Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γενικα τον αθλον  πια ως 2core παλιος νομιζω οτι γερασε λιγο(θα τσεκαρω και για το ερωτημα) , οι τριπυρινοι ξεκινανε απο 5ευρω στο ebay 

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ισχύει, έχει παλιώσει, αλλά έτσι κι αλλιώς είχα σκοπό να κάνω σε ένα από τα δυο συστήματα αναβάθμιση. Το μόνο που θα ήθελα, είναι να γλιτώσω τουλάχιστον την υποβάθμιση με τις μνήμες.

Δημοσ.

Αγοράστηκαν τελικά οι μνήμες και λειτουργούν περίφημα μαζί με τις HyperX Kingston!  Έβαλα timings από 6-6-6-18 σε 5-5-5-15, που είχαν οι HyperX. Καλά δεν έκανα;

Έχω παραγγείλει και τον Xeon E5440. Μόλις τον παραλάβω, θα γράψω εντυπώσεις.

Να πω επίσης, ότι θα τοποθετηθεί και ένας ssd (Samsung Evo 850) που λειτουργούσα σε έναν φορητό , οπότε σε συνδυασμό και με τον επεξεργαστή, θα δω λογικά μεγάλες διαφορές.

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα!

Ο θεός έβαλε το χέρι του!

Έβαλα σήμερα τον επεξεργαστή, και τον είχα για τουλάχιστον 20 λεπτά στους 110 βαθμούς, επειδή ξέχασα να βάλω πάλι το καλωδιάκι του fan!

Αφού τελείωσα με την τοποθέτηση του επεξεργαστή, τον ανοίγω και ελέγχω αν γυρίζει το fan. Για κάποιο λόγο, κατάλαβα ότι ήταν σε λειτουργία (θα με μπέρδεψε το πίσω φαν του κουτιού που είδα από το πλαϊνό τζαμάκι).

Δεν μου φαινόταν πολύ γρήγορος , και έτσι συνέχισα με το bios update που μου έστειλε ο πωλητής. Έκανα λοιπόν και το bios update , με απενεργοποιημένο το φαν πάντα!

Πάλι συνέχισε να μην μου φαίνεται γρήγορος. Κοιτάζω το usage, και ήταν χαμηλό. Κοιτάζω θερμοκρασία, και βλέπω 110 βαθμούς από HW monitor. Bug του app λέω θα είναι, και συνεχίζω! (πάντα είχα και το fan alarm από το bios, enable, και βάραγε όταν είχα κάνει κάποια χοντράδα).

Κατεβάζω λοιπόν και το intel burn test, για να τον τεστάρω, και πάλι καλά που ήθελε .net framework και δεν το έτρεξα!

Κάπου εκεί, κοιτάζω μέσα από το τζαμάκι, και βλέπω ότι το φαν δεν γύριζε.

Ελπίζω να μην του έμεινε κανένα κουσούρι. Μπορεί να ήταν και μισάωρο η ώρα που πέρασε.

Τώρα, οι διαφορές είναι τεράστιες, και δεν έχω βάλει τον ssd πάνω!

Ευχαριστώ για την συμμετοχή σας!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...