΤΕ ..... Το πρωι μου στελνει μηνυμα το κουριερ οτι δεν ξερει τι παιζει με την Χωρα μου και οτι μου ζητανε IBC (ITERNATIONAL BUYER CARD)/IMPORT LISENCE .Και μου ζητησαν να τους στειλω φωτοτυπια αυτην την καρτα ,κατι που δεν εχω και δεν ξερω αν καν υπαρχει και χρειαζεται πουθενα,οπως μπορειτε να φανταστειτε τους ειπα δεν εχω και μου ειπαν οτι θα χρειαστουν κατι στοιχεια μου και 55 ευρω fees για να μου την εκδωσουν και θα διαρκει για 4 χροναι αυτη η *καρτα* . Εκει τρελαθηκα και καταλαβα οτι εχω πεσει θυμα απατης .Και τωρα δεν ξερω τι να κανω δεν προκειται να τους δωσω αλλα 55 ευρω που ζητανε γιατι μετα θα μου ζητανε και αλλα ανυπαρκτα πραγματα. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ 400 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΜΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΘΕΙΣΤΕ και θα υπαρξει ανταμοιβη αν μπορεσω να ξεμπλεξω απο αυτο . στειλτε μου στο viber γι σοβαρες συμβουλες και προτασεις .6908443994 Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2017 από Papadopoulospap 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 "τα στελνω λοιπον με western union στο ονομα BODE YUSUF στην νιγιρια" Κάπου εδώ σταμάτησα... 15
Sheogorath Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Καταρχάς δεν υπάρχει το δέμα. Κατα δεύτερον είναι σκαμ (scam) όχι σπαμ. Και τρίτον, Νιγηρία, ΝΙΓΗΡΙΑ... Ειλικρινά... 4
Papadopoulospap Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Πες ότι κάνεις πλάκα! καμια πλακα "τα στελνω λοιπον με western union στο ονομα BODE YUSUF στην νιγιρια" Κάπου εδώ σταμάτησα... Καταρχάς δεν υπάρχει το δέμα. Κατα δεύτερον είναι σκαμ (scam) όχι σπαμ. Και τρίτον, Νιγηρία, ΝΙΓΗΡΙΑ... Ειλικρινά... ξερω την πατησα τι μπορω να κανω τωρα? καμια συμβουλη; 1
forgotten Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Πες ότι κάνεις πλάκα! η κοινη λογικη δεν ειναι κοινη λογικη,εδω εδωσε πατσα φορα κινητο και ζηταει βοηθεια απο το φορουμ μετα που εχασε 400ευρω ,η expansys υπαρχει σαν εταιρια ,ο απατεωνας απλα επαιζε με αυτο το ονομα μεχρι να τσιμπησει ενα ψαρι.... παλι καλα που δεν εδωσες περισοτερα ,πριν κανεις αγορες απο αγγελιες κλπ αμα δεν γνωριζεις ρωτας..... Μιλαω σκληρα αλλα οταν ημουν αρχαριος το ψαχνα πριν αγορασω κατι για να μαι σιγουρος ,εσυ πως δεν το ψαξες και ουτε αναλογιστηκες τπτ με ξεπερνα 2
kioukiou800 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Όπως είπε και ο πάνω, αν βλέπεις Νιγηρια μακριά.... Τα λεφτά μην περιμενεις να επιστραφούν...
zio10 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 η κοινη λογικη δεν ειναι κοινη λογικη,εδω εδωσε πατσα φορα κινητο και ζηταει βοηθεια απο το φορουμ μετα που εχασε 400ευρω ,η expansys υπαρχει σαν εταιρια ,ο απατεωνας απλα επαιζε με αυτο το ονομα μεχρι να τσιμπησει ενα ψαρι.... παλι καλα που δεν εδωσες περισοτερα ,πριν κανεις αγορες απο αγγελιες κλπ αμα δεν γνωριζεις ρωτας..... H expansys φυσικά υπάρχει, αλλά και μόνο το @gmail.com φτάνει....
Sheogorath Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 μου εστειλε και αυτο και πιαστηκα Αυτό στο κάνω σε 10 λεπτά στο photoshop... "...are apply at all time" Τι σόι αγγλικά είναι αυτά?
Papadopoulospap Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Για τον κουριερ τι λετε ? justlogservices.com Αυτό στο κάνω σε 10 λεπτά στο photoshop... gia to site tou courier ? justlogservices.com
άδικος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Καλά δε χρειάζεται καν να φτάσει κάποιος στο σημείο να διαβάσει για Νιγηρία: Το ονομα του κουριερ ειναι Just Logistics Services ,website:justlogservices.com , Σε εκεινο το σημειο ανακουφιστηκα λεω ωραια βλεπω το δεμα μου που ειναι και βλεπω πως κυλαει η κατασταση ,εμπιστευομαι τον κουριερ γιατι αποτι ειδα ολα ηταν οκ δνε φαινοταν για σπαμμερ ολοκληρη εταιρια Πιο μούφα σελίδα-βιτρίνα πεθαίνεις. Με λίγα clicks καταλαβαίνεις πως δεν υφίσταται σαν εταιρία. Εξαρχής θα είχες γλιτώσει τα 400€.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Καταρχάς από UK δεν παίζουν τελωνεία, ούτε από Βουλγαρία... 1
Papadopoulospap Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 η κοινη λογικη δεν ειναι κοινη λογικη,εδω εδωσε πατσα φορα κινητο και ζηταει βοηθεια απο το φορουμ μετα που εχασε 400ευρω ,η expansys υπαρχει σαν εταιρια ,ο απατεωνας απλα επαιζε με αυτο το ονομα μεχρι να τσιμπησει ενα ψαρι.... παλι καλα που δεν εδωσες περισοτερα ,πριν κανεις αγορες απο αγγελιες κλπ αμα δεν γνωριζεις ρωτας..... Μιλαω σκληρα αλλα οταν ημουν αρχαριος το ψαχνα πριν αγορασω κατι για να μαι σιγουρος ,εσυ πως δεν το ψαξες και ουτε αναλογιστηκες τπτ με ξεπερν οκ αυτος φαινεται για απατεωνας ,αλλα το σιτε του κουριερ ? εκει την πατησα και εστειλα τα χρηματα επειδη τα λεφτα τα εστελνα σε αυτους οχι στον αλλον .Ειναι δυνατον να εμπλεκεται και ο κουριερ στο σκαμ?
Chrysostomos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 ότι είπαν και οι παραπάνω. Την πάτησες δυστυχώς,σαν πρωτάρης. Λεφτά πίσω να μην περιμένεις πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις