panos- Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 200€ 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Facebook, Messenger, Instagram, Snapchat, Mails (πληροφοριακά αντικαθιστά το LG G4, καταλαβαίνετε περίπου τι χρήση του κάνω δηλαδή 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: Κατά προτίμηση 5 ίντσες, δεν έχω θέμα και σε μεγαλύτερο 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Ότι και αν έχει καλό είναι 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; σχετικά 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; όχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; θέλω σίγουρα SD 8) Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα; Θα προτιμούσα να είναι έτοιμο. 9) Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G; Ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Δεν έχω θέμα 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Μόνο από Ελλάδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινούριο Από την αναζήτηση μου μέχρι τώρα έχω καταλήξει στο Xiaomi Redmi Note 3 που ακόμα τρέχει στα 199€ από παζαρι στον Κωτσόβολο και στο 3S το οποίο όμως έχει εξαφανιστεί τελείως από τα καταστήματα τα επίσημα που το έφερναν. Τα 4αρια εκτός από ότι ξεφεύγουν με αγχώνει που δεν έχουν την 800αρα ακόμα. Θέλω τα φώτα σας :/
ikaruga24 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Αν σου λειτουργεί το G4 ότι και να πάρεις σε αυτά τα λεφτά θα είναι γενική υποβάθμιση σε όλα. Για ποιο λόγο να αλλάξεις; 1
saruman123 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Κάτσε στα αυγά σου . Αν έλεγες 300+ κάτι θα γινόταν ,τα ξέρεις δεν είναι ανάγκη να τα λέμε . 1
panos- Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Αν σου λειτουργεί το G4 ότι και να πάρεις σε αυτά τα λεφτά θα είναι γενική υποβάθμιση σε όλα. Για ποιο λόγο να αλλάξεις; Γιατί έχει καταστραφεί εξωτερικά, έχει σπάσει το πλαίσιο γύρω γύρω και επίσης για τα γνωστά θέματα του BL και της οθόνης. Λέτε δηλαδή να μείνω όπως είμαι;
saruman123 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Γιατί έχει καταστραφεί εξωτερικά, έχει σπάσει το πλαίσιο γύρω γύρω και επίσης για τα γνωστά θέματα του BL και της οθόνης. Λέτε δηλαδή να μείνω όπως είμαι; Τουλάχιστον εμεινε τίποτα ;
AggelosTz Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 To Κλασικό που λέμε πλέον σε όλους στα 200....Ρ9lite ή κάποιο Xiaomi. Έχεις σουπερ κινητό αλλά αν κοντεύει να σου μείνει στο χέρι από τις φθορές υπάρχουν αξιόλογες επιλογές πλέον, καλύτερες δεν ξέρω αλλά σίγουρα αξιόλογες και τίμιες για τα λεφτά τους.
panos- Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Τουλάχιστον εμεινε τίποτα ; Χαχα μόνο το πλαίσιο έχει σπάσει To Κλασικό που λέμε πλέον σε όλους στα 200....Ρ9lite ή κάποιο Xiaomi. Έχεις σουπερ κινητό αλλά αν κοντεύει να σου μείνει στο χέρι από τις φθορές υπάρχουν αξιόλογες επιλογές πλέον, καλύτερες δεν ξέρω αλλά σίγουρα αξιόλογες και τίμιες για τα λεφτά τους. Θα μείνω με το G4 όσο μου πάει από ότι έψαξα, γιατί οι τιμές από τα κινητά που κοιτάζω έχουν ανεβεί τις τελευταιες μέρες.
saruman123 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Χαχα μόνο το πλαίσιο έχει σπάσει Ευτυχώς νόμιζα ότι έμεινε μόνο το πλαίσιο ,από την βιασύνη μου ....
ikaruga24 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Εμένα η πρόταση μου είναι να αποφύγεις τελείως την κλίμακα των 200 ευρώ. Κάτσε στα αυγά σου, μάζεψε κάτι παραπάνω και πάνε αλλού.
panos- Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Ευτυχώς νόμιζα ότι έμεινε μόνο το πλαίσιο ,από την βιασύνη μου .... Χαχα! Εμένα η πρόταση μου είναι να αποφύγεις τελείως την κλίμακα των 200 ευρώ. Κάτσε στα αυγά σου, μάζεψε κάτι παραπάνω και πάνε αλλού. Ναι κάτι τέτοιο θα κάνω!
ziaba Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 200€ 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Facebook, Messenger, Instagram, Snapchat, Mails (πληροφοριακά αντικαθιστά το LG G4, καταλαβαίνετε περίπου τι χρήση του κάνω δηλαδή 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: Κατά προτίμηση 5 ίντσες, δεν έχω θέμα και σε μεγαλύτερο 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Ότι και αν έχει καλό είναι 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; σχετικά 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; όχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; θέλω σίγουρα SD 8) Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα; Θα προτιμούσα να είναι έτοιμο. 9) Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G; Ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Δεν έχω θέμα 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Μόνο από Ελλάδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινούριο Από την αναζήτηση μου μέχρι τώρα έχω καταλήξει στο Xiaomi Redmi Note 3 που ακόμα τρέχει στα 199€ από παζαρι στον Κωτσόβολο και στο 3S το οποίο όμως έχει εξαφανιστεί τελείως από τα καταστήματα τα επίσημα που το έφερναν. Τα 4αρια εκτός από ότι ξεφεύγουν με αγχώνει που δεν έχουν την 800αρα ακόμα. Θέλω τα φώτα σας :/ περίμενέ λίγο θα εμφανιστεί σε γνωστά μας κινέζοκαταστήματά το Redmi ΝΌΤΕ 4 με 800άρα μπάντα που βγήκε
panos- Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 περίμενέ λίγο θα εμφανιστεί σε γνωστά μας κινέζοκαταστήματά το Redmi ΝΌΤΕ 4 με 800άρα μπάντα που βγήκε Ναι απλά δεν τρελαίνομαι να δώσω 250€ σε κινητό που λένε Οτι έχει κολλήματα λόγω του mediatek.
saruman123 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Ναι απλά δεν τρελαίνομαι να δώσω 250€ σε κινητό που λένε Οτι έχει κολλήματα λόγω του mediatek.Δεν εννοεί αυτό που λες ,αλλά με το Snapdragon 625 2
panos- Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δεν εννοεί αυτό που λες ,αλλά με το Snapdragon 625 Πιστεύεις ότι αυτό αξίζει;
alex.fentagin Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Αμα δεν την παλευεις εγω θα σου ελεγα redmi note 3 που το πηρα 199 απο you...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα