Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φορματ γιατι δεν εχεις κανει? αφου λες και μονος οτι εχεις κανει τοσα update στους drivers και κολλαει ακομα. στο προτειναν και πριν.αλλη λυση να σου προτεινουν χωρις να εχεις κανει τουλαχιστον φορματ να ξερουμε οτι αυτο δεν ειναι λιγο χλωμο. τουλαχιστον αν κανεις φορματ θα ξερεις οτι τα windows δεν ειναι.η εγκατασταση των windows ειναι ουτως η αλλως παλια, για δοκιμασε να τρεξεις την εντολη sfc SCANNOW στην γραμμη εντολων με δικαιωματα διαχειριστη να ξερουμε εαν φταινε τα windows οσων αφορα τα αρχεια τους.

Φορματ δεν εχω κανει γιατι θελω λιγο χρονο, λογικα θα το κανω το Σ/Κ.

Η scannow δε βρηκε καποιο προβλημα.

Δημοσ.

OK. Αυτο ειναι καλο.αισθανομαι πως με ενα φορματ κατι θα αλλαξει.αν οχι το καλο ειναι πως εχεις εγγυηση και λογικα θα σε καλυψει.

Δημοσ.

Μηπως παιζει καμια ασυμβατοτητα υλικου μεταξυ m/b και καρτας γραφικων οι ati εχουν μακρα προιστορια σε τετοια φαινομενα (bios update)...

Χωρια οι drivers της που κατα καιρους ειναι δραμα 

Επειδη ειμαι παθων απο ati αλλαξα σε nvidia και βρηκα την υγεια μου

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Back from the dead-update

Εστειλα email στην XFX και τους ειπα τι παιζει (αφου εκανα καθαρη εγκατασταση τα win και δεν αλλαξε τιποτα) και μου ειπαν οτι η καρτα εχει θεμα. Την εχω στειλει για αλλαγη.

• Like 3
Δημοσ.

Αυτό πάλι τελείως κουλό,να δουλεύει κανονικά και να τρώει φρίκη στην εκκίνηση?Όλα τα χω δει με τις rx

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...