Erthell Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Το μονο που του μενει στο τελος ειναι που θα μπουν τα Minigun, γιατι αν νομιζει καποιος οτι το προοριζουν για καλο σκοπο γελαει το συμπαν. Μπορει ομως ο κακος σκοπος να γυρισει τουμπαλιν αν καθαριζει μερικους της isis κλπ.. 2
krokos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Αυτο τσουλαει δε περπαταει πφφφφφφ Καλα ρε, το βιντεο το ειδατε..?? Το περπάτημα και το τσουλημα σας εκανε εντυπωση ή οτι αρχιζει τα πηδηματα σαν τον Νουρεγιεφ και θα μας την φερει κατακεφαλα..... 3
asmilon Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Τρομερα εντυπωσιακο! Δε περιμενα πως τοσο γρηγορα θα ειχαμε κατι τετοιο! Απιστευτος ελεγχος του κεντρου βαρους, δε κολωνει σε καμια επιφανεια και το γεγονος οτι υπολογιζει και πηδαει σε εμποδια ειναι οτι πιο τρελο εχω δει στην ρομποτικη! 2
pcos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 για δασκαλος γυμναστικης ειναι κορυφαιο! αλλα χωρις μια επανασταση στην τεχνολογια των μπαταριων δεν εχουν μελλον ολα αυτα!
a320 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Υποχρεωτικό https://www.youtube.com/watch?v=3DOygVoR4nU 1
whoever81 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Έλεος με τα terminator memes και τη δαιμονοποίηση της AI, ακόμα και ως χιούμορ. Είναι καθαρά φοβική ανθρώπινη προβολή. Φόβος απώλειας του ελέγχου. Κάτι λίγο πιο πρωτότυπο δεν μπορείτε να γράψετε/σκεφτείτε; Δηλαδή ρομπότ = αιμοσταγής Terminator. Αυτό είναι το αξίωμα. Ακόμα και στην ταινία υπήρχε και το "καλό" ρομπότ. Τα ρομπότ/ΑΙ είναι ουδέτερα. Η χρήση/προγραμματισμός είναι το θέμα. Α ρε Cameron, τι ζημιά έκανες
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Έλεος με τα terminator memes και τη δαιμονοποίηση της AI, ακόμα και ως χιούμορ. Είναι καθαρά φοβική ανθρώπινη προβολή. Φόβος απώλειας του ελέγχου. Κάτι λίγο πιο πρωτότυπο δεν μπορείτε να γράψετε/σκεφτείτε; Δηλαδή ρομπότ = Terminator. Αυτό είναι το αξίωμα. Α ρε Cameron, τι ζημιά έκανες https://www.youtube.com/watch?v=rL6RRIOZyCM μια ταινία που θα σε προβληματίσει αρκετά
Regulus Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Να πω την αμαρτία μου τελευταία έχω αρχίσει και αγριεύομαι με όλα αυτά τα ρομποτοϊδή κυρίως γιατί τα φαντάζομαι σαν φονικές μηχανές. Μπααα θα είναι η φαντασία μου.
Mi_ka Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 αυτό θα γινόταν ένα αναπηρικό καροτσάκι γα-μά-το αν και υπερβολικά βαρύ και τρομακτικό για τους άλλους 1
Akanthos! Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Είναι πολύ εντυπωσιακό αυτό το μοντέλο!! Η Boston Dynamics προχωρά στην κατασκευή όλο και πιο εξελιγμένων μηχανών. Βεβαίως, την μεγαλύτερη σημασία, έχει η χρήση αυτών των ρομπότ! Αυτό που με ανησυχεί είναι αν θα χρησιμοποιηθούν για εξυπηρέτηση του ανθρώπου σε υπηρεσίες μεταφοράς, υποστήριξη αναπήρων, εργασία σε εργοστάσια, σπίτια κλπ. Ή θα προτιμήσουν αυτά τα ρομπότ για μη ειρηνικές χρήσεις, κάτι που θα μπορούσε να γίνει πολύ επικίνδυνο!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα