Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους. Εν ετη 2017 εχω τηλεοραση κουβα που αμα την φας στην κεφαλα σε στελνει νεκροτομειο. Ερωτημα λοιπον : Ποση διαφορα εχει μια HD READY απο μια Full ΗD? Οπτικα ενοω.

Και ποση διαφορα εχει μια 4k απο μια FULL HD? 

Γιατι τα ρωταω ολα αυτα? Ηθελα να αγορασω ενα xbox one s και προσπαθουσα να βρω μια tv . Αλλα οι τιμες ειναι δολωμα . Τι προτεινετε ρε παιδια? Εγω εβαλα στο ματι αυτην.

https://www.skroutz.gr/s/9179409/LG-43LH5100.html?from=favorites_popup

Θα μου πεις ρε μαγκα γιατι δεν βαζεις αλλα 150 euro να παρεις αυτην,

https://www.skroutz.gr/s/8815516/LG-43UH610V.html

Με αυτο σκεπτικο ομως φτανεις σε σημειο να δωσεις μια 500 αρα ..........

Να παρω μια απλη με 200 euro η να παω στα 450 ? Θα μου κρατησει πιο πολυ ? Θα μεινω ευχαριστημενος με την απλη? 

Δημοσ.

Το xbox one S εχει υποστηριξη για 4κ blu ray αν δεν κανω λαθος. Αν θες λοιπον να το αξιοποιησεις αυτο προφανως και κοιτας σε συγκεκριμενες τηλεορασεις. Αν παλι σε αφηνει αδιαφορο τοτε καλα κανεις και κοιτας σε Full hd οθονη.

Δημοσ.

Το xbox one S εχει υποστηριξη για 4κ blu ray αν δεν κανω λαθος. Αν θες λοιπον να το αξιοποιησεις αυτο προφανως και κοιτας σε συγκεκριμενες τηλεορασεις. Αν παλι σε αφηνει αδιαφορο τοτε καλα κανεις και κοιτας σε Full hd οθονη.

To 4k ειναι και για το gaming? Ξερεις? Εαν δεν ειναι τοτε να το βρασω το Blu ray και το youtube σε 4k.

Και κατι ακομη οποιος ξερει, με το  xbox υπαρχει περιπτωση να κλεβω ασυρματο internet και να μην εχω προβληματα ( lag )? Υπαρχει τροπος να συνδεσω συσκευη extra πανω του για να ενισχυσω το σημα του router που θα κλεβω?

Δημοσ.

Και κατι ακομη οποιος ξερει, με το  xbox υπαρχει περιπτωση να κλεβω ασυρματο internet και να μην εχω προβληματα ( lag )? Υπαρχει τροπος να συνδεσω συσκευη extra πανω του για να ενισχυσω το σημα του router που θα κλεβω?

Αμαν ρε φίλος. Θέλεις νέες τηλεοράσεις.. θέλεις παιχνιδομηχανές και παρόλα αυτά θέλεις να συνεχίσεις να κλέβεις σύνδεση από κάποιον γείτονα.. Ελλάς το Μεγαλείο σου!

• Like 10
Δημοσ.

υπαρχει περιπτωση να κλεβω ασυρματο internet και να μην εχω προβληματα ( lag )?

1)Οπως αναφερθηκε ειναι απαραδεκτο να μιλαμε για τετοιες καταστασεις. Ειναι δυνατον οχι μονο να εχεις internet με αυτο τον τροπο αλλα να εχεις και απαιτησεις κιολας?

2)

To 4k ειναι και για το gaming? Ξερεις? Εαν δεν ειναι τοτε να το βρασω το Blu ray και το youtube σε 4k.

Ημουν συγκεκριμενος νομιζω σε αυτο που ειπα. Το XboxOne S οπως ειπα υποστηριζει 4κ blu ray(οχι 4κ παιχνιδια),αν δεν σε ενδιαφερουν τοτε κοιτας σε Full Hd tv.

• Like 1
Δημοσ.

Αμαν ρε φίλος. Θέλεις νέες τηλεοράσεις.. θέλεις παιχνιδομηχανές και παρόλα αυτά θέλεις να συνεχίσεις να κλέβεις σύνδεση από κάποιον γείτονα.. Ελλάς το Μεγαλείο σου!

Το θελω να το χρησιμποιησω σε τουριστικη σεζον για 3 μηνες. Δεν με συμφερει να βαλω συνδεση. ☺

1)Οπως αναφερθηκε ειναι απαραδεκτο να μιλαμε για τετοιες καταστασεις. Ειναι δυνατον οχι μονο να εχεις internet με αυτο τον τροπο αλλα να εχεις και απαιτησεις κιολας?

2)

Ημουν συγκεκριμενος νομιζω σε αυτο που ειπα. Το XboxOne S οπως ειπα υποστηριζει 4κ blu ray(οχι 4κ παιχνιδια),αν δεν σε ενδιαφερουν τοτε κοιτας σε Full Hd tv.

Σε ευχαριστω.

Δημοσ.

Το θελω να το χρησιμποιησω σε τουριστικη σεζον για 3 μηνες. Δεν με συμφερει να βαλω συνδεση. ☺

Σε ευχαριστω.

Noμιζω υπαρχουν πακετα απο παροχους για καλοκαιρινη σεζον με ασυρματο στικακι,ειμαι σε τουριστικο νησι και το κανουν αρκετοι εδω που ερχονται για εργασια.

Για ρωτα καλυτερα.

Δημοσ.

Noμιζω υπαρχουν πακετα απο παροχους για καλοκαιρινη σεζον με ασυρματο στικακι,ειμαι σε τουριστικο νησι και το κανουν αρκετοι εδω που ερχονται για εργασια.

Για ρωτα καλυτερα.

Ευχαριστω αδερφε !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...